Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Eva 24836106
Ierakstīts
On 15.01.2024. at 12:39, xtris teica:

Jebļas Birojs reitingo atsauksmes autoru ar 9. zvaigznēm no 10!

Viss būtu lieliski,taču prasīgākie biedri vienmēr grib zināt dzīvokļa apdares nianses,skatu pa logu,atmosfēras spiedienu todien un veļas brendu! 

Ja tauta pieprasa, tad tai ir tiesības zināt!!

Ņemot vērā, ka tajā dienā lija lietus, varētu būt, ka bija pazemināts atmosfēras spiediens, kas izraisīja ciklona ieplūšanu Baltijas teritorijā.

Skats pa logu - auto stāvvieta Dzirnavu ielā (3€/h, ko aizmirsu ielikt atsauksmē/izmaksās).

Dzīvokļa apdare, klasiskā, seksadroms vienā istabā ar plīti un garderobi, U tipa dzīvokļa plānojumā tas gan acīs neduras. Duškabīne - klasika, durvis salauztas, pilnībā aizvērt nesanāks. Jaucējkrāna, izlietnes un poda ražotāju gan jāprasa kolēģiem no santehnikas nodaļas.

Veļa - kaut kas no lētā gala.

Link to post
Eva 24836106
Ierakstīts

Citējot zināmu klasiku: “Bija tāds gadījums…”. Mani 5.56€ kopējā kasē.

Šo darboni apmeklēju, ja nemaldos, vasaras beigās. Spalvā bija sludinājums, kas piesaistīja, bet bildes nebija ne tuvu viņas. Vairs neatceros, kolēģi aizvietoja, vai pārvirzīja saraksti (bet nebija “operators”). Saziņa WhatsApp. Atsūtīja vismaz 5 foto, kas tagad arī figurē sludinājumos. Neizskatījās slikts variants. Vienojamies par laiku, un dodos.

Lokācija jau zināma - Dainu tēva ielas sākums… Un te jau man vajadzēja teikt sev STOP, jo bildes sludinājumā nav viņas + tā adrese nekad nav neko labu vēstījusi…

… bet es jau zvanu un dodos uz norādīto dzīvokli 🤦‍♂️🤷‍♂️

Pati darbone - foto atbilst, gadi nevisai (rakstīja ~25; fakts ap 30-35), tjūnings lūpām, tatoo atbilst (jāatzīst, tie arī bija vienīgie, kur īsti aci pamielot), seja kā foto, krūtis knaps 2nieks, mugurā kaut kāds vīriešu krekls (tipa rakstīja, ka sagaida seksīgā tērpā, nu melots varbūt nebija, tikai man nevisai).

Attieksme izcila - naudu te (takse tad bija klasiskā apmēram, 7x sakanie par 0,5 un 120 par 1h; testa brauciens kā parasti 0,5 h), reku dvielis, duša tur, es te aiz stūra (par dzīvokļa platību utt., tas arī viss, nē, sorry, vannas istabu viņa bija reāli aizdirsusi, netīras drēbes un mati visur..).

Pēc dušas daudz parunāt nesanāca, jo mute viņai uzreiz jau bija aizņemta, jāteic, ar kaut ko mīkstu un negatavu. Guļu gultā, skatos kaut kādu Commedī Klabu, viņa arī, paralēli minetu taisot (nu tādu uz 4).

Pēc kāda laika sagura, piedāvāja pāriet pie lietas, bet tikai ne jātniecē. Nu tas jau galīgi nosita visu noskaņojumu. Nu labi, pašam jau šis bija apnicis, dogijs, misionārs un gatavs. Dodos uz dušu. Apģērbjos un prom. Pat īsti pa durvīm nepavadīja. 30 minūtēs iekļāvos. 

Vai iesaku? Iesaku izlasīt vēlreiz šo atsauksmi.

IMG_0162.jpeg

Link to post
Darina (23) 20320404
Ierakstīts

Mēģināšu apsteigt jautājumu: ‘’Kurš bijis nesen?’’. Atskaite no tikšanās šodien (viss ok, pāris h pagājušas, nav vairs ‘’kūpošs stobra gals’’ un atsauksme netapa paralēli apmeklējumam). Mani 3.48 EUR kopējā katlā.

Tātad garlaicības mākts pa dienu meklēju vakara izklaidi. Vēlmes ļoti vienkāršas – kaut ko jaunu un ar kārtīgiem D bumbuļiem. Jāsaka, ka piedāvājums ir galīgā pakaļā. Visus saitus pārlapoju. Pamanīju šo + jau iepriekš piefiksēta un ierakstīta blociņā. Spalvā aktuāls sludinājums. Aiziet!

