Izskatās, ka meitenes karjera pasaules senākajā profesijā (vismaz latviešu vidū), ir noslēgusies. Gan jau, ka nav "dūmu bez uguns" un, visicamāk, kaut kas no biedra aprakstītās epizodes ir bijis.
Nedaudz šo tēmu papildinot (ja jau tāda šajā konkrētajā sadaļā ir aizsākta)...iz savas pieredzes varu teikt, ka ukrainietes vai nu pašas nekad šo tēmu nav uzsākušas, vai arī ir bijušas ļoti distancētas par to runāt (aiz tā, ka sāpīgi par to runāt un vēlējušās tēmu slēgt). Vietējo krieviešu vidū....konkrēti divas (abām ir krietni virs 40, visu mūžu dzīvojušas Latvijā un latviski "ne bū - ne bē") ir paudušas nosodošu attieksmi pret kara nozniedznieku, neskatoties, ka, visticamāk, līdz šim gadu no gada bija devušās uz 9 May. Iespējams "pūš stabulē", kādā pūš klients. Nezinu, grūti teikt. Pat, ja tā ir (ka ir melojušas), tad ir darījušas to pārliecinoši Citas pieredzes pagaidām nav.
Mans mērķis nebija aizsākt politisku diskusiju, taču mēs visi saprotam, ka dzīvojam divos dažādos laikos un divās dažādās pasaulēs - pirms terorisma atbalstošās valsts [atklāta iebrukuma, intervences] (manuprāt, lietoju korektu terminoloģiju, jo 2022.gada 11.augustā Saeima pieņēma paziņojumu, ar ko krieviju atzina par terorisma atbalstošu valsti) Ukrainā un pēc. Attiecīgi, šos laika nogriežņus var vistiešākajā mērā attiecināt arī uz meičām (viņu dzīves pirms/pēc, viņu uzvedība, attieksme pirms/pēc, cenas pirms/pēc, utt.).
Atgriežoties pie Vikas, kā jau minēju - ja simpatizē, maza auguma blondas, slaidas meitenes, tad pie viņas vajag doties. Attieksme (vismaz visās reizēs, kad es pie viņas biju), bija laba, pati bija draudzīga, atvērta. Salīdzinot ar citiem V22 "skaļajiem vārdiem", šī nav izpelnījusies lielu publicitāti, taču uzskatu, ka ir vērts šo "dimantu" papulēt
Vika (Ukr). Nozarē (Latvijā), darbojas jau ilgus gadus. Forša, maza auguma, tieva meitene. Agrāk bildes lika savas, tagad, šķiet, no sludinājumā redzamajām, ādas jakā - tā varētu būt viņas. Pēdējo reizi biju pērn, neilgi pirms okupanti no terorisma atbalstošās valsts bija sākuši kara darbību Ukrainā. Tieši tad bija "sagājusi ragos" ar savu, kā pati teica, tuvāko draudzeni Zlatu Nezinu, kāds bija iemesls, bet teicās, ka lielā draudzība ir beigusies. Pēcāk, kad Zlata parādījās Rīgā, apliecināja, ka draudzība ir cauri un, ņemot vērā, ka abas mājo V22, uz Rīgu braucot pamīšus, lai nesatiktos Varbūt tagad "kara cirvji" ir norakti.
Nav noteikti šeit apspriestā Klubnicka, jo šeit apspriestā Klubnicka vēl pirms laika prasīja (vismaz varēja sarunāt), par seši nulle uz 1 reizi un 1h nekad nav maksājusi vairāk par 100. Viņa arī parasti lika vairāk gadus. Lai arī pašai ir krietni tuvu 40, lika sludinājumos ap 30. Domāju, ka tik daudz veselā saprāta viņai vēl ir, lai nenorādītu sludinājumā 21.
Biedr Vienīgais Gators, tu nepārskaties - tā tiešām ir, ka katra pupa uz savu pusi skatās. Izskatās nedaudz dīvaini. Taču tas ir sīkums, salīdzinot ar visu pārējo, kas tur sagaidāms. Šī konkrētā meitene diskreditē sevi ar šo nodarbošanos un grauj nozari kopumā. Protams, vatņiku okupanti viņai vēl jo vairāk šobrīd spiež pelnīt naudu ārpus Ukrainas, taču nu var tad doties uz Vāciju, britāniju un strādāt apkalpojošā sfērā vai kādu mazāk kvalificētu darbu, nopelnot to pašu (vai vēl vairāk).
Nav gan atgriezusies. Nez, kādēļ, bet ar Zlatas bildēm šobrīd operē Eva. Gan jau, ka cer, ka tēviņi, kuri vēl nezina Zlatu, aizdosies pie viņas un klātienē nesapratīs.
