Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Viktoria (26) 26883453
Ierakstīts

Biju pie viņas pirms pāris nedēļām.

Draudzīga attieksme, silta komunikācija. Paņēmu pus h par septiņi nulle, ļoti labi atstrādāja, 69 labs skats, jauka pēcpuse. Par riekstiem neaizmirst mineta laikā.

Nedaudz uz vēdera vairāk liekā svara, nekā bildē, bet seja un pēcpuse atsvēra noteikti. Man patika.

Link to post
Bilžu neatbilstība sludinājumos
Ierakstīts
9 hours ago, Sparta said:

Parmaiņas pēc nolēmu patestēt Kolumbijas exotiku. Sagaida dāma daudz labāka nekā bildēs, kaut bildes bija perfektas. Nodomāju beidzot esmu atalgots pēc tik daudzam feiku dāmām. Nolemju nav ko taupīt 16 sarkanie lai jau process visas 60min. Eju dziļāk un sākas parsteigums viens pēc otra. 1. Pirmaja istaba zemē guļ nez māte vai kas tml., saprotu naudu neprasīšu atpakaļ, nah riskēšu. 2. ieejam istabā, neasaprot ne varda angliski gfe atkrīt. 3. taisa selfijus, sūta sms., labi ka mani nebildē. 4. Ok kka sakam procesu, skaidrs ka tas ar nekāds, pieskarties praktiski nevar, poza viena, pat žel meiču palika, kāpēc esmu uzplijies :D. 5. Pec 5min sadzirdu vel vienu vīriešu balsi pirmajā istabā, menedžeris vai cits kliens nez. Finišēju ar atrako, dusha un tinu vagu no tas vietas atvadoties no visiem 3 viesiem. Pavadītas kādas 20 min. 

Dāmai izskats perfekts, augums arī. Labakais ko esmu LV redzējis. Kkadi 24 gadi. Bet nah kas tas bija par pasākumu. Tel. nr. neatstāšu, lai nezin kas raksta atsauksmi, bet Elizabetes Tallink airbnb vieta, zinataji zinās, un vai nu riskēs testēt meitu vai māti, vai ies ap stūri. :D

Neteiktu ka pilnīgi nožēloju vizīti, bet līdzekļus varēju ieguldīt labāk. 

Es arī pie viņas biju. Pieredze gandrīz identiska. Augums labs, bet vnk 0 attieksme. Tiešām neiesaku, nekādu baudu no tā negūsiet. Un tā vecākā dāma blakus istabā visu laiku ar viņu kko runā, bļaustās. Izskatījās pēc tādām, kuras normāli varētu apčakarēt. Visu laiku bija bail, ka bildēs vai vēl ko.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.