Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Milena (30) 20511966 (25310234)
Ierakstīts
pirms 1 stundas, cements teica:

Arī ir pieredze ar vienu UKR pārstāvi, kura pēc kādas pusstundas sāka mainīt gumijnieku. Kad prasîju, kāpēc, teica, no stipras drāšanas varot izdilt vai pārplīst😂 WTF

Nu ja pa sauso mauc, tad var gadīties šmuce. Ja viss dabīgi vai mākslīgi lubricēts, tad nu gan nav gadījies dzirdēt par incidentiem. 😁

Link to post
Sofia (20) 20056718 (27183062)
Ierakstīts
pirms 28 minūtēm, BlondyIsLoveBlondyIsLife teica:

Slāvu ne slāvu, čuras galvā jaunām spindzelēm var atrast visos zemes nostūros.😁

Bez šaubām, mazliet neprecīzi izteicos iepriekš. Līdz 25-30, ar retiem izņēmumiem, lielākā daļa maksas meiteņu ir ar rosolu galvā. Kāpēc par slāvu importu gānījos? Vnk tajā vecuma grupā neesmu ne redzējis, ne dzirdējis par pretējo. 

Pie tās skinny importa meičas nav gadījies būt. Spriežot pēc atsauksmēm viņas tēmā, viņa varētu būt pie izņēmumiem. 

30+ jau ir cerīgāk. Arī pie slāvenēm. 😁

Link to post
Sofia (20) 20056718 (27183062)
Ierakstīts

Lepoties ar to, ka ar pakaļu ir nopelnījusi 20k, superīgi.😂

Iedomības, kompleksu un prastuma paraugstunda. 😁 Lielākoties tāpēc arī ciest nevaru slāvu importu. Nospiedošs vairums ir morāli nabagi, maigi sakot.

Kurš diez ir tas apdāvinātais menedžeris, kurš klauvē par komentāriem? 😆

Link to post
Лиза (19 gadi) 29776865
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 10. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 10. janvāris - Iemesls nav norādīts
pirms 23 minūtēm, sidlav55 teica:

nē uz galvas....

Tu, ja neskaita tavus n-tos talantus, esi vēl arī akrobāts? 😁

Link to post
Anastasia 281024**
Ierakstīts

Nesenā pagātnē biju apciemojis šo dāmu.

Ja par vizuālo man domas dalās, tīri dēļ miesas uzbūves tipāža + tā arī neesmu sev atbildējis uz jautājumu, vai man labāk patīk gramstīties gar svaigu miesu, vai tomēr tādu pieredzējušāku (tīri subjektīvi man šķiet, ka viņai ir ap 40g), tad par tehnisko izpildījumu varu minēt, ka tiešām atstrādā savus eirīšus godam. 

Foto tiešām atbilst realitātei. Viss savās vietās, dzīvoklis tīrs, sagaida smuki saģērbusies, pati ļoti kopta.

Komunikācija telefonā vienkārša un bez kaut kādiem cirkiem. Attieksme klātienē ļoti laba, pēc atmiņas no fejām grūti tagad atcerēties, kura būtu līdzvērtīga konkurente tieši apkalpošanas attieksmē. Atzīmes gan nekad nelieku, jo cik cilvēku, tik viedokļu, bet ja liktu, dotu reāli 9,5-10 attieksmes ailītē. Vietējām augstprātīgajām un pašpasludinātajām sniega karalienēm būtu šeit daaaaudz ko mācīties.

Lokana, atvērta, mēģina "nolasīt", ko klients vēlas. :)  ļauj arī tuč tuč stingrāku seksu. Patika, ka sākumā mazliet imitēja striptīzu, aiztika sevi, un pat tā "mauciski" spēlējas ar savu vāveri.

Minets kā minets, dziļo gan solīja, bet nesanāca. 😁 nekas īpašs, katrā ziņā. Dupsī nedod. Masāžu neprovēju. Pulkstenī baigi neskatās, prom nedzen, pat uz mirkli radās sajūta, ka "stiepj gumiju". 

Teicās, ka drīz tīsies atpakaļ uz UA, jo šeit auksti. 

Varbūt kādreiz vizīti atkārtošu, hvz. 

 

 

Link to post
"Anita" (Vietnam) 256610**
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2021. gada 27. maijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2021. gada 27. maijs - Iemesls nav norādīts

Nu tur divi varianti - vai nu neviens neiet, jo tpt nedabūs iemērkt, vai arī visi klusē, jo tiks iesviesti mazo krānu klubiņā. 😂

Link to post
"Anita" (Vietnam) 256610**
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2021. gada 27. maijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2021. gada 27. maijs - Iemesls nav norādīts
pirms 17 stundām, beton777 teica:

Uz ko vanja cereja atbraucot uz evropu, ka te visiem buz mazie pimpi un lieli maki ? 

Varbūt pēc vācu un angļu tūristiem secināja.

 

Ups, "ašibačka". 😂

pirms 13 stundām, Martins Majors teica:

nu ok. Pieņemsim, slikta studente bija. Englishā nevilka, lai gan kas macījies b/a Turībā, zin kāds tur englishā mācībspēku līmenis. Matrikulēja viņu par parādiem, gan mācību maksas, gan zināšanu (english).

Nokļuva viņa uz Stabu ielas un pēc tam šai forumā iekļuva. Priecāsimies par Bad student!

Jo varbūt well- being pakalpojumā ir/būs laba tā sliktā studente? nu ieper nedaudz viņu, sakot: "bad student, nasty girl" !