Man tāda pati pieredze kā biedram "deleted". Esmu sniedzis savu pieredzes stāstu topikā par ārzemnieču invāziju. Viņas auguma aprises un izskatas ir ļoti tālu no tām bildēm, ko viņa publicē tīmeklī. Turklāt, man ir aizdoma, ka nevis viņa to dara, bet kāda, kura viņu "jumto". Arī man bija pieredze, ka man zvanīja un es varu apgalvot, ka sieviete, ar ko runāju pa tel., pēc balss bija pilnīgi cita tai, kura atvēra durvis.
Būtu tikai kādai no viņām bijis tas top līmeņa augums un skaistas sejas. Pirms pāris dienām "uzķēros" uz Vika (31 gads, tel.24989305). Bildēs ir top līmeņa augums, skaista seja, bet realitātē ir maza pundura tipa sieviete ar pavisam citu seju, ar pavisam citu augumu un ar pavisam cita izmēra un izskata pupām (mazas, 1.izmēra pupas, no kurām vēl viena pupa lielāka par otru). Meitene 16:00 pēcpusdienā sūkstījās, ka zvērīgi nākot miegs. Tikko cēlusies, jo līdz rītam skatījusies TV. Lai arī jau pašā sākumā redzēju, ka ir apmāns, tomēr, izvēlējos palikt, jo sākumā uz aci nebija arī pats trakākais variants (līdz brīdim, kad nenovilka krūšturi, kas, kā izrādījās, bija ar ļoti lielu "push-up"). Attiecīgi, apātiska (jo nāca miegs), bija arī procesā. Nav saprotams, ko šāda meitene dara Latvijā un, kādēļ viņa vispār ar šo rūpalu nodarbojas. Radās sajūta, ka viņa pati to nezina un, vai vispār zina par sevi "Kas es vispār esmu?"
Nu, tāda rinda V22 nav kā pie LIDL Purvciemā, bet, braucot garām, vakar nācās redzēt, ka viens/otrs pie durvīm stāvēja un, nervozi velkot pēdējos cigarešu dūmus, lasīja norādes telefonā, kur noteikti bija rakstīts, ka jāuzgaida vēl 10 min
Arī nācās pabūt. Nezinu, par ko augstāk minētais kungs, kurš komunicē stipri lauzītā angļu valodā, safanojies. Parasta krieviete no Krievijas. Bāls (ļoti bāls), ķermenis, bez make-up bija nekāda. Sludinājuma bildes, protams, kārtīgi apstrādātas (bet izskatās, ka ir viņas). "Extra small kiska" viņai noteikti nebija. Parasta "kiska". Pupiņas - piekrītu, bija 0,5.izmērs. Tik mazas, ka īsti nebija, kur pieskarties (līdz ar to, neradījās arī vēlme to darīt). Nekas atmiņā paliekošs, katrā ziņā. Mājo, galvenokārt, Kauņā un Viļņā.
Ir būts aptuveni mēnesi atpakaļ. Tad mājoja uz Tallinas ielas (gandrīz pretī bijušajam veikals - bārds "Degviela"). Bildes, protams, nav īstas. Līdzība bildēm tikai tāda, ka meitenei gari, melni mati. Miteklī bija vēl vismaz 1 meitene. Ciparu par 30 min prasīja astronomisku (šķiet, bija 8 vai 9 nulle), taču jau pēc pirmajām divām ziņām Wh., ātri izdevās vienoties par standarta 6 nulle (šis fakts, attiecīgi, uzreiz raisa aizdomas un liek būt piesardzīgam, jo "augstais gals" nekad šādi nedara). Sieviete ap 32, pēc izskata nekas īpašs, krūtis salīdzinoši mazas, vēders pēc dzemdībām nebija kārtīgi savilcies. Jā, bija ļoti aktīva (brīžam pat pārāk), taču tas tādēļ, ka izelpa smaržoja pēc spirtotā. Kopumā nekas atmiņā paliekošs. Meitene un Ukr provinces un standarta konveijers.
Lieto, lieto grādīgo. Biju pagājušajā nedēļā un bija apreibinājusies, jo dvinga bija. Nebija gan pālī, bet izskatījās, ka mērots ir tik daudz, lai varētu pilnībā atslābināties. Zaļais pūķiis darīja savu, kā rezultātā bija ļoti aktīva. Jā, izskats un pats ķermenis varbūt gaumes lieta, taču nav arī sliktākais variants. Katrā ziņā, darīja ar iedvesmu. Konveijers, protams, ir, bet kur gan tāds nav. Jūtams, ka jomas veterāne. Rīgā ne pirmo reizi un pati atzina, ka vārdus un numurus mainot bieži (lai tēviņi vieglāk uzķertos). 0,5h/septiņi sarkani.
