Faktsss! Vai varu uzdod divus jautājumus? Cik klases esi pabeidzis un cik plakana ir tava zeme? Pēc pieredzes saku - antivakseri, plakanzemji, 5G un pārējie reptiloidu kontrolētie visskaļāk brēc par to, ka vienīgie zina taisnību, bet viss beidzas ar to, ka izrādās knapi pabeidzis pamatskolu un pašam sajēgas par lietu un pasaules būtību tuvu nullei.
Sveiciens!
Ar meklētāju neiet nemaz vairs tik labi.
Biju kādu nedēļu atpakaļ. Lokācija laukumā3. Apartamenti ok. Bildes viņas! Bet pirms kāda laba laika uzņemtas, klāt uzēsti kādi 10kg! Tāda uzpūtusies. No okupētās uk daļas. Aprunājoties par šo jautājumu, sajutu tādu putleristes smaciņu, bet nauda jau atdota, nācās vien drāzt. Toties tā kārtīgi izvālēju mutē! Orālais labs, pati pat centās paņemt dziļāk.
Rēcigi - tai pašā kāpņutelpā augstāk dzīvo viens mans klients, dažreiz tiekamies pie viņa apspriest darba jautājumus. Forši - nobrauc stāvu zemāk, izdrāz mauku un dodies gulēt. Citādi nekas paliekošs atmiņā.
Sveiks! Biju ieskrējis. Salasījos iepriekšējo par bilžu daudz maz atbilstību. Sagaidīja sieviete uz gadiem 34, kaut kāda jau līdzība bija, bet bildes nav viņas (tika pārjautāts vai 100%). Atkal sadirsa! Attieksme galīgi neieinteresēta. Nepaliku
Biju pie viņas pagājušo nedēļu dienas vidū Atbilst bildēm bet kādi 10 gadi būs klāt
Komunikācija krieviski caur WhatsApp diezgan ātri novienojāmies par tikšanos.
Tikšanās vieta 13 janvāra iela ierastie apartamenti šajā adresē
Cena 3 zili 30 min 6 zilie 60 min
Ierodoties sagaidīja halātiņa bet pirmais ko pateica lai naudu dod. attieksme uz reiz man nepatika.
Atdevu naudu un uz dušu. No dušas uz gultas gumijnieks virsu un aiziet mutiskie darbi pēc mutiskajiem jātniece no aizmugures un misionārs līdz finišam.
Pa starpām visu laiku zvana telefons un pulksteni kaut ko baksta.
Iegāju dušā noskaloties izeju no dušas viņa uzreiz saka davaj tupinām es saku ļauj attvīkt elpu kaut nedaudz pagulējām gultā parunājām.
Pēc kāda laika atkal sākam viņa uzsāk ar mutiskajiem un te pēkšņi atkal iezvanās telefons kamēr viņa darbojas ar manu draudziņu. Kronis visam viņa paceļ video zvanu kamēr pati sūkā un saka laikam savai druškai ka aizņemta un atzvanīs. Man neliels šoks bet labi turpinām. Darbinu viņu visādās pozās jūtu ka viņa jau ir piekususi un grib ātrāk beigt. Es iekarsis darbinu viņu no augšas vēl nebeidzis kad pēkšņi atskan telefona signāls un ši izlec no gultas sakot ka laiks ir beidzies. Man šoks es ta ari nebeidzis stāvu un nesaprotu kas par h.... Uzsita reālu dusmu bet negribēju ar viņu ielaisties kādos strīdos iegāju dušā un devos prom pēc tam paskatījos ka nebija vēl viena stunda galā kā es biju pie viņas.
Vēl visa procesa laikā nenoņēma savu krūšturi jo varēja redzēt kaut kādu pigmnetāciju un strijas uz krūtīm
Vai iešu vēl pie viņas NEKAD. Attieksme nekāda, Minets viduvējs, Sex diezgan aktīvs bet meitene ātri piekūst.
Vērtējums 0,4/1
Velns! A es ko rakstīju! Kāda krāniņa pēc tur aizvilkies!?
nekādā gadijumā!!!! tur vinš ielidis armijā , kādas deģenerātu nodaļas sastāvā un ies izvarot sievietes un nogalināt bērnus. jāpakar tepat, stabs jau pārdaugavā ir , lai karājas tur.
Nekādā gadījumā nedrīkst uz tā staba nevienu karināt! Kas tos mēslus tur tad vāks, kad jājauc nost būs to stabu? Mans piedāvājums - samest tuvākajā biogāzes iekārtā. Sava veida krievu gāze!
Sveiki! Sagribējās man šodien. No rīta. Uzrakstiju visām - neviena neatbild. Palika šī, bet pie