Saziņa WA ,angliski. Atbild ātri un raiti un esam vienojušies par laiku un vietu vakara pusē. Lokācija – priekš vakara apmeklējuma man ne visai - maskavas forštate, K… iela (K… = pilsēta ~35 min braucienā no Daugavpils, atrodas Daugavas krastā). Uzreiz atcerējos studiju laikā piedzīvoto konfliktā ar vietējiem iezemiešiem, kur kopā ar kursa biedru, tā tiek back to back variantā nācās atvairīt 7-9  iezemiešu uzbrukumu, toreiz… labi, par to citreiz).

Testa brauciena likums – max 30 min. Potenciālie zaudējumi – 4 zilie 0.5 h un 6 zilie par 1h (labāk skan 8 sarkani un 12 sarkani). Papildporciju klāts samērā plašs, īsts Lego konstruktors  - veselas 6 opcijas, kas kopā ar stundu būs 12 sarkani + 28 sarkani  = 40 sarkani, bet atsevišķas pozīcijas, es neizvēlētos kombinēt + sazin ko iepriekšējais klients ir saķeksējis, attiecīgi no papildus opcijām atsakos.

Apmeklējums. Ar taksi nokļūstu norunātajā lokācijā un laikā, meitene atbild diezgan zibenīgi un nav jāstāv ārā lietū. Pēc minūtes esmu jau dzīvoklī (normāls jaunais projekts ar dīvainu plānojumu, bet nav kam piesieties). Iepazīstamies, koķetējam, es uz dušu. Komunicē gan angļu, gan krievu valodā, kā kuram ērtāk, pārvalda arī citas valodas. Pārejam uz ruzzkij, lai nav pārpratumi (pie angļu valodas viņai vēl jāpiestrādā). Mazgāšanās procesa laikā pārbaudu veļas mašīnas saturu, kur ir tikai 2 dvieļi (pieņemu, ka 1x meitenes un otrs – iepriekšējā klienta; šeit atceros atsevišķu censoņu istabas vakaros, kas pārkrautas ar dvieļiem, kas žāvējas).

Meitene vizuāli ir ok, seja – no tāds 6nieks (subjektīvs vērtējums), auguma aprises – tieši kā foto, bet vakara galvenās varones zem krūštura izskatās uz visiem 9, bet pēcāk ir neliela vilšanās.. Meitene rudmate, gadi – jā kaut kur starp minētajiem 23 un 27, krūtis lielas, bet arī minētās operācijas rētas lielas, ļoti labi redzamas.

Process. Kad esam vienojušies par vēlmēm, tad sākas interesanta priekšspēle, par ko noteikti procesam +1, tālāk jau mutiskais eksāmens (7) un klasiskais (6) vairākās pozās. Procesa laikā acu skatiens, stenēšana utt. Kopumā tāds labi izpildīts GFE (bet kaut kur samākslots).

Pēc procesa pavāļājamies gultā, papļāpājām par dzīvi un tad jau dodos (precīzāk tieku mudināts doties) uz dušu. Un tieši tad viņa gultā, esot četrāpus, noliecās pēc kaut kā uz grīdas. Es aiz muguras stāvu, un no redzētā atkal jau biju gatavs!! Jā, no aizmugures izskatījās ļoti labi. Aizdomājos jau par A level opciju nākamreiz. Bet nu pašam laiks vairs nebija, nemēģināju arī pagarināt sesiju, tā ka devos uz dušu un tālāk savās darīšanās..

No durvīm līdz durvīm 39 min 23s.

Kopsavilkums

Vai iesaku – jā, ja meitene vizuāli ir Tavs tips, tad dodies, par attieksmi un atdevi nebūs jāsūdzas. Vai iešu vēl? Nu vairāk 50/50, nav īsti mans tips

Link to post
Яна (20) 27167535
Ierakstīts
pirms 9 minūtēm, Garais525 teica:

Nav, bet vai tas ir svarīgi? 

Nē nu jā!…

 

pirms 21 stundas, Garais525 teica:

Bildēs izskatās slaida un gara, bildēs viņa, bet fotogrāfam 10 balles vai nu kaut kā izstiepa tās bildes.

Fotogrāfam 10 balles nost.

Bet par atsauksmi, paldies!

