Šī dāma izskatās, ka labprāt dara un pieprot savu lietu, patiešām ir fun un labi komunicē pat ar tādiem runāt nemīlētājiem kā mani. Lielākais mīnuss - vecums.
Interesants prikols - vienreiz biju pie viņas un viņai acīmredzami huge zilums uz muguras (mēnesi iepriekš nebija). Vai nu patīk tāds stuffs (neprasīju), vai sanācis kkur ieberzties.
Nē, bija cita, ne tā “Zoloto”. Botox un filleri daudz vairāk, garāka augumā arī. Vairākas zem viena nr?
Tur noteikti ir vairākas, visas tādas pabriesmīgas 40+ ar acīmredzami fake boobs. Atpakaļ gan ne reizi negriezos, bet varbūt vajadzēja, jo pēc tam bija paliela mentālā lomka (lielāka kā parasti anyways).
Pamanīju sliktos reviews, tapēc kko daudz maz pozitīvu/neitrālu uzrakstīšu :D.
Esmu pie viņas pāris reizes bijis, attieksme vēsa, lietišķa sauc kā gribi (es gan pats neesmu baigais prieka kamols), mīnuss ka viņa gara, bet to gan viņa norāda. Viss ar gumiju 😕. Ķermenis kopts, atbilst bildēm. Lielākais pluss, ka sūkā cik ilgi vajag, siekalas tek, un ņem diezgan dziļi (ne līdz olām gan).
Ierakstīts
šis bija pabriesmīgi kā jau te minēja, bet bija steiga, vajadzēja olas iztukšot, utt. Pluss ka ļāva facefuck taisīt bez gumijas.