Lika (33) 26860826
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2024. gada 12. oktobris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2024. gada 12. oktobris - Iemesls nav norādīts
Es kad biju pirms viņas buferu upgrade, pret mani attieksme arī bija super. Un es pat tikai uz masāžu ar BJ aizgāju, bet viņa pati jau gribēja lekt virsū.
Tania (22) 24826812
Ierakstīts
Ja es būtu aizgājis un uzzinājis ka tas kādreiz piedzima ar olām. Tad man tagad mazais ģenerālis būtu nokaltis un gaidītu 3 zalves Bet neķerat krenķi čaļi, kā jau te augstāk minēja, pervi raz ne pidaras Tikai neejat atkal
Sofija +37258119636
Ierakstīts
6 hours ago, pancho said:
Laikam lielākai daļai par dārgu, tāpēc atsauksmes nav😅Laikam būs jāriskē braukt nezinot, kas īsti sagaida😅
Man arī bija doma ka varētu izmēģināt.
Bet lasot te iepriekšējos detektīv stāstus ka pāris citām no tā gala ir bijis kādreiz krāniņš atmetu ar roku. Droši vien ka nav bijis, bet sejas vaibsti man par vīrišķīgu likās
Лика (22 года) 224526**
Ierakstīts
Iemetīšu arī savu mazo kapeiku krajkasē.
Viss precīzi kā augstāk aprakstīts.
No mīnusiem laikam būs tas mazais dvielis, un ka gandrīz uz pakaļas dušā noliku, jo flīžu grīda 😂
Meitene teica ka no Maskavas, strādā caur operātoru. Pateica ka tulīt sāksim, tikai jāpadod ziņa ka ir apmaksāts. Man personīgi tas nedaudz nosita velmi. Teica ka būšot nedēļu te.
Diana (20), 200632**
Ierakstīts
Es bieži pie mauķelēm nestaigāju, bet šat tad sanāk, un kad uznāk nepārvaramas varas apstākļi, parasti pārbaudu šeit kā tad īsti ir.
šobrīd baigais iztrūkums ar smukām meitenēm un izlēmu būt pirmatklājējs laikam šim aparātam.
katrā ziņā bildes nav viņas, vismaz, man tā šķiet, jo tattoo uz kājas neredzēju, bet varbūt tāpēc ka gribēju ātrāk prom.
Labi, kad ierados nelikās tik slikti, kaut kāda maza līdzība ir, bet par 30% apaļāka no bildes materiāliem.
pupi normāla izmēra kamēr ļifons virsū, bet kad novilka, likās ka līdz nabai nokrita, bet nu varbūt arī kļūdos, jo telpa bija tik tumša, ka ja būtu cilvēks ar sliktu redzi viņam šķistu ka ir atnācis naktī.
Kādam droši vien jau patiks, bet nu es laikam ietu vēl tikai tad ja tā būtu pēdējā sieviete uz pasaules, un varbūt vēl palauzītos kā jauna meitene. Nu bet te vainīgs es, jo man augsti standarti. Jo šobrīd mans tops ir Samanta no igaunijas tur pa sešiem oranžiem es biju ekstāzē.
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2024. gada 12. oktobris - Iemesls nav norādīts
Es kad biju pirms viņas buferu upgrade, pret mani attieksme arī bija super. Un es pat tikai uz masāžu ar BJ aizgāju, bet viņa pati jau gribēja lekt virsū.