Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Olivia (32) 28843452
Ierakstīts
On 8.01.2024. at 17:18, nav_svariigi teica:

Kas tā par tadu mistisku feju? Es nekad neesmu redzējis viņas sludinajumu. 

Tagad viņai ir aktīvs sludinajums?

Un watsapp viņas nr arī nav

whatsapps ir, sludinājumus gan neliek.

Link to post
Angelica (28) 28881824
Ierakstīts

Reiz sarunaju tiksanos un aizgaju apskatities. Apgerbta versija izskatijas tiri apetiliga. Ne slaids variants, bet lielisks ja ko lidzigu mekle, tads curvy. Bet galigi nesasledzas attieksme. Un vel pazinoja ka 1st 1x, tapec te ari beidzas atsauksme.

Link to post
Olivia (32) 28843452
Ierakstīts
On 4.01.2024. at 14:55, Mistyfly teica:

Ļoti divējāda sajūta palika pēc apmeklējuma. 

Sarunāt visu varēja ātri un ērti. Pieņem Ģertrūdes ielā. Samaksa - 3 oranžie par stundu. 

Kas ir pozitīvi:

Nav nekāda konstruktora un dlc čakara. Samaksā naudu un par to naudu viņa piedāvā visu, ko citas piedāvā kā dopus - anālais, beigšana kur gribi, dziļais minets, minets bez gumijas. Tas ir forši, cik nu daudz pats to vēlies izmantot ir atkarīgs no Tevis. Sagaida skaistā veļā, dāma pati arī ļoti smuka, ķermenis skaists. Krūtīs silikons ir jūtams, bet nav ciets kā akmens, vismaz krūtis ir jūtamas. Minetu ņēmu ar gumiju. Dara visu neslikti, prieks ņemt viņu visās pozas. Izklausījās daļēji samāksloti, bet eh bija Okey. 

Kas slikti? 

Bija nedaudz reibumā, neliela zivtiņu smarža gaisā. Neskatoties, ka piedāvā anālo, man atteica, jo nebija sagatavojusies... Kāpēc tad to piedāvā? Būtu pateiksi ka vajag laiku, es varētu atbraukt nedaudz vēlāk. Runātīga... Nedaudz pat pārāk. Stāsta par visādām enerģijām un citu sviestu. Un dziļo minetu, kaut gan piedāvāja, baigi negribīgi taisīja... 

Vērtējums kopumā - 6/10. Vai iesaku? Estētiski jā. Ja sagatavojas visiem dopiem, arī tad iesaku. Uz ātro variantu - nav tas sliktākais. Vai iešu vēl? Nē. 

Plānoju apmeklēt. Bet par anālo gan vecajos sludekļos, gan sarakstē raksta ka par piemaksu un ka jāpabrīdina, kas ir diezgan loģiski. Un par zivtiņām stulbi, jācer, ka sakopsies. Vai nu tad pa taisno alevel.

Link to post
Daniela (23) 20489391
Ierakstīts

Mjāa. Šitās stingrāk jāņem pie dziesmas.. Laikam atsauksmi jau atstāju par vienu, kur biju nelielā žvingulī ieradies. Sākumā viņa baigi mēģināja izlocīties, bet atgādināju, ka par šito esam vienojušies un nekautrējos tās viņas noliedzošās rokas paspiest malā, nu tā ar mīlestību un bez liekas agresijas. Vienu brīdi jau domāju, ka šas mani kāds pašu paņems pie dziesmas, bet beigās šķīrāmies kā draugi.. Teiksim tā ka par savu jāpastāv un nav ko ļauties šitām viņu huiņām un konveijeram. Bet es otreiz arī pie latīno vairs nē. Nepatīka man šitāds s n m

Link to post
Skinny
Ierakstīts
pirms 5 stundām, Zilonis veikala teica:

Bļin, man gan tā arī neizdevās ar viņu sazināties, kā arī saziņa raisija jautājumus. 

