Diemžēl aizgāju, nepaskatoties pirms tam atsauksmes. Uzreiz bija redzams, ka nebūs labi. Bet kā pieklājīgs cilvēks nevarēju arī saņemties, lai pagrieztos un aizietu. (Viena kļūda pēc otras)
Liek apgulties, pasūkā 1-2min, un tad liek viņu drāzt. 👎
Noliku pozā, bet pie sevis nodomāju "man tak uz viņu nekad nenoies..."
Drāžu, drāžu, un kātad - jūtu, ka paliek tikai mīkstāks. Sāku stresot, domāju, kā izglābties no situācijas... Aizvēru acis, un sāku fantazēt par vienu dāmu īsā kleitā, ko pirms 10min redzēju uz ielas. Drāžu, drāžu, paliek uz mirkli cietāks, bet tad atkal jūtu, ka mīksts.
Kļūst skaidrs, ka situācija nav glābjama. Nav kur likties, ķeros pie pēdējā salmiņa - sāku stenēt un vaidēt, tā it kā man būtu orgasms. Fiksi izvelku, pats novelku tukšo prezervatīvu, tā lai viņa neredz kas tur ir vai nav, un ietinu salvetē. No gultas ārā un pa durvīm prom.
Jā, arī vīrieši var notēlot orgasmu.
Kaut kādas šausmas.
Vērtējums 0 no 10.
Bļaviens, biedrs, tāda pat hujņa sanāca, neizlasīju atsauksmes. Ļoti vajadzēja aiziet.
Было несколько тем про неё ужк тут. Старая бабка с Украины, с отфотошопленными фото. Приезжает в Ригу на гастроли уже года 2-3 регулярно. Обитает на V22.
Es personīgi neieteiktu. Attieksme auksta un ļoti daudz "to nē", "šādi nevar" un ”šito nedrīkst". Mīnuss trīs oranžie un viens zilais. Beigās vēl paprasīja 'tips')
Ierakstīts
Bļaviens, biedrs, tāda pat hujņa sanāca, neizlasīju atsauksmes. Ļoti vajadzēja aiziet.
Arī bez nobeiguma.
Vienīga atšķirība, ka es bez imitācijas))