Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Aleksandra 20561813
Ierakstīts
On 3/3/2024 at 10:12 PM, Winnie Lapuh said:

Operatoram maiņa beidzās droši vien 8:00 rītā, iepriekšējais nokodās, jaunais pacentās :D 

Kādam dalbajom jābūt rakstīt meitenei no sava īstā nr.?

Ja telefonā otra sim karte - jau labāk, bet nebāz, ja neproti nobloķēt :D

 

 

 Vēršu uzmanību pie operatoru prakses, jo ne visi jākļi ir spicākie ciemā ar vairākām simkartēm vai vairākiem telefoniem. 😉

Tas ka bez dažādiem piesardzības pasākumiem šis hobijs nav praktizējams ir loģiski, bet ne katram skaidrs, tāpēc par to ir jārunā lai cīņu biedriem aizķeras. 🤌

Link to post
Aleksandra 20561813
Ierakstīts

Cerēdams uz laimi uzrakstīju piektdien pa dienu šim numuram un atbildēja sestdien 8:00 no rīta...

Noteikti tur operators izklaidējas un meitene sen jau gabalā, bet nu ar šitādu rīta pārsteigumu kāds paliks bez ģimenes un uz ielas. 

Kungi esiet uzmanīgi. 

Link to post
Bilžu neatbilstība sludinājumos
Ierakstīts

Pēc idejas šis viss darbojas tikai un vienīgi tāpēc ka lielākā daļa paliek, dod naudu un saņem pakalpojumu.    

Klajas diršanas variantos ir principa pēc jāiet prom - bildēs laba figūra un dzīvē x3, bildēs viduvēja curvy figūra dzīvē kvadrātainais skapis un tādi salīdzinājumi. 

Tad atkal paceļas citas problēmas - izdari šādi pāris reizes - neviena feja vairs neatbildēs.   

Fejas kurām sludinājuma bildēs nav redzama seja, bet figūra atbilst bildēs redzamajam. Divi skaidrojumi - Dara to lai saglabātu kautkādu privātumu vai operātoram zem viena sludinājuma ir vairākas idejiski līdzīgas meitenes. Varbūt atkal bildēm neatbilstošas un klienti tāpat paliek.    

Principā tā bedre ir tik dziļa, ka vienkārši ir jābūt pilnā gatavībā izvērtēt to kas atver durvis un teikt nē paldies.

Link to post
Eva (+33788801371)
Ierakstīts

Sanāca apciemot.    
Nezināmu iemeslu dēļ neuzmeklēju vai jau šeit ir atsauksme, ka pionieris devos izlūkos.    
Labāk būtu izlasījis ko biedri teikuši un nebūtu gājis.   

Plecos diezgan masīva gara kā skapis 180 noteikti ir. Milfa ar noskrējienu un kara rētām - Kautkādas rētas mugurā un rēta vēderam no viena sāna līdz otram.    
Kautkā spiediens lika vai kas, bet naudu iedevu, tad jau ejam līdz galam… process nekas īpašs, bet raisīja iedvesmu šito maukošanos pamazām beigt. Jau kautkā zajebala šitie varianti.    
Doggy apgriežot pilnai laimei ānusā vel papiloma vai hemeroids smaida pretī. 


Atbilstībība bildēm? Vāji

Lokācija? Labi

Dzīvoklis? Labi

Atbilstība cenai? Nē

Otreiz ietu? Nē

Link to post
SELINA (28 gadi) 269207**
Ierakstīts

Sanāca apmeklēt pēdējo nedēļu laikā. 

Nezinu kā tie kas šo visu izbaudīja šo viņas seju spēja izslēgt no savas galvas, bet nu man kā cilvēkam kas sievieti vēlas redzēt kā kopumu bija kā bija.

Ar pamatīgu spiedienu ierodoties, kad jau atvērās durvis nedaudz pat sabijos, gadi uz saviem 35-40 ģimis kāds nu kuram iedalīts, bet acis laižot uz leju un redzot tos gurnus un dibenu jau domāju ka viss būs labi - lieki nekur citur neskatīšos un viss saies. Tā arī nu nekur citur nebija kur piesieties - Duša sausa, dvielis sauss, komunicē patīkami un pieklājīgi.

Tad nu kautkā orāli iedarbināja, bet jau bija kā bija to ģimi pie mazā džonija redzēt, ātri vien skubināju uz doggy kamēr džonijs pusmastā citādi vel drusku un tur nekā nebūtu. 

Kautkā koncentrējoties uz fenomenālo dibenu beigt sanāca, bet kungi tas "post-nut clarity" nav kautkas ko jūs gribat vai kādam novēlu piedzīvot.

Kad jau spiediena vairs nav un redzi visu kāds tads ir.. nu ir dirsā... fiksi uz dušu un paldies visu labu neatskatoties. 

Otreizējs apmeklētājs noteikti nebūšu, vai kādam ieteiktu? Dibens tiem kam interesē lieli gurni un vaigi attiecībā pret vidukli - tāds ar savu tauku daudzumu un ļumīgumu kas nostājas super formā un ir labs spilvens grūdienos tā būs jūsu tēma - citiem atgādinu ka nekāds fitnesa zaķis vai kaulkambaris tur nav. Krūtis nekas labs, ģimis arī nekas labs. Cena tīri laba un pēc sausās vannas istabas nebija pat ātrās ieskrietuves sajūta. Kopumā aizej līdz durvīm un spried pats, bet padomā kas būs kad spiediena vairs nebūs. 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.