Kā jau vienmēr, Rīgā nebija nekas normāls bet balonus vajadzēja iztukšot, nolēmu apciemot šo darboni. Tad pieņēma Dainas ielā. Uzreiz pirmais mīnus, viņas aģents nevar normāli paskaidrot kur atrodas jaunceltne un ka iebrauktuve pagalmā ir no Kr. Baronas ielas. Kā muļķis riņķoju divus apļus kāmēr beidzot atradu. Ok, nu tad eju augšā, durvis atver darbone un uzreiz divi mīnusi, bez meikapa un bez smaida. Konvejiera variants. Vienā momentā jau bijadoma iet prom. Bet nu kā vienmēr, ja jau atvilkos, tad palikšu. Uz bildēm izskatās daudz smukāka, dzīvē galīgi garām. Nesmukas krūtis, process ļoti tizls un nekāds. Tur neaiztiec, šur neaiztiec, neko nedrīkst, jāguļ uz muguras un viņa sūkās kā robots. Ātri nobeidzu un gāju prom. Kopumā ļoti slikta pieredze, vispār nevienam neiesaku.
Aizvakar biju ieskrējis uz 30 min, dāma tā ne ko, baigās melones, gadi +10 dvieli gan jāņem savu, tas ir tas ua bordelis starp Ģertrūdes un Stabu kur neko nekad nežāvē...
Jocīgi gan. Man viss bija perfekti . Sūkāja ar atdevi , pati piedāvāja 69. Neko nečīkstēja. Pupi silikona , pati pateica . Meitene pati ļoti kopta , skaista.
Ir būts pie šīs dāmas. Bildes atbilst. Dzīvē ir smuka, rāmis ļoti labs. Nezinu, kur kāds tur riepu saskatīja. Dzīvoklis - svaigs jaunajā projektā netālu no Bērnu pasaules.
Mīnuss - nepatīk, ka krūtis aiztiek, attieksme ļoti vēsa. Process ļoti formāls un neieinteresēts.
Nav konveijers, bet ir sajūta - ātrāk tinies prom.
Pats nesatiku, bet teica, ka nedzīvo viena, dala apartamentus ar profesijas kolēģi.
It kā neballējas Rīgā, bet gan jau pēc visa piedzīvotā dažreiz gribās dezinficēties. Man paveicās, viss bija skaisti attieksmes un garīgajā stāvoklī. Arī kaut ko muguru pamasēja, nav prof. līmenī, bet uz to arī netēmēja.
Esmu bijis pagājušajā vasarā…bildes atbilst! pie krūtīm īsti skarties nevarēja, tās jūtīgas utt, ar pozām seksā arī nebija nekas īpašs, šo negrib, tā nepatīkami viņai utt…
Ja kāds tiešām var iedomāties ka tās krūtis ir dabīgas, bez silikona, viņam nevajadzētu iet pie šīs meitenes. Jo dzīvojot tādā iedomu, pasaku valstībā viņš noteikti būs vīlies ka beigās nebūs kāzu un "ilgi un laimīgi līdz mūža beigām"
Ierakstīts
Piekrītu,tur promahu nav.