Uzrakstiju pa dienu, atbildi saņēmu ap vieniem naktī. No rīta paturpināju sarunu, atbilde atkal pa nakti. Ja viņa ir Latviete man rodas jautājums kādēļ viņa izvēlas komunicēt angļu valodā. Ar viņu sarakstijos angļu valodā "wanna be" latviete - tas šķita dīvaini. Ja viņa ir reāla, tad jāatzīst, ka baigā raušanās strādāt nav, jo grūti sarunāt kaut ko konkrētu, atbild pasīvi bez intereses un lēni. 

P.s. un te nav stāsts par izmaksām utt.. Varu atļauties, zinu ko gribu, bet cienu arī savu laiku. 

Džeki kuri ir bijuši pie šīs meitenes - varat lūdzu ielikt pilnvērtīgu atsauksmi te?

wacapa? Telegrama atrak komunice, bet neesmu bijis.

Link to post
Skinny
Ierakstīts
pirms 21 stundas, meklejujaunumus teica:

Apmeklēju. Ir ok. Man gan prasītos vēl skinnygāka dupša rajonā. Svaigi silikoni.

Viņa ir latviete vai krieviete pēc tautības? Zinu, ka dzīvo LV. Feiss ok?

Link to post
Catalina 21 (24938032,28208788)
Ierakstīts

Pabiju. Dzīvē labāka kā bildēs (tas mani arī attūrēja agrāku apmeklējumu). Krūtis varbūt nasin spešal, bet no muguras skats labs. Kopumā miesas būve kā sagaidīju. Lai arī tā skaņu izdošana ir brīžam komiska un pārliecinoša tēlošana, tas īpaši netraucē. Tiešām ļauj novietot kā grib un dara visu kā liek (kā samaksāts). Viņai tas ir darbs, bet izdara labi. Apartamentā blakus darbonei bija plaši pavērtas durvis, tā drošvien gaidīja savu laimi. Nav baigi forši, bet nevaru teikt, ka traucēja.

Aizietu vēl, bet kā kolēga teica, ņemtu 30 min (ņēmu 1st). Un rekomendēju arī citiem.

Link to post
Darina (23) 20320404
Ierakstīts

Pēc kolēģu norādēm nolēmu kā jāapciemo. Sanāc pagājušajā nedēļā, kad beidzot izdevās sarunāt laiku.

Uzreiz teikšum ka strikti jāatdala meitenes performance no rūķu alas vērtējumā kur tā atrodas. Ja runājam par alas tipa apartamemtiem, tad atgriezties vairs netaisos. Ja runājam par meitenes performanim, tad viena no pēdējā laika top parastā budžeta variantiem. Ja bebūtu tās alas, bez variantiem ietu vēl. Bet tā kā augstāk par nabu dušā noskalot nav lemts.. Domājiet paši. CItādi. Ķermenis 3/5 ( gan jau sakrita planētu stāvoklis), aktivitāte 4/5 (no pieredzes varu teikt,  ka ši tipa meitenes ir labākais variants), vieta 2/5, orālais 3.5/5, kontakts 3.4/5.  Teiksim tā, ka es atstāju vietu izaugsmei. Vairs neiešu griestu augstuma dēļ, bet viennozīmīgi labs variants par labi paēdušam civēkam.

Link to post
Sofia (~20-22) 20083263
Ierakstīts

Varbūt biju zem nelieliem grādiem, bet dzīvē labāk kā bildēs. Ir tāds Mašas variants, bet pēc dziļām pārdomām nospriedu ka pat labāks. Krūtis mazas, bet simetriskas un nav bērnu. Es nevienai nepārmetu, bet māte daba ir nepielūdzama. Zelēja kā tāda šujmašīna (labā nozīmē), olas tikai ar rokām. Kad plavna rokas novirzīju uz viņas pakausi, sapratu, ka nekas dziļš nebūs. Bet viņas aktivitāte neļauj likt mīnus punktus. Tā kā te bija minēts par sūidīgiem zobiem tad pirmo sadaļu biju aizbāzis muti, otrā sadaļā no muguras. Meklējās ērtākās pozās. Manam vidējam atrada, citiem ar lielo galu vabūt labāk pass.

