Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
pirms 4 stundām, Lana Deina teica:

Kolumbs bija pārliecināts ka tika līdz Indijas krastiem.

kad nenāks, laika zoba dēļ , pie Tevis pacienti , varēsi pārkvalificēties par vēstures pasniedzēju!. vēl tikai piemini , kāpēc sauc par Amēriku un kurā galā vikingi tur bija patrāpījušies......skolotāju jau tagad liels trūkums, varēsi aizbāzt kādu robu izglītības sistēmā!  veiksmi !

Link to post
pirms 2 minūtēm, JānisMik teica:

Kolumbs bija itālis un slepenais britu aģents. Brauca tur ar vienu vienīgu mērķi - atvest sifilisu kā bioloģisko ieroci un ar to vājināt Spānijas tautsaimniecību no iekšienes. 

opā!  skaidrs tagad! pie visa vainīgs Kolumbs....nodedzināja Troju un izputināja Romas impēriju!   nākošajās Eiro parlamenta vēļēšanās par Kolumbu nebalsojam!

Link to post
pirms 3 stundām, Lana Deina teica:

Atļaušos šo to paskaidrot par latīņu un meldanainajām meitenēm jo man bija ar viņām saskarsme strādājot ārzemēs.Tie,kas raksta negatīvos komentus,ka slinkas,appisējas un konveijers, nesaprot pie kā iet,un par ko maksā. Absolūti neuzskatu ka viņas kādu māna,jo ja baltam vecim gribās eksotiku- tad viņš arī maksā par eksotiku,un centīgums ar riktīgu apstrādāšanu tur komplektā reti kad trāpīsies . Eiropā klienti jau sen saprot to,un eksotikai ir sava mērķauditorija ,kas tikai pie viņām iet,un ir ar visu apmierināti.Ir jārēķinās ar to ka ir tāds jēdziens kā mentalitāte, un nejes latina, klanīties,censties un jūsmot par LV vīriešiem,kā UA no V22.Es negribu dirsties par šo tēmu ,tikai +- aprakstiju kā to redzēju strādājot kopā ar viņām,varbūt kādam te ,tas palīdzēs gūt vairāk skaidrības.

 

 

pat LV iebraukušajām darbiniecēm nepateikšu, jo  neesmu vinas apmeklējis. bet gan SP, l un Antverpenē ir nācies paņurcīties. no teikti tik liela pieredze kā lodočkai man nav, bet kādas 10 šokolādītes esmu noprovējis no kurām 3 bija ar vairākkārtēju apmeklējumu. vai nu paveicās ka nevienu ar asti nesastapu un svītriņa nevienai nebija šķērsām.  bija pat ļoti izskatīgas un sexy. nevienai nenovēroju kaut kādu uzvedību , kas radītu iespaidu , ka nupat no koka nokāpusi.. smaidigas , dzīvespriecīgas ne ar ko no baltajām darba kolēģēm neatšķīrās. vienīgi āda savādāka uz tausti nekā  eiropietēm.   šeit iebraukušās ir zem jumta un tāpēc  tādas ir.

Link to post
Polinka69 (20) 29740769
Ierakstīts
pirms 15 minūtēm, MotoKing teica:

Вот ты в каждой бочке затычка..честно уже поднадоело. Я не первый кто это тебе говорит. Ты не пропускаешь не один пост. Ты просто обиженный жизнью и пытаешься спрятаться за другими. Вот ваша команда ты и баловник. Я не собираюсь отвечать на тупоту и отмазки ваши. За слова нужно отвечать а не писать ой это не так и так далее.бла бла

 Думаешь чем то можешь задеть меня. Вот это по детски,а какой ник у тебя. Ты серьезно мужик? У тебя вообще все с башней в порядке или тебя наурыл ретоградный Меркурий.😏Мне честно пофиг что ты там гавкаешь. Собака лает ветер дует. Поэтому пиши хоть запишись. Смотри чтобы рука не устала писать,а лучше используй её в дело. 😏

 ko tāds uzvilcies bērniņ , atnāks kāds un nomainīs pampersus piečurātos.... siekaliņas no vieplīša noslaucis   .   savācies , viss būs labi.....nervi pavisam švaki , ka kādu  klapi nenorauj!   King.....te vietējie lai izceltu tādus varoņus  , par utu vanagiem sauc.....

pirms 2 minūtēm, MotoKing teica:

Какие чужие темы я засираю. Нефиг девушек опускать. 

bolovnik  neatbildi viņam , cilvēcinam  zakļinilo..... neopuskaisja do ego urovņa!

Link to post
Polinka69 (20) 29740769
Ierakstīts
pirms 24 minūtēm, MotoKing teica:

дигинерат

uzreiz var redzēt kāds līmenis rakstītājam ,  pat pēc nika King , var saprast , kas tas par ūnikumu!....

pirms 24 minūtēm, MotoKing teica:

дигинерат, kā jāsakāpj galvā ,  ka nespēj saprast par ko pats te uzstāj.    kur vina draugs cucis , kāpēc te nekunkst , ka piegāna topiku?  cien Moderātor, vai šeit nebūtu vieta Jūsu verdiktam?

