Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
КЭТРИН (KETRIN) (23) 20463316
Ierakstīts

Был, фото соответствует. Конвеер, коммуникация напряженная. Меня привлекают такие визуально и формы(и процесс хорош), но из-за напряженного контакта-врятле вернусь.

Link to post
Гостьи из Кубы
Ierakstīts
11 часов назад, Mistyfly сказал:

Izdomāju izmēģināt savu laimi ar latino vēlreiz. Sazinājos ar Noelia, jo likās pievilcīgākā no abām... Un ko lai saka, kungi... Worst shit that ever happened to me, ever. 

Sagaidīja centrā, dzīvoklī, daudz maz pievilcīga sieviete. Bildes ir ar daudz filtriem, bet dzīvē krunkas, vecums redzams... Ap 40 gadiem. Piedāvāja seksu trijatā ar draudzeni, Andrea, bet tā paresna, man nepatika,atteicu.

Aizgājām divatā uz dušu, un tas bija labākais kas notika tikšanā. Dvieļi mitri, starpcitu. Pēc tam aizgājām uz istabu (draudzene gulēja uz dīvāna aiz sienas). 

Meitene sola ahujenāko minetu, dziļo, ka padodas seksā, ka viss būs "uguns". 

Minets... Okeish... Zem vidēja. Nekas baigs. Pēc 5 min mineta, uzsēdās virsū. Nedaudz pa lēkāja, ļoti samākslotas skaņas. Kaut kā mans zaldāts ātri beidza (otra labākā lieta). 

Pienāca laiks masāžai - sūdīgākā masāža ever. Pirms tikšanās jautāju, vai ir body to body, teica, ka jā. Body to body bija pabraukāt 1 minuti pa muguru. Pārējais bija glaudīšana. Pēc 5 min jautā - sex ir massage? Time is going? 

Man - how much time passed? Viņa - 20 min. Man bija tāds... Nu ble, kundze, es palikšu līdz pēdējai minūtei, apnika šis kovejrs. Nākošās 20 min man bija sūdīgākā masāža ever. Pohuj. Cietu. Tad minēts, sūdīgs, pēc tam no muguras sekss, no meitenes atdeves nekādas. Sapratu, ka aršanas nebūs. Teicu, ka gribu beigt uz viņas.... Paņēmu, nodročīju uz viņas. Duša un devos prom. Pirms iešanas prom viņa - you liked it, honey? Es - hell no! Worst fucking experience I ever had. 

Iesaku? NĒ!!! gadu atpakaļ biju pie ļoti lēta tauriņa, pie kuras pēc sūdīga mineta nodročīju pie viņas toletē - tas bija patīkamāk nekā šī tikšanās. NEIESAKU 

Gandriz tas pats, ko rakstiju posta augstak 😉

Link to post
Гостьи из Кубы
Ierakstīts

Andrea, быстро ответила и я был рядом, через 10мин был у нее. Хотел попробовать типо экзотики. Для тех кто не хочет читать далее, сразу скажу, вариант - сосем мимо.

 

в жизни не такая как на фото, совсем. Цена неадекватная - 180/120. 

неуспел зайти и снять куртку, сразу сама сняла туфли.

в другой комнате на диване сидит подруга, смотрит фильм.

Ноги сжимает, там потрогать нельзя, как не пытайся, грудь неочень, тоже не нравится когда трогают. 
 

минет никакой, легла наспину - ноги не поднять, перевернул в догги - она тоже, не сильно выгибалась.

вся процедура такая же как с нашими бесформенным но за 50. Просто никак.

пришел на час за 180, в итоге один раз на 20мин, потом еще раз в душ, второй раз нехотелось совсем, говорю - массаж или поглать. Типо погладила 20мин, поговорили ниочем. Ушел.

того не стоит стоит совсем.

AFA9E996-7E3E-4352-AC87-21AF58236CFF.png

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.