Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Milena (30) 20511966 (25310234)
Ierakstīts
pirms 1 stundas, cements teica:

Arī ir pieredze ar vienu UKR pārstāvi, kura pēc kādas pusstundas sāka mainīt gumijnieku. Kad prasîju, kāpēc, teica, no stipras drāšanas varot izdilt vai pārplīst😂 WTF

Nu ja pa sauso mauc, tad var gadīties šmuce. Ja viss dabīgi vai mākslīgi lubricēts, tad nu gan nav gadījies dzirdēt par incidentiem. 😁

Sofia (20 gadi) 223817**
Ierakstīts
On 26.02.2023. at 18:40, Delfi komentētājs teica:

Es vispār no sākuma neierubijos , kas tā par trako?😁 Tagad daleca, tas liliputs , kura doma,  ka baiga kruta😁 

ta jau ir ar maziem cilvēciņiem daudz kompleksi , maz prātiņa . ļausim viņai izpausties 😁

Kura tā ir? Nevaru izlobīt. 😆

Bet, acīm redzot, tirgot pakaļu vērtē daudz prestižāk, kā maksāt kādai par gadījuma pakaļu, kurā vnk koku nomest. 😁

Ehh, katram savs, katram savs. 

(inactive) Sofia (20) 20056718 (27183062)
Ierakstīts
pirms 28 minūtēm, BlondyIsLoveBlondyIsLife teica:

Slāvu ne slāvu, čuras galvā jaunām spindzelēm var atrast visos zemes nostūros.😁

Bez šaubām, mazliet neprecīzi izteicos iepriekš. Līdz 25-30, ar retiem izņēmumiem, lielākā daļa maksas meiteņu ir ar rosolu galvā. Kāpēc par slāvu importu gānījos? Vnk tajā vecuma grupā neesmu ne redzējis, ne dzirdējis par pretējo. 

Pie tās skinny importa meičas nav gadījies būt. Spriežot pēc atsauksmēm viņas tēmā, viņa varētu būt pie izņēmumiem. 

30+ jau ir cerīgāk. Arī pie slāvenēm. 😁

(inactive) Sofia (20) 20056718 (27183062)
Ierakstīts

Lepoties ar to, ka ar pakaļu ir nopelnījusi 20k, superīgi.😂

Iedomības, kompleksu un prastuma paraugstunda. 😁 Lielākoties tāpēc arī ciest nevaru slāvu importu. Nospiedošs vairums ir morāli nabagi, maigi sakot.

Kurš diez ir tas apdāvinātais menedžeris, kurš klauvē par komentāriem? 😆

Лиза (19 gadi) 29776865
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 10. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 10. janvāris - Iemesls nav norādīts
pirms 23 minūtēm, sidlav55 teica:

nē uz galvas....

Tu, ja neskaita tavus n-tos talantus, esi vēl arī akrobāts? 😁

Karol (24) +371 249 824 **
Ierakstīts

Naudas tik daudz, kā nekad agrāk. 😁

Nu ir, kam 140 par pamaigošanos, seklu muti un paberzēšanos gar kāju, liekas labi. Ir, kam neliekas. Laikam esmu pie otrās grupas.

Es, nezinu kāpēc, lasot iztēlojos kkādu sētas kranci, kurš saimniekam kāju apķēris un berzē savu galu gar biksēm, aktīvi kratot gurnus.  😂

Nakts izklaide
Ierakstīts

Ja jau ārzemju uzņēmēji brauc uz LV izklaidēs, tad krāsaināk jau būtu nevis uz nakti vienu ņemt, bet pa nakti savas 2-3 dažādas izdesot. 😎 :pikjis_nav_probleema:

Vismaz, ja es būtu veiksmīgs ārzemnieks, tā darītu. 😁

Vika 28gadi 20300251
Ierakstīts
Just now, Vienīgais Gators teica:

Poh.., a ja viņa dod uz galda ?  😁 pajautā viņai?😁

Uz galda gan jau var sarunāt pat te lokālo krievvalodīgo zvaigzni.😎

Nu vai zem galda. 😁

pirms 6 minūtēm, traxer teica:

Izskatās pēc fotosopa 

Drīzāk tad peinta.

Love me 24865448
Ierakstīts

A normālu atsauksmi ielikt "slabo"? 

Sirsniņas un sajūsma ir forši, taču normālu izklāstu arī būtu ģeldīgi. Savādāk info nav īsti nekam derīgs - sirsniņas un sajūsmas ir arī bijušas pie šausminošām kurtizānēm. 

Marina (26); 26939752
Ierakstīts
pirms 12 stundām, Masažņiks teica:

Nu gandrīz nedēļu domāju likt/nelikt… Cerams, ka kādam cīņu biedram ietaupīšu monetāros un morālos zaudējumus. Pašam žēl tās ~60 min, tie 6 sarkanie mazāk 🤣

Man nupat ietaupīji. 😁

Šonedēļ visu nedēļu uzraujos uz kkādiem pidariem - sievu piedāvātājiem. Tad nu domāju, ka šodien jāiet apgaitā. Šī kā reizi bija acīs iekritusi. Nu neko, parakšu tālāk. Paldies! 😆

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.