Komunikācija laba, dzīvoklis standarta nekas īpašs, darīšana ok. Bildes īstas. Pēc kritērija vai ietu vēl - jā. Vai iesaku? Jā. Kopā 3.5/5.

Link to post
Polinka69 (20) 29740769
Ierakstīts
On 9.06.2023. at 18:00, olek56 teica:

Сходил, восторгов не разделяю. 
встретила угрюмо, ни улыбки, ни привет. Деньги вперед и в душ. Вошел в комнату, она уже голая ждет. Минет медленный, яйца ее не интересовали, глаза в глаза не смотрела. Довела до полустоячего состояния и говорит «думаю хватит, а то не успеем за 30 мин». Села сверху, глаза закрыла и чет постанывает. Я ей говорю давай мол еще пол часа накинем, чтобы не спешить. Она нивкакую, тип уже у нее запись и надо было раньше думать. Ну пришлось ускоряться, чтобы конвейер из-за меня не остановился. Невероятно плоского живота я не увидел. Обычная девчонка, на фото в сто раз интереснее. Зубы не адски кривые, но брекеты скоро понадобятся. Шепелявила смешно) Ну и в целом показалась такой пацанкой с района, опять же, резонировало с тем что представлял после фоток в объявлении. Сказала, что будет тут все лето, но повторное желание посетить вряд ли возникнет. 

Piekrītu šim komentam. Vēl krūts gali tādi na lubiķeļa. Viņas vienīgais plus ir gadi no kā izriet arī visi mīnusi. Un teksts par rajona pacanku tieši vietā.

Link to post

Pirms pāris nedēļām pabiju atkal. Teikšu tā. Ļoti jauka āda. Lai arī viņa ir super maza, ir diezgan vaļīga. Pēc mugurējās acs izskatās, ka viņa ļoti atslābinās, bet varētu lielāku kompresiju. Es teiktu, ka man parastā izmēra metamais. Augums jau ir zaibiss, un par krūtīm baigi nespriedelēju - koka vai kādām tur jābūt.. Bet paliku šaubīgs vai iešu atkal. Man besī tā salkanā smaka, kas visās vīlēs ievelkas jau pēc ienākšanas apartamentā. Laikam tāpēc arī vairs neatgriezīšos, lai arī dažādais piedāvājums (man priecē, ka kādai ir tikai oral), ir iepriecinošs. Ja tā smarža netraucē, ir normāls variants.. Krietni virs vidējā, lai arī liekas kalorijas viņai nāktu tikai par labu.

ā. un par lubrikantu. it kā neko sev nesmērēja, bet nu procesu mēģina izbaudīt tikai klients. Karoče, izšaut riekstus ir ok. Un to arī parāda cena.

Link to post
Bulgārijas pievedums
Ierakstīts
On 1.04.2023. at 11:38, sioux1 teica:

Kā gādīgs Vīrs un ģimenes galva tieši ar šo frāzi iet pie sievas. Taupot ģimenes budžetu, vīkendā aizlaidīs papisties uz Bulgāriju, jo tā ir lētāk 

Šis ir tas noslēpums, ko citi precēti kungi nezina un tāpēc neizmanto.

pirms 21 stundas, Leosexual teica:

Viņām visām fake bildes.

Biju 1x Marijas ielā. šoreiz ok slaids petite variants trāpījās

Bija vismaz viena dzīvokļa biedrene

Citām kad prasīju cenas arī adreses sakrita.

Cena/kvalitāte ok? Nu aptuveni tjip augums bildēm atbilst?

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.