Link to post
Сабринка (30 gadi) - 22368433
Ierakstīts

Jau atkal feja ar divējādām atsauksmēm, dodamies testēt un ielādējam 1,20€ kopējā kasē. Šo biju jau ierakstījis blociņā 2022. gada decembrī, bet nesanāca.

Apmeklēju pirms 2 nedēļām. Tad vēl pieņēma blakus skābbarības tornim, bet sapratu, ka tagad cita lokācija. Vieta ok, dzīvoklis mazs, bet nav kur piesieties + šis nav dīvāna, gultas un dušas apraksts.

Viena no retajām reizēm, kad testa braucienā devos uz pilnu h, jo gan laiks, gan finanses atļāva.

Komunikācija WA, ātri vienojāmies par laiku. Cenrādis- trīs zilie 0,5h, seši zilie - 1h. Papildus dopi neinteresēja (bet arī nebija cenrādī minēti).

Norunātajā laikā esmu klāt, tieku aicināts iekšā. Pirmais iespaids - ir ok, saģērbusies seksīgi, sludinājumu foto atbilst, seja tjūnēta (lūpas, vaigi utt). Sākumā nedaudz auksta un kautrīga, bet ātri atkūst un uzsilt :)

Pēc dušas uz gultu, kur feja sāk priekšspēli. Nav slikti, uz mīksta daikta nekas netiek uzvilkts + sev un man tiek iesaistītas rotaļlietas (viss ok, aizmugurējās durvis netika atslēgtas). Not bad! Pēc pāris minūtēm sākam mutiskos darbus, kamēr es darbini ar rotaļlietu viņu. Tad reverse cow girl, vēl pāris pozas un pirmais finišs. Kopumā max atdeve, bet, protams, ar sajūtu, to visu max ātrāk nodarīt. Pārlādēšanas pauzē nedaudz papļāpājām un tālāk pie otrā piegājiena. Beigās pavārtījāmies pa gultu, papļāpājām. Tālāk duša un norēķins. Liels bija pārsteigums, kad apstādināju taimeru, kurš rādīja 1h un 20 min no durvīm līdz durvīm. Not bad!!

Plusi: cena vs kvalitāte, kopējais izskats, servisa kvalitāte un kārtīga pašatdeve

Mīnusi: krūtis knaps 2 nieks, gadi nav 30, bet nav arī 50…  + ja ņem uz 0,5h, varētu būt, ka dabūtu kārtīgu konveijera attieksmi.

 

Rezumējums: vai iešu vēl? Nu 60/40, bet kā opciju noteikti saglabāšu. Bet, ja būtu acu kontakts mineta laikā (tās haskija acis), tad noteikti būtu atpakaļ jau nākamajā dienā.

Link to post
Императрица / Maria (27-33) 24988280
Ierakstīts
pirms 36 minūtēm, Zack818 teica:

Domāju pamēģināt, ka viņa ir procesa? Un kāda ir attieksme? 

Nu, ja jau tauta pieprasa, tad lūdzu! Atskats uz tikšanos pirms nedēļas.

Pamostos no rīta un saprotu, ka šodien gribu tādu kārtīgu silikona lelli un kaut ko max tuvu porno modelēm. Šī atbilda parametriem.

Komunikācija ātra un uzreiz gan papildus foto un video, gan cenu lapa un adrese. Bildes visas sludinājumos viņas un klātienē bija tik pat iespaidīgi. 

Lokācija - Vecrīga pie Galerija Cents (auto var mierīgi uz Aspazijas bulvāri noparkot, pēdējos 100m mērojot kājām)

Cenas - divi orandži 0,5h, trīs - 1h, ir pāris dopi.

Ierodos noteiktajā laikā un jau tieku aicināts iekšā.

Apartamenti tādi dīvaini (interjers, bet ne jau uz dīvānu es te nācu skatīties).

Durvis atveras un jau ar platu smaidu mani sagaida arī vakar galvenā varone. Foto/video atbilst. Jāpiezīmē, ka pati gan augumā ap 160 cm, attiecīgi tie 3-4 izmēra silikona bumbuļi izskatās vēl iespaidīgāk. Uzcirtusies, uzkrāsojusies, seksīgs tērps, balts smaids - nu tieši tas, ko šodien gribēju.

