Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai

Apciemoju šo Ukrainas darboni atbrīvoties no spriedzes. Pa tel. balss izklausās trakāk kā ir reāli, gadi gan apmēram +10 norādītajiem, varbūt mazāk, man tas netraucēja, jo ar neesmu students. Seja nu kāda ir tāda ir, bet ir redzētas arī trakākas, narmāāāļna. :)) Viltīgu nolūku vadīts jau norunājot tikšanos, teicu ka esmu kautrīgs un viņai būs jāuzņemas iniciatīva, ar ko viņa manā skatījumā tika galā ļoti labi! Sākumā proces bija nesteidzīgs bet labs, nu un ceļoties asinsspiedienam cēlās arī temps :)) nu un kulminācijā bija pat mazliet mežonīgs. Tai skaitā stipri satvērieni, no viņas viegla košana un maigi nadziņi, viss ar mēru, īstajā brīdī un vietā! Nu jācitē Lielmeistaru, BET skuķis reāli procesā aizsvilās un manuprāt ar noķēra reālu kaifu, pārāk patiesi tas bija vai nu labākā aktrise kāda sastapta, kas protams pacēla arī manu ego un interesi nepauzēt. Pēc pirmā šāviena pati ar interesi metās pie instrumenta orālajām darbībām aizmirstot par "makintošu", netika aizmirsti arī rieksti un tuvākais perimetrs. Procesā nekautrējās pati cieši piespiesties un apķert ar visām četrām ka neizrauties, papildus vokalizējot un brīžiem nolamājoties, tā ka sāku domāt ka tik kaimiņi vai cilvēki aiz atvērtā loga kafejnīcā neizsauc likumsargus! :D Mati ir gari viļņaini un biezi, kas man ar liekas nozīmīgi, jo uzskatu ka sievietei jābūt ar gariem matiem. Šeit pievienotās bildēs kur redzami īsi taisni neatbilst patiesībai. Pēc sarunas sapratu ka viņa ir lauku skuķis.

Īsumā: meitene slaida, par kārnu es gan nesauktu, krūtis mazas bet Patiesi tvirtas un simetriskas, gurni plati, augumā ap 175cm, salidzinot ar saviem 178., diezgan jautra daudz smējās.

Minets uz 7 no 10, pats proces mana skatījumā uz 9., un jā ar kompresiju tur viss ir kārtībā pluss viņai tīri labi sanāca darboties arī ar vagīnas muskuļiem. Randiņš tika runāts uz 1h un tik arī ilga, pulkstenī neskatījās. Trešo šāvienu gan par ekstra samaksu piedāvāja, tas mīnuss, bet bonusā tika neslikta masāža. Karoče kā viņa pati saka "balģeij duša, guļaij pisun!"

Vai ietu vēlreiz, visdrīzāk jā, kaut tik tāpēc lai pārliecinātos vai tā bija laimīga sagadīšanās, jeb patiesi procesā esam uz vienas nots! Es paliku apmierināts, sen pēc šīs profesijas pārstāvēm, tāda atvieglojuma sajūta nav bijusi. Mūsu meičām tiešām te būtu ko pamācīties, jo īpaši pusslimajai Dženijai un arī pieklājīgajai Katy(kaut ar ir ok). 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.