Es nezinu. Es pie viņas esmu bijis vismaz 5 reizes 1,5 gadu laikā. Katru reizi apkalpošana ir bijusi ļoti laba. Netaisos teikt, ka tā ir bijusi pati labākā — tas jau atkarīgs no personīgās ķīmijas, bet par tādu cenu es vienmēr esmu aizgājis apmierināts un priecīgs. Esmu maksājis trīsreiz vairāk par daudz sliktākiem pakalpojumiem.
Jauna, skaista aziāte ar ļoti labu augumu. Profesionāla attieksme, aktīva un šķiet, ka viņai patīk savs darbs.
Biju jau 2x,viss līmenī. Tikai kungi, neļaujiet viņai minetu taisīt tā, kā pat grib-pagriež muguru un tad sūc. Katru reizi jāprasa, lai normāli taisa. Visādi citādi top variants
Parasti sliktas atsauksmes nelieku,bet gribēju pabrīdināt citus! Uzrunāja bildes un jauns augums! Atverot durvis ,līdzība bildēm kaut cik atbilda,bet attieksme jau sākumā lika pārdomāt par palikšanas uz 30 min,kaut domāju ņemt uz stundu! Bj bija owo,bet sliktākai,ko esmu saņēmis,2cm un praktiski nepieskarās! Teicu,lai nostājas doggy,dabūju stingrāku aparātu,prezis,pāris pozas,duša un adios! Jauna pievilcīga meitene,bet attiekse nost visu! Nākošo reiz būšu uzmaīgāks ar šādiem wild variantiem!
Vajadzēja ierasties ar ziedu kiosku,tā te speciālisti iesaka
Хотелось очень худенькую/стройненькую, увидел - написал.
Связь через whatsapp, с оператором. Такса 80 - 150 классика минет в защите. Брал сверху МБР.
Встретила на каблуках. Лицо на вид около 30-32. Тело красивое, ножки стройные, небольшие сиси.
Сначала немного подтормаживал в общении, то я, то она, потом отошло) Принимает на Lacplesa 13. Мне нравятся там квартиры. Не слишком большие, тёплые, уютные, горячий пол в ванной, большое чистое полотенце, выбор моющих средств.
Вышел из душа - кровать - минет.
Делает нормально, плюсом пока рот отдыхает лижет соски и работает рукой, у меня такое впервые)) Даже понравилось.
Потом защита на коня и поскакали. Я активный поэтому поработали на боку, сзади, сверху, обратно на минет и финиш. Послушная, дружелюбная, знает что делает, зачем и как.
Сама с Украины, но продолжительное время живёт в Испании. О себе хорошо заботится, фигура показалось не то что худая, но ещё и весьма спортивная, жира совсем нет.
7.5/10. Всё хорошо, просто если будут другие варианты, всегда попробую что то ещё.
Vakar biju iegriezies apciemot. Attieksme joprojām ļoti laipna un ir formā V24 ofisā, bet jau ir jūtami palikusi uz grany pusi. Striptīzs likās mazliet smieklīgs viņas izpildījumā. par 30 min jau 8 sarkanie. Par šo cenu var atrast jaunākas un labākas opcijas relaksam.
Sanāca paviesoties. Ir ok variants, pupi smuki, dibens arī. Seja na ljubikelja. Sūkā labi, ar acu kontaktu, siekalām. Aktīva. Pīzdiņa smuka, dibenā dod bez limitiem - ņem un vālē turpu šurpu. Iesaku tiem, kas grib izmēģināt anālās izpriecas. Kopumā 7 no 10. Vienu reizi var. Vai iešu atkārtoti? Nē. Pļāpīga beztēmā un var just to vecumu sejā. Imperatrica dod viņai piepīpēt izskata ziņā.
šobrīd sludinās ar ļevām bildēm, bet teksts pēc viņas šablona.
Otrkārt, Ukrainiete, kas jau kādu laiku darbojas LV.
45 gadi, krūtis ir lielas, bet nav entuziasma un nav nekāda seksuālā piesitiena, vienreiz aizgāju, otreiz biju - domāju, ka cita, jo citas bildes un numurs, paskatījos pateicu, nē, atvaino. Atbilde bija viss labi, tāpat cilvēks ir slims, ja ņem maukas, tad lūdzu.
Ierakstīts
Nē.