Duša, dvielis tīrs un sauss, tālāk jau uz gultu. Tur jau sagaida kaila. Procesā uzreiz strauji iekšā, un sākam ar mutiskajiem eksāmeniem. Tie gan bija nu tā uz ~6. Nekas īpašs. Tālāk pie pilnās programmas. Kā jau iepriekš plānoju, tā kārtīgi, kā filmās, no sirds un visās pozās. Pati iekarsa, nekādu protestu. Pulkstenis pie sienas, var ērti pats laiku kotrolēt. ~15 min un finišs, pēc kura gan pati neleca nost, bet vēl plēkāja pusminūti un pati kulminēja (vai notēloja, kāda starpība). No durvīm līdz durvīm - 33 minūtes.

Attieksme kopumā ļoti ok, pat negaidīju tik labu no imperatores :D Strādā, lai klients atgriestos..

Gadi - varbūt nav 33, bet nav arī 43. Ļoti kopta āda! Divi sīki mīnusi - te jau minētie krūšu gali un silikona forma(bet man galīgi netraucēja, izspaidīju no visas sirds :D), un dibens varēja būt apaļīgāks.

Rezumējums - vai iešu vēl? Jā, laikam rītdien. Bet ar to gan pietiks kādam laikam. Cenu politika, ja būtu kādi trīs vai četri zilie par 0,5h tad notiekti ietu vēl un vēl.

Link to post
Алёна (25 gadi)
Ierakstīts
On 8.06.2022. at 16:40, Messers99 teica:

domaaju, ka ar mani taa jau nenotiks... ak, naivais! notika preciizi tas pats... peec sarunaataa laika, Aldaru ielaa pastaaveejis, uzrakstiijis vairaakas sms un zvaniijis (bez atbildes), aizgaaju prom.. taa arii nedeva zinju, kas bija leecies... iespeejams, paarklaajaas ar citu klientu- kas pirmais atnaak tas tiek... jaadomaa peec skaita tikusho ir vairaak kaa uzmesto ... nezinu vai meeginaashu veel reizi un vai iesaku citiem teereet laiku uz potenciaalo metienu (tad jaabuut kaadam rezerves variantam sarunaatam)...

Faaaak, the same shit!! Visu normāli sarunā, atbrauc un… klusums. Šitā feja (pēc wa spriežot) darbojas kaut kādā nakts režīmā līdz ~4:00, bet uz sarunāto laiku 18:00 nevar pamosties. Da nu na.

Link to post

Biedri, mans 1.80€ kopējā atsauksmju fondā. Par meiteni atsauksmes samērā maz, bet nu rezidē jau arī tikai otro nedēļu. Un atsauksmes gan labas, gan ne visai. Dodamies testa braucienā!

Apmeklējumu sarunāt nebija problēma. Lokācija - klusais centrs. 1h divi oranži + 2 divi zili, pus h četri zili. Dopi nebija aktuāli.

Ierodos laicīgi, un meičuks arī uzreiz aicina augšā. Dzīvoklis mazs, bet labs. Biju pirmdien, kad āra +30… un iekšā tas pats + vēl pāris grādi klāt, bet nav kondicionieris… Dvielis - sauss & tīrs. Komentārus par santehniku te var kāds no santehnikas nodaļas ielikt.

Testa brauciens uz pus h, laiku gan piefiksēja, bet no durvīm līdz durvīm pabiju 39 min.

Seja - visos sludinājumos bildes viņas (simpātiska), rāmis ok, bet nevar īsti par petit nosaukt, vnk augumā maza. Gadi nav 23, es teiktu 27-28. Krūtis dabīgas, bet nu kad jātniecē tie mazie mandarīni karājās un lēkā šurpu turpu, tas pat nosita nedaudz kopējo noskaņu. Process standarts, mutiskie darbi ( nu uz 6), tad pozas vairākas un finišs. Procesā aktīva, kompresija ok, skaņas vairak samākslotas, arī acu kontakts tāds vairāk mehānisks (fak, atceros to Natalie acu skatienu jātniecē, kad kulminē, lūk tas ir acu skatienu etalons). Meitene draudzīga, komunikabla, no UA. Būs līdz augusta biegām. Konveijera sajūtu neuzsita (bet par to gan dvieļu skaits uz žāvētāja liecināja)..

Rezumē - vai iešu vēl? Nu nez 50/50.

Link to post

Varu tikai apstiprināt biedra rakstīto. Kopš Vika un Maša ir prom, dienās, kad gribas tādu petit variantu, dodos pie Solomias. No visām trim, Solomiai ir pats labākais augums, un tas mazais, bet formīgais dupsis… Mmmmmm. Saliku arī savu petit topu (vērtēju pēc sejas, auguma, mineta, seksa, cenas un GFE, labākā saņem 3 punktus, otrā 2, trešā 1). Rezultātā Mašai 9 punkti, Solomiai 11, bet Vikai/Kristīnai - 16. Kaut kā tā.

