Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai

Apciemo šo viešnu no Austrumie

https://intimi.lv/lv/adv/read/escort-massage/737154/1/index.html

АЛИНОЧКА

миниатюрная Блондиночка Фото мое (158см. 45кг. 2, 5s) ️ Центр Риги️ WhatsApp or call ️

25669828

Bildes atbilst, tik tiešām maza ar tvirtu un seksīgu augumu. Pieņem Aiz GC tax 5 zilie par stundu un 3 zilie, viens sarkans par 30min.

Dzīvoklis tīrs un plašs, bet strādā kopā ar draudzeni, kas ir otrā istabā, tā kā bija vakars, tad laikam bij sagurusi, tādēļ viss izvērtās ne visai, vismaz iesākumā.

Sākums diez gan atstrādāts, rīvējās ar krūtīm pa visu ķermeni, tad nedaudz kulaciņš ar iesmērētu lubrinaktu, pati sev starp kājām arī ierīvēja, tā, ja gadījumā gribu pagrābstīties, lai nav galīgi pa sauso :)

Mutisks bija ļoti vienkārš uz prasts, nekas īpašs, max kādas 5 min, ne vairāk. Tālāk piedāvaju pozas, teicu, lai lec virsū, tad nu tik sākās, tā kā nebeidzu pēc 2min, tad šī sāka visu laiku atgādināt, kā tad tā, kādēļ es nebeidzot, čiti beidzot pēc 2min, kas galīgī neuzbudina :) Tad nākamais feils, sāka čīkstēt cik ļoti pārgurusi esot un ka dienā jāpieņem 30 klienti un vispār viņai viss vienalga, lai darot ar viņu ko gribot, viņai no tā nekādas emocijas un blaa blaa, šis arī galīgi neuzbudina, tā nu es viņu mīciju no augšas, aizmugures, it kā ļāvās, bet iekāriens nekāds pēc šitādiem teksitem, nākošais feils, tā kā viņa maziņa un viegla, tad viņai guļot uz muguras paņēmu aiz gurniem un pacēlu, lai kārtīgāk sajustu to viņas vāveri, tad nu šī sāka pīkstēt, ka tā negribot, jo vajag uz toleti :) wtf, ko tādu vēl nebiju dzirdējis. Tā arī pazuda visa gribēšana, lai arī rāmis ļot labs, krūtis silikona, bet nav pārspīlētas, vienīgais pozitīvais visā šajā pasākumā, ka negribēja laist prom, kamēr nebeigšu, tad nu darbojās ar rociņām, kamēr arī tās nogura :)

Šo dāmu vērtēju

attieksme 4/10

sex 5/10

orālais 3/10

apartamenti 7/10 (mazliet pēd cigaretēm smirdēja) bet tā viss pārējais čotka

Lai arī ar blondo princesi nebeidz, ar to viss vēl nebeidzās, viņa piedāvāja savu draudzeni, tiesa gan neatradu nekur sulidānājumos ko līdzīgu, bet izskatījās uz 20 gadiem, ne vairāk, ar dabiskām krūtīm (aptuveni 2 izmērs) un ļoti formīgu figūru, nav nekas samākslots, tā kā bija palikuši tikai 3 zilie, tad draudzene pierunāja uz 30min.

Jāatzīst, ka biju pārsteigts, kad viņa sāka darboties ar muti, tehnika ļoti līzīga, kā M91, no sākuma tā vieglāk, bet pēc pāris min aizgāja dziļais, ļoti izjusti un katru reizi, beigās vēl uztaisa tādu piesitienu, nez kur tas gals viņai tur rīklē atsitās :) bet biju ļoti tuvu beigšanai, kopā ar mutīti darojoās kādas 10min un pārsvarā viss bija sulīgi dziļais minets, tad pats prasīju, lai kāpj virsū, šoreiz atšķirībā no draudzenes, teicu, lai ir "reverse cowgirl" dibens tvirts un formīgs, arī laba tehnika, no sākuma pati bija uz ceļiem un darbojās ar labu amplitūdu un ritmu, tad pārgāja uz tupus stāvokli un protams ar tādiem kaislīgiem dibena piesitieniem, to darīja, viss, biju jau ļoti tuvu, lai beigtu, tad nu nobeigumā, pietika ar pāris min no aizmugures un lieta darīta, kopā max 20min pavadīju pie draudzenes, bet apmierināts biju daudz vairāk, kā pie blondās.

Abas strādā konveijerā, bet vienozīmīgi iesaku tumšmataino draudzeni ar pilnībā naturālām ķermeņa formām, arī lieks nekas nešķita.

Tā, kā draudzenei

attieksme 8/10 (komunikabla un smaidīga)

sex 9/10

orālais 9/10

Draudzeni labprāt apmeklētu atkārtoti, bet blondo gan neiesaku, ja vien nevēlaties paši sevi apmierināt, ar viņu kā mazkustīgu un neieinteresētu subjektu.

 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.