Viesstrādniece no Ukrainas. Trīs reizes sarunājā tikšanos un vienmēr piebraucot, Viņa telefonu vairs necēla.
Vēlāk atzvanīja, atvainojās un, tā katru reizi. Bet pēdējā reizē, kad atzvanīja, es nekur tālu nebiju aizbraucis un pa telefonu runājot atgriezos pie Viņas.
Tas gan nebija īsti tā vērts, jo satiku tur nekoptu, smirdīgu un brutālu meiteni ar piepampušu, nodzertu seju. Par cik biju jau atbraucis, tad nolēmu palikt un , šo ieleni izdrāzt. Pisiens garlaicīgs, gulēja, kā līķis, bez dzīvības pazīmēm. Pēc tam iedevu pasūkāt, bet arī tas tika darīts ar nepatiku un diezgan nemākulīgi.
Beigās novilku prezi un salutēju Viņai uz sejas .....
Zaudējums viens zaļais un lieki iztērēts laiks, man nepatika! Pie šī “kustoņa” vairs neiešu un Jums to caurumu darbināt neiesaku.
Dzīvoklī Viņa nav viena, jo blakus istabā dzirdēju kādu staigājam. Tāda neomolīga sajūta bija Viņu pist, kad blakus vēl kāds atrodas, lai ar aiz sienas.
Viņa piedāvā arī tikai atsūkāt pa vienu oranžo, vai drāzt Viņu tikai 30 min. par trīs zilajiem.
Man personīgais uzskats, ka nav vērta vairāk, kā vienu zilo un par summu, ko Viņa prasa ir daudz jaunākas, koptākas un izdarīgākas viesstrādnieces un arī vietējās.
Ierakstīts
Man nepatika. Sūkā nemākulīgi, seksā guļ un nekustās ....... pilnīgi garām!
Kājstarpe smird pēc zivīm, tas nosit jeb kādu apetīti.