Fake . Tur no kazahtana 26-28 meitene ar lielākam krūtīm , nelielu augumu, tādu nesimpātisku seju ar nekoptiem zobiem . Tas ir galīgi garām, liela vilešana . Fake😡🤬😤
Par ilgiem laikiem aizrullēju pie importa jo visas regulārās šodien vāc sīkos skolai. Labāk nebūtu gājis.
Operators. Vecums itkā atbilst, bildes gandrīz atbilst, vēders nav tik plakans, bļa, tik stulbu un iedomīgu meiču vēl dzīvē nebiju saticis. Neļaujiet viņai runāt, stumjiet sardeli iekšā mutē uzreiz!
Nav aktīva, izskatās ka bija nesen riktīgi tusējusi vai vnk viss jau zajebal. Skāde 80 tugriki un aizgāju ar sajūtu ka viņa man dubultā ir parādā. Pats ar fejām vienmēr apejos pieklājīgi un delikāti un visās aplikācijās par mani nekas sūdīgs nav sarakstīts, bet viņa to darīja tik ļoti uz otjebis ka man palika neērti.
No plusiem - smuka pakaļa, doggijā var valēt kā gribi un simpātiska seja. Ko noteikti varētu novērtēt ja būtu adekvāta attieksme.
Tfu, vienmēr esmu izvairījies svētdienās vadāt savu krānu pastaigā, būs man mācība ka jāatstāj dienu arī dievam
Kā jau vienmēr, Rīgā nebija nekas normāls bet balonus vajadzēja iztukšot, nolēmu apciemot šo darboni. Tad pieņēma Dainas ielā. Uzreiz pirmais mīnus, viņas aģents nevar normāli paskaidrot kur atrodas jaunceltne un ka iebrauktuve pagalmā ir no Kr. Baronas ielas. Kā muļķis riņķoju divus apļus kāmēr beidzot atradu. Ok, nu tad eju augšā, durvis atver darbone un uzreiz divi mīnusi, bez meikapa un bez smaida. Konvejiera variants. Vienā momentā jau bijadoma iet prom. Bet nu kā vienmēr, ja jau atvilkos, tad palikšu. Uz bildēm izskatās daudz smukāka, dzīvē galīgi garām. Nesmukas krūtis, process ļoti tizls un nekāds. Tur neaiztiec, šur neaiztiec, neko nedrīkst, jāguļ uz muguras un viņa sūkās kā robots. Ātri nobeidzu un gāju prom. Kopumā ļoti slikta pieredze, vispār nevienam neiesaku.
Aizvakar biju ieskrējis uz 30 min, dāma tā ne ko, baigās melones, gadi +10 dvieli gan jāņem savu, tas ir tas ua bordelis starp Ģertrūdes un Stabu kur neko nekad nežāvē...
Ierakstīts
Nav tā pati Jasmine?