Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Viki 25370636
Ierakstīts

Mans mērķis nebija aizsākt politisku diskusiju, taču mēs visi saprotam, ka dzīvojam divos dažādos laikos un divās dažādās pasaulēs - pirms terorisma atbalstošās valsts [atklāta iebrukuma, intervences] (manuprāt, lietoju korektu terminoloģiju, jo 2022.gada 11.augustā Saeima pieņēma paziņojumu, ar ko krieviju atzina par terorisma atbalstošu valsti) Ukrainā un pēc. Attiecīgi, šos laika nogriežņus var vistiešākajā mērā attiecināt arī uz meičām (viņu dzīves pirms/pēc, viņu uzvedība, attieksme pirms/pēc, cenas pirms/pēc, utt.).

Atgriežoties pie Vikas, kā jau minēju - ja simpatizē, maza auguma blondas, slaidas meitenes, tad pie viņas vajag doties. Attieksme (vismaz visās reizēs, kad es pie viņas biju), bija laba, pati bija draudzīga, atvērta. Salīdzinot ar citiem V22 "skaļajiem vārdiem", šī nav izpelnījusies lielu publicitāti, taču uzskatu, ka ir vērts šo "dimantu" papulēt :)

 

Link to post
Viki 25370636
Ierakstīts

Vika (Ukr). Nozarē (Latvijā), darbojas jau ilgus gadus. Forša, maza auguma, tieva meitene. Agrāk bildes lika savas, tagad, šķiet, no sludinājumā redzamajām, ādas jakā - tā varētu būt viņas. Pēdējo reizi biju pērn, neilgi pirms okupanti no terorisma atbalstošās valsts bija sākuši kara darbību Ukrainā. Tieši tad bija "sagājusi ragos" ar savu, kā pati teica, tuvāko draudzeni Zlatu :) Nezinu, kāds bija iemesls, bet teicās, ka lielā draudzība ir beigusies. Pēcāk, kad Zlata parādījās Rīgā, apliecināja, ka draudzība ir cauri un, ņemot vērā, ka abas mājo V22, uz Rīgu braucot pamīšus, lai nesatiktos :) Varbūt tagad "kara cirvji" ir norakti.

Link to post
Natalie (29), 20455201 ( 25377524 )
Ierakstīts

blinsky, es tieši par to arī runāju - man tas nav vajadzīgs un, kā jau skaidroju - man viņas pārāk uzbāzīgā "draudzēšanās" (ne velti šo ieliku pēdiņās), traucēja. Turklāt, kā jau minēju - neuztveru to personīgi, jo aiz manis durvis aizveras un es jau esmu vēsture. Tieši pretēji - augstāk biedri min, ka var sēdēt, 30 minūtes dzert kafiju un pēc tam rakstīt šeit, cik viņiem laba GFE pieredze bijusi. Lūk, šis ir "kamon", jo šīs 30 savas dzīves minūtes var iztērēt daudz lietderīgāk.

Adblue, Tu ļoti korekti pateici, jo man tiešām radās priekšstats, ka viņa nespēj savākties - ne pati sevi savākt, ne arī telpas, jo pieprasījums krietni pārsniedz piedāvājumu.

Es noteikti nevēlējos kādam sagraut ilūzijas, taču, kā jau minēju - manuprāt, uz dažu biedru aprakstīto naivo eiforiju ir jāpaskatās nedaudz kritiski.

Link to post
Natalie (29), 20455201 ( 25377524 )
Ierakstīts

Arī esmu paviesojies un mans (subjektīvais) vērtējums noteikti ir kritiskāks. Jā, meitene ir ļoti simpātiska, komunikabla, augums noteikt ir simpātisks, taču, personīgi man, viņas pārāk uzspēlētā "draudzēšanās" traucēja, skaidri apzinoties, ka šāda bezpersoniskā "draudzība" ir ar mani un vēl daudziem citiem. Tajā noteikti ir ne vairāk, ne mazāk kā 0 intereses par tevi un par to, ko stāsti, jo izejot pa durvīm nāk nākamais un tu un jūsu, it kā, draudzība, jau ir vēsture. Izejot no šī seko arī mans nākamais novērojums - "konveijers" pamatīgs, par ko liecina bardaks vannas istabā - grīda slapja, dvielis, kas noklāts pie dušas, tik slapjš, ka var izgriezt un vēlmes uz tā kāpt, nav. Turklāt, nācās novērot, ka meitene savu intīmo zonu apslaucīja ar mitro salveti (iespējams, iegāja dušā pēc manas aiziešanas). Noteikti var aiziet un pamēģināt, taču es noteikti līdz galam nepiekrītu augstāk rakstītajām "slavas dziesmām". Es dotu 6 acis no 10 - gandrīz labi.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.