Kāpēc neviens nepiemin briesmīgos zobus ar kariesu un smaku no mutes?😒 Augums,krūtis labas,kaunuma lūpas palielas ar vieglu smacinieku... vaipu kvēpina visu laiku un par telefonā sēdēšanu piekrītu. Vienreizējs pasākums.
par kautkadam narkomanem,begimotiem,zivju ceha piizdam un vietejam konveijeriem kuras ahujevshas ir fanojat,a ka paradas kautkads nesudigs variants tad kautkas nepatiik😁
Nedomāju ka klienti fano,drīzāk reklāmisti mēģina stumt cauri.
Fake . Tur no kazahtana 26-28 meitene ar lielākam krūtīm , nelielu augumu, tādu nesimpātisku seju ar nekoptiem zobiem . Tas ir galīgi garām, liela vilešana . Fake😡🤬😤
Par ilgiem laikiem aizrullēju pie importa jo visas regulārās šodien vāc sīkos skolai. Labāk nebūtu gājis.
Operators. Vecums itkā atbilst, bildes gandrīz atbilst, vēders nav tik plakans, bļa, tik stulbu un iedomīgu meiču vēl dzīvē nebiju saticis. Neļaujiet viņai runāt, stumjiet sardeli iekšā mutē uzreiz!
Nav aktīva, izskatās ka bija nesen riktīgi tusējusi vai vnk viss jau zajebal. Skāde 80 tugriki un aizgāju ar sajūtu ka viņa man dubultā ir parādā. Pats ar fejām vienmēr apejos pieklājīgi un delikāti un visās aplikācijās par mani nekas sūdīgs nav sarakstīts, bet viņa to darīja tik ļoti uz otjebis ka man palika neērti.
No plusiem - smuka pakaļa, doggijā var valēt kā gribi un simpātiska seja. Ko noteikti varētu novērtēt ja būtu adekvāta attieksme.
Tfu, vienmēr esmu izvairījies svētdienās vadāt savu krānu pastaigā, būs man mācība ka jāatstāj dienu arī dievam
Ierakstīts
Kaut kā jau pa karjeras kāpnēm jābīda.