Hellou. Ail bī jour ingliš tīčer todaj. Čpok čpok čpok. 😂

Link to post
"Anita" (Vietnam) 256610**
Ierakstīts
pirms 3 stundām, Juris5555 teica:

Cik ļoti tavs izmērs ir virs vidējā? Es negribētu ieberzties uz tādu situāciju.

Nav ne jausmas, cik ir vidējais standarts un kā tas tiek noteikts.

Katrā ziņā, līdz šim nebiju saskāries ar šādu problēmu vaginālā seksa kontekstā.

Bļin, tā jau reti, kad pavelkos uz ko pērkamu, un še tev.. 

 😆😆

Link to post
"Anita" (Vietnam) 256610**
Ierakstīts

Tad nu tā.

Šodien vairāk slīmesta noskaņojums, tāpēc izmantoju laiku centrā lietderīgi.

Aziāte jau sen bija manā čeklistē, tad nu izdomāju, ka šodien varētu būt tā diena. Komunikācija tiešām tikai caur aplikāciju, paldies tofika autoram par IT konsultāciju 😁.

Bildes viņas, meitene maza, smalka, notetovēta, pieņem attālajā centrā. Piekļūšana ērta. Piekrītu autoram par dzīvokļa tīrību un kārtību - tās tur nav. Ja tas "nosit apetīti", netērējiet laiku.

Komunikācija. Valoda rakstiski jēdzīga, komunicēt var saprotami. Mutvārdos vāji. Ar visu to, ka mana angļu valoda ir pietiekami augstā līmenī, šeit bija jāsaspringst, lai saprastu, ko viņa saka. Visādi citādi pozitīva, nav augstprātīga, patīkama, atvērta. Es pieļauju, ka tas viņai asinīs un nav uzspēlēti. Ukraiņu un lielai daļai vietējo pastalu būtu te ko pamācīties. 

Augums smalks un mazs, uz robežas ar kārns. Krūšu nav. Seja simpātiska, kā aziātei, ne kā eiropietei ar pašaurinātām acīm, lūpas izteiktas. Ja neķer "petite", tad atkal - netērējiet laiku.

Orālais padziļš, izjusts, olas ļoti izjusti izmasē un izlaiza, bet tīri tehniski darbam ar muti ir vēl kur augt. Darbojas ar interesi, pati bija uzvilkusies, ko es varēju sajust uz saviem pirkstiem. 

BET, vāvere ļoooti maza un cieša. Tik maza un cieša, ka sagādāja man diskomfortu. 🙄 apnika mocīties, atgriezāmies pie orālā, izšāvu, mazgāties un prom. 

Solījās, ka būšot te vēl mēnesi, tad prom uz savu Vjetnamu. Atpakaļ uz Eiropu neplānojot, ja tik kā tūrists ceļojumā. 

Par atkārtotu vizīti nedomāju. 

 

Link to post
pirms 20 minūtēm, JānisMik teica:

Valoda piemēslota, acīs cērt svešvārdi, grūti saprotami izteicieni, importa slengs, sms saīsinājumi kā kkādai pusaugu meitenei. Tas viss piecos rūpīgi darinātos teikumos. Kas tomēr nekādi netraucē kritizēt kolēģus.

Un vēl papildus... Jaunā paaudze ir aizgājusi tur, kur krievu valodu neizmanto vispār, un teiksim tādus "na ļubiķeļa" tad saprast nav iespējams. Ne ar gugli, ne savādāk. Būtu vēl vismaz kirillicā.

Tāpēc atkārtoti aicinu vairāk novērtēt kolēģu ieguldījumu un nepiepisties katram aiz neko darīt. Jau tā maz ir to, kuri saņemas atsauksmes rakstīt, kur nu vēl literārus gabalus A4 lapas apjomā. 

Jāni, es novērtēju kolēģu ieguldījumu, ja būtu rūpīgāk izlasījis, tad to varbūt pat būtu pamanījis. Man ļoti žēl, ka mana replika tevi tik ļoti ir aizskārusi. 

Un derētu tomēr arī nošķirt rusicismus, anglicismus no žargoniem, vecvārdiem un " " pielietojuma rakstībā. Ja tas, protams, nav par sarežģītu. 

 

😆✌️

Link to post
pirms 21 stundas, JānisMik teica:
Tikos kkad pirms ~5-6 gadiem ar viņu. Vēl sarķenē kkādā ūķī, pie tās tizlās pārbrauktuves, aiz Aldara. Tēmā savus gadus 7-8 stabili, ja ne vairāk. Rāmis, vismaz tolaik, labs, seja "na ļubiķeļa", darba kvalitāte atmiņā nepaliekoša. Piebilde, ka viss bez gumijas - vismaz man, liek aizdomāties. Komunikācijā specifiska, uz jautājumiem atbild nelabprāt - kkad relatīvi nesen biju izdomājis, ka jāiziet atkārtoti vēlīnās...
 
Nu da labi! Kur ir gājusi, bet, galvenais, kur ir aizgājusi vecā paaudze? Tā uz ātru roku atradu tīras un nekropļoti literāras valodas paraugu. Nu - lai jaunajiem gurķiem ir no kā pamācīties. PS. Tur ne tikai vārdi, teksta uzbūve ir viens vienīgs rusicisms.
 
Tiešām jākļu lapa īstā vieta gramatiski filoloģiskam disputam? 

Tu tip man tagad rusicismus norādi un valodas tīrību ar šo citātu? 😆

 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.