Link to post
Zlata (30) 25322901 ( Эля , Sweet Girl )
Ierakstīts
6 hours ago, alabama said:

Nav vērā ņemams notikums, ikdienišķa lieta. Es pie šitās neatgriezīšos, kaut kā nepavilka. Tāda teatrāla tante. Iepriekšējā reizē vēl beigās deva buču uz vaiga ar lūpeni… stabils variants kur zin ko sagaidīt, bet tad labāk uztrāpīt uz kā jauna un jēdzīga vai arī ja durvis atver fake tad atmesties un nedabūt nemaz

Bet kurš te teica, ka es iešu vēlreiz? Vnk iepostoju, jo te pirms gada bija tāds fanu klubs + pāris precinieki 🤣 Palīdzu biedriem vnk 🤣

4 hours ago, hei said:

 

Tad ir vai nav viņa?

 

Man uzzvanīt, vai pats mācēsi? 🤦‍♂️ To balss tembru uzreiz atpazītu

Link to post
Anastasia 281024**
Ierakstīts
pirms 8 stundām, Mežavecis teica:

Takse trīs oranžie par pusotru stundu

? Ņēmi uz 1,5h? Vnk parasti runāju uz 1h, kur ietilpst 1. piegājiens, masāža un 2. piegājiens, kas “no durvīm līdz durvīm” pēc definīcijas ir ~1,5h. Hiperinflācija?

pirms 8 stundām, Mežavecis teica:

Nepatika vienīgi tas, ka pusstundu bija jāpagaida

Tas arī sāk satraukt, jo esmu pat 20 min pirms laika bijis klāt un nekad neesmu “salis aiz durvīm” 😄 

pirms 8 stundām, Mežavecis teica:

vēl nedēļas divas

Cerams, ka vēl paspēšu uz “seansu”. Vnk ja tā padomā, pa trīs zilajiem pie lokālajām darbonēm (las., raustītājām) var saņemt 30-40 min apšaubāmas kvalitātes masāžu un salūtu, kamēr šeit par pieciem zilajiem ir kvalitatīva masāža + 2x full mode..

Atlaijst Saimuu.. Brīvu iebraukšānu Ukraiņū strādnieceēm. Paaandēmija neeksistē!!!

Link to post
Майя (35) 262422**
Ierakstīts
pirms 36 minūtēm, Johnbirch teica:

Biju iebraucis ciemos uz 30 min. Tīrs jauks dzīvoklītis. Nekas nesmirdēja, arī elpa pēc zemenēm. Atmosfēra patīkama, mīļa un jauka. Tiešām GFE. Atvērta visam, protams anal +50 bet to nav vērts, jo pašai ir ļoti cieta un patīkama. Man patika garums, ap 1.80, krūtis smuks silikoniņš. Patīkami aiztikt bija. Meitenei laikam patīk seks, jo divreiz beidza, kamēr es tik vienreiz. Teica, ka līdz mēneša beigām šeit. Ja patīk Melnmate un pietrūkst apskāvienu, tad šī būs meitene pie kuras griezties. Radās pat sajūta, ka negrib, lai es eju prom. Uz atvadām apskāva un sabučoja. Iesaku,bet labāk rīta pusē, lai nav sagurusi. 

Kur sludinās? Neesmu manījis sludinājumu nekur? Vai varbūt pietiek ar publikāciju xtra?🤣

Link to post
Anastasia 281024**
Ierakstīts
On 2021.09.8. at 19:25, lumipallo teica:

Kolēģi, kā ir ar ekstrām?

Nu nummurs vispār topikā un sludinājumā ir redzams, zvani un jautā. Par pirkstu A- levelī neesmu prasījis, ja tas interesē 👆

Bet kā biedrs jau rakstīja, pie stundas seansa sarunāju masāžu starp piegājieniem. Rezultātā apmeklējums izvērtās uz ~1h 30 min. Te Tev nebūs pupi pa muguru, bet reāla profesionāla ķermeņa masāža, pie kuras ik pa laikam gribēsies iekost spilvenā pie noteikta sāpju līmeņa. Jau pirmajās 5 min bija skaidrs, ka dāma ir šo to mācījusies un sertifikāts kabatā. Te ar vietējām raustītājām vispār nevar salīdzināt…

On 2021.09.11. at 09:16, pancho teica:

Brīvdienās strādā? 😅

Kā jau 90% importa dāmu svētdienas ņem brīvas.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.