Adblue, ja tu tā saki, vispār es arī tur kaut kādu pierakstu klāti redzēju, kurā viņa veica ar pildspalvu kaut kādu atzīmi. Precīzi neredzēju, ko tur raksta, bet garš saraksts bija.
blinsky, es tieši par to arī runāju - man tas nav vajadzīgs un, kā jau skaidroju - man viņas pārāk uzbāzīgā "draudzēšanās" (ne velti šo ieliku pēdiņās), traucēja. Turklāt, kā jau minēju - neuztveru to personīgi, jo aiz manis durvis aizveras un es jau esmu vēsture. Tieši pretēji - augstāk biedri min, ka var sēdēt, 30 minūtes dzert kafiju un pēc tam rakstīt šeit, cik viņiem laba GFE pieredze bijusi. Lūk, šis ir "kamon", jo šīs 30 savas dzīves minūtes var iztērēt daudz lietderīgāk.
Adblue, Tu ļoti korekti pateici, jo man tiešām radās priekšstats, ka viņa nespēj savākties - ne pati sevi savākt, ne arī telpas, jo pieprasījums krietni pārsniedz piedāvājumu.
Es noteikti nevēlējos kādam sagraut ilūzijas, taču, kā jau minēju - manuprāt, uz dažu biedru aprakstīto naivo eiforiju ir jāpaskatās nedaudz kritiski.
Arī esmu paviesojies un mans (subjektīvais) vērtējums noteikti ir kritiskāks. Jā, meitene ir ļoti simpātiska, komunikabla, augums noteikt ir simpātisks, taču, personīgi man, viņas pārāk uzspēlētā "draudzēšanās" traucēja, skaidri apzinoties, ka šāda bezpersoniskā "draudzība" ir ar mani un vēl daudziem citiem. Tajā noteikti ir ne vairāk, ne mazāk kā 0 intereses par tevi un par to, ko stāsti, jo izejot pa durvīm nāk nākamais un tu un jūsu, it kā, draudzība, jau ir vēsture. Izejot no šī seko arī mans nākamais novērojums - "konveijers" pamatīgs, par ko liecina bardaks vannas istabā - grīda slapja, dvielis, kas noklāts pie dušas, tik slapjš, ka var izgriezt un vēlmes uz tā kāpt, nav. Turklāt, nācās novērot, ka meitene savu intīmo zonu apslaucīja ar mitro salveti (iespējams, iegāja dušā pēc manas aiziešanas). Noteikti var aiziet un pamēģināt, taču es noteikti līdz galam nepiekrītu augstāk rakstītajām "slavas dziesmām". Es dotu 6 acis no 10 - gandrīz labi.
Identiska pieredze, tikai šķiet, ka es varētu būt celmlauzis, jo biju pagājušajā nedēļā (labi, tam nav tik lielas nozīmes). Arī mans pirmais iespaids, atverot durvis bija tāds pats - mazs, pelēcīgs, es gribētu teikt "bumbulīts". Dzīvoklī, vārda tiešajā nozīmē, bija asa sviedru smaka. Tāda, ka cērt degunu ciet. Domāju, vai tiešām tas no viņas, taču pēcāk, kad viņa sāka manā priekšā pabeigt notiesāt iesākto maltīti (bija kaut kādus dārzeņus nosautējusi, bet aromāts bija ļoti ass), tad sapratu, kas par lietu. Arī man - dvielis, lūdzu, tur duša un pati tikmēr klopsēja iekšā. Arī man bija pagrūti uzvilkties, jo brīdī, kad sāka taisīt orālo, šai vēl atrauga izskrēja. Augums neizteiksmīgs (es dotu 10% no tām "nošopētajām" bildēm), silikons ir ielikts katastrofāli (krūtis uz sāniem pagriezušās), un apakšā zem katra pupa ir gara, tumša rēta pupa garumā.
Īsāk sakot, arī man šī bija visbēdīgākā ukraiņu iebraucēju pieredze. Ja kāds grib riskēt, var doties, bet kopumā tur ir bēdu ieleja.
Ierakstīts
Izskatās, ka meitenes karjera pasaules senākajā profesijā (vismaz latviešu vidū), ir noslēgusies. Gan jau, ka nav "dūmu bez uguns" un, visicamāk, kaut kas no biedra aprakstītās epizodes ir bijis.
Nedaudz šo tēmu papildinot (ja jau tāda šajā konkrētajā sadaļā ir aizsākta)...iz savas pieredzes varu teikt, ka ukrainietes vai nu pašas nekad šo tēmu nav uzsākušas, vai arī ir bijušas ļoti distancētas par to runāt (aiz tā, ka sāpīgi par to runāt un vēlējušās tēmu slēgt). Vietējo krieviešu vidū....konkrēti divas (abām ir krietni virs 40, visu mūžu dzīvojušas Latvijā un latviski "ne bū - ne bē") ir paudušas nosodošu attieksmi pret kara nozniedznieku, neskatoties, ka, visticamāk, līdz šim gadu no gada bija devušās uz 9 May. Iespējams "pūš stabulē", kādā pūš klients. Nezinu, grūti teikt. Pat, ja tā ir (ka ir melojušas), tad ir darījušas to pārliecinoši
Citas pieredzes pagaidām nav.