God 46 Ierakstīts 2019. gada 10. aprīlis Importa Dāmas Ierakstīts 2019. gada 10. aprīlis Nu gan loģika - importa dāmas žēl, kuras puse Eiropa pārpisusi.Tur savi ~100 klienti vairāk no LV neko nemaina Nestrādās te arī mūžību, pēc dažām dienām būs prom.Un vispār - ja viņām nebūs pietiekami daudz klientu, tad te vairs neatgriezīsies un draudzenēm nerekomendēs braukt Varēsi iegriezties nekustamā īpašuma forumos apspiest aparatamentu skaistumu Iemet pats kādu atsauksmi, ne? Vai tikai patīk citus nodirst? Cik esmu redzējis, vienīgais ko dari ir staigā pa topikiem un kritizē visus. Link to post
God 46 Ierakstīts 2019. gada 10. aprīlis Importa Dāmas Ierakstīts 2019. gada 10. aprīlis Vērtīga atsauksme - "biju pie vienas, mājas skaista" Saņemies uz uzklabini kaut ko lietderīgāku Tā nav atsauksme par meitēnu, vnk nokomentēju to maģisko Vagonu ielu. Par meitenēm atsauksmes nerakstu un nerakstīšu, negribas lai tiek vairāk uzmanības un kļūst vēl jo vairāk nolietotas. Link to post
God 46 Ierakstīts 2019. gada 9. aprīlis Importa Dāmas Ierakstīts 2019. gada 9. aprīlis Man arī sanāca pabūt pie vienas dāmas Vagonu 22, arī esot no Ukrainas, da viņas visas no Ukrainas . Kas tad tur viņām visām ir? Mini bordelis? Bet jā, māja protams skaista un apartamenti arī. Link to post
Ierakstīts
Iemet pats kādu atsauksmi, ne? Vai tikai patīk citus nodirst? Cik esmu redzējis, vienīgais ko dari ir staigā pa topikiem un kritizē visus.