Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Aleksandra 20322547
Ierakstīts
pirms 1 stundas, MotoKing teica:

Fuuuj cik pretīgi un stulbi tu raksti. Kāpēc tu salīdzini dzemdību,idiots esi????? Tie iet runa par prostitūtu,ne par dzemdību un tur tu nekur nelaiž. Es arī nesaprotu priekš kam jabuco viņu,jo caur šo mutē daudz kas bija,un mutē ir vislielākā netīra vietā. 

Вот полностью согласен с тобой. Сосаться и лизать это лишнее совсем. Своей девушке можно делать,но не проститутке и ещё за деньги 

Jā, stulbi salīdzinājumi, tik pat stulbi, kā izbrīns par skūpstīšanos ar prostitūti. Bļin, tema pacēlās, dēļ kāda, kurš savā biezpienā iedomājas, ka meitenes pienem visus apdirsušos, tad tos iztira un gaida nākošo klientu, lai padalitos ar ieguvumu.

Atceries ko tikai bērnībā nebazi mutē, un vēl iedomājies to, ko bāzi, bet varbūt neatceries. Vari aiziet izvemties. 🤣

Link to post
Aleksandra 20322547
Ierakstīts
pirms 10 stundām, fruity teica:


Da ja prosto ne ponimaju naskolko nuzhno bitj boljnim, chtobi lizatj prostitutke, da i eshe hotetj sosatsa s nej, posle togo kak ona otlizala ochko kakomuto indusu za 20 euro.

Bez personiskiem aizvainojumiem, bet tīri teorētiski un filozofiski- vai tev ir pārlieciba, ka tava sieva kkur kādam nelaiza dirsu? Vai tev nav šodien pretīgi dzīvot, jo kad biji dzemdē, tev bieži apkārt bija visādas netīras pipeles? Un vienalga piekuras maukas aizej, tev ir pārliecība, ka min pirms tevis viņa nesukaja pimpi pēc anālā? Utt un tā var turpināt bezgalīgi. 

Pat nespēju iztēloties, ka mauka kādam no ānusa nokož koržiku, lai ar to uz mēles listu pie cita sūkties. 

Link to post
Aleksandra 20322547
Ierakstīts

Nu lab, sākumā itkā iesmēju par kalkulāciju, bet šodien radās iespēja būt tuvumā un iegriezties. Bija ok, ņēmu uz h, attieksme ļoti ok, vizuālais ok, tīrība, higiēna ok. Ciska par dažiem cm apaļāka, kā bildēs. Man šķiet, ka Zilonis bišķi par skarbu atspoguļo šo dāmu. Viņai vairāk patīk no mugurpuses, tas gan. Pirmo reizi uzreiz lika grūst dupsī, otro liku vāverē. Nu bija ļoti ok.

Link to post
Lika (33) 26860826
Ierakstīts
pirms 1 stundas, exid teica:

Gūlta ir viņai tagad, kkad lasīju ka viens biedrs mīcijies pa grīdu ar šo uz matrača, jo gūlta neēsot bijusi!

Pieņem jana projekta dzīvokli, viss mebelets un aprikots, un gulta ir ļoti laba. 

Vienīgais problēma var rasties tiem, kuriem ir fobija uz suņiem. Viņai ir ļoti jautrs dalmācietis.. 

Link to post
Lika (33) 26860826
Ierakstīts

Sanāca ieskriet pie šīs meitenes. Viss ap šo dāmu ir labā līmenī un kvalitātē, bet viens mīnusiņš gan ir. Lai arī centos uzturēt sarunu, diezko vairāk par jā vai nē no viņas pagrūti izspiest. Pēc sludinājuma apraksta, iedomājos, ka netikšu pie vārda, bet ... 😆

Viens ir skaidrs, raksta vairāk nekā runā. 😆

Vai iešu vēl? 

Hmm, kāpēc nē!

Link to post
Anastasia 281024**
Ierakstīts
pirms 3 stundām, sidlav55 teica:

tā kā es jau tuvu bērna prātam un loti patik spēlēties ar pupiniem, tad Blondy viņi ir daudz patīkamāki nekā Anastāsijai, kaut arī izmērs praktiski lidzīgs.  Anastāsijai   liekas ka akmeņus sabāzuši aiz ādas.    kad biju pāris gadus atpakaļ pie Anastāsijas , viss bija ok. vai nu nebija klientu , vai tiešām izskatijos interesants večuks, kas bez  milēšānās vēl kaut ko zina par latvju kultūru ,gulēdami gultā. runājām par latvju dainām , teikām , parašām.  brīnījos ,kam vinai tas vajadzīgs. no krokodīlaa , tādu informāciju viņa pat ar bomi nebūtu izsitusi.pēc izteikumiem no vina pašā rakstitā , sapratu , ka latviešu kultūra kaimanam ir tukšā ,vieta un izraisa alerģiju.

🤟 Aplausi un ovācijas kājās stāvot. Sen nebiju tik sakarīgu atsauksmi lasījis.🤣🤣🤣 

Link to post
Anastasia 281024**
Ierakstīts

Laikam tiem kuri saka, ka Anastasijai pāri piecdesmit, pašiem ir 15, jo tajā vecumā parasti sievietes pēc 30 jau uzskata par omēm. 

Reāli, nobriedusi, sieviete ar slaidu figūru. ļoti komunikabla un mīlīga.

Tagad jau laikam prom,  solīja atgriezties decembra sākumā.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.