Link to post
Polinka69 (20) 29740769
Ierakstīts
pirms 3 minūtēm, balovnik teica:

Я писал, что некоторые товарищи, которым девочка не сделала скидку, сразу стараются её опустить, а ни я её опускаю или обсираю! Я не торгуюсь с феями вообще и даже если девочка не понравилась я просто не пойду к ней и не стану здесь плакаться что она что то сделала не так.

es tieši tā sapratu Tevis rakstīto , jo Tu atbildēji uz daredevila postu, papildinot viņa teikto  par kapeikpisējiem.      bet ir auna pieres ,kas nespēj izlasīt , kur nu vēl saprast uzrakstīto un izzīž no pirksta  pašu izdomātu murgu. 

Link to post
Polinka69 (20) 29740769
Ierakstīts
pirms 38 minūtēm, Andrian teica:

что хочет от меня

laikam no nevainīgo jaunavu koledžas esi , ka nezini , ko viņš no Tevis grib!?.....bet tādas interesantas darbības grib veikt. tas ka mežā vēlas izmīlēt , vēl nekas, bet galdu ar caurumu taisās pie Tevis aizstiept!...... nu tad gan kaut kas tāds padomā , ka sāc domāt kā to izpildīt. .

pirms 38 minūtēm, Andrian teica:

изменщик

 google translate , ideāli!  izmensčik.... tā ari viņu dēvēsim turpmāk!

pirms 38 minūtēm, Andrian teica:

можно увидеть по частям,

interesanti , kuru daļu var ieraudzīt pirmo???  varbūt to ar kuru  izmeņaet?      nezinu kā sadzīvē, bet sarakstē jauka meitene esi.  nesāc brukt virsū un nedusmojies!  ar humoru uzņem visu!  udači!

Link to post
Polinka69 (20) 29740769
Ierakstīts
pirms 18 minūtēm, Andrian teica:

Получается ты вобще не адекватно мыслишь 

tas ka trahers pēc Tevis alkst , pa gabalu redzams , bet izskatās , ka arī Tu  kaislīgu jūtu pārņemta,  visu laiku viņu uzkurini.  vai arī esat sarunājuši par reklāmas veidošanu šeit, jo citādi visu būtu watsup vai pm  salikuši pa plauktiņiem.

Link to post
Polinka69 (20) 29740769
Ierakstīts
pirms 19 minūtēm, traxer teica:

Просто странно это как то. Она выкладывает фотки где она везде но не на диване, а в итоге работает только на диване.

Завтра начальнику скажу на работе, что сейчас я работаю только на диване 😁

pasaki gan un pēc tam pastāsti on Tebja poimel pod stalom iļi na stoļe?

pirms 2 stundām, Andrian teica:

Он просто хочет, чтобы я зделала скидку)))

 tā parasti jaunāko klašu puišeļi dara, kad kāda meitenīte patīk tad cenšas aiz bizēm paraustīt , lai pievērstu uzmanību....

Link to post
Viktoria (26) 26883453
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 9. februāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 9. februāris - Iemesls nav norādīts
pirms 44 minūtēm, xtris teica:

Pimpja dirslis.

Lūdzu!

danke!   vēl vairāk sapini mani......tas gadījumā nav kāds priekšmets no zirgu iejūga?

Link to post
Viktoria (26) 26883453
Ierakstīts
pirms 18 minūtēm, cucispeps teica:

Nu jā, izklausies nevis pēc ārsta, bet pēc hujepļeta. 

viņš tieši raksta , ka nav ārsts! neizzīd no pirksta , to kā nav!    

pirms 19 minūtēm, cucispeps teica:

c hujepļeta

pārtulko valsts valodā, ja vari! vai pamēģini izskaidrot , ko  šis vārda nozīmē. 

Link to post
Alisii, 20431878
Ierakstīts
pirms 11 minūtēm, Benjs teica:

Kaut kā vajadzētu mācēt tos divus paslēptos ciparus redzēt vai kā?

esi gan bēniņspoks!  ja nevari atvērt , tad uzmanīgi aplūko attēlu!.  tur taču pilns tellnummurs  ir ....

Link to post
Сабринка (30 gadi) - 22368433
Ierakstīts
pirms 3 minūtēm, pifpafz teica:

Типо программисти не жалуются что билет на автобус дорого стоит и вообще ехать на работу это отнимает много время? 😀

salīdzināt pimpi ar pirkstu ir nenopietni!    nekad no kompja nesagaidīsi tīri fiziski un garīgi tādas nepatikšanas , kuras var sagaidīt no katra nākošā klienta....cita rokās vienmēr lielāks!..... 

Link to post
Nina 24 (25390656)
Ierakstīts
On 10.01.2024. at 15:39, concan teica:

Ņemot vērā mūsdienu medicīnu var paciemoties pie zaķa, kas agrāk bija čalis un pat to neuzzināt :D

mūsdienu?  vēl ar D markām maksāju par ciemošanos Čenijā pie ,,dāmas,, kas NL bija pabijusi uz pārveidošanu.  ja  draudzenes neizpļāpātos , nekad nepateiksi!    daža laba te aprakstītā skaistule , klāt nestāv. žēl ka nezināju to pirms apmeklējuma, noteikti būtu vairāk pievērsies izpētei.    uzmetot aci šeit ieliktajai bildei , mati uz galvas saceļas stāvus , vairāk nekas.!

Link to post
Olivia (32) 28843452
Ierakstīts
pirms 11 minūtēm, pifpafz teica:

Kad būs 60 gadi, tad sludinājumā joprojām būs 29, bet cena būs divreiz zemāka. :D

to kas būs , nezina neviens!     bet augums kāds 182 cm!!!!!  ja viņa uzvelk augstpapēžu kurpes un izstiepj rokas uz sāniem , es varu iziet zem paduses , galvu nenoliecis.....

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.