Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Nicole 26736245
Ierakstīts

Tā kā šodien vinnēju VID loterijā, tad izdomāju apmeklēt kādu prieka dāmu. Manas pirmās opcijas neatbildēja, tad izlēmu mēģināt veiksmi ar šo. Nu KKrastins ļoti labi noreklamēja, bet man tik labi negāja :D

Sagaidīja neizteiksmīgā melnā halatā - visas iepriekšējās pieredzēs tomēr ir kaut kas interesantāks virsū. Bet pēc sejas uzreiz sapratu, kāpēc 80/130. 24 gadi tur noteikti nav, un es pat teiktu ka 34 vairs nav. Ap 38 būtu mans minējums. Forma ir kā taisnstūrim, vēderiņš ir knapi neliels. Krūtis smukas. Nu pēc skata tikai ok un galīgi ne tā, kā bildēs. Process bija ok, bet šķita nedaudz apjukusi. Likās, ka procesu ļoti steidz. Pasūkāja ļoti nedaudz. Virsū arī knapi apsēdās, pirms apgriezās otrādi un teica, lai es kontrolēju. Kamēr bija virsū vismaz krūtis diezgan patīkami izskatījās, bet kad gulēja gultā, tad krūtis vairāk katra uz savu pusi, un tad visvairāk tas ķermenis tāds neizteiksmīgs likās. 

Dzīvoklis gan bija foršs. Bija uzlikusi patīkamu mūziku un kkādu youtube video, kur gaismiņas mainījās - tas gan man deva sajūtu kā kkādā sarkano gaismu iestādē.

Varbūt vienkārši esmu izlutināts ar savām iepriekšējām izklaidēm, bet šo noteikti neatkārtošu. Par gaumi nestrīdās, un es ticu, ka citiem būs labāk. Man minēja, ka šeit būs vēl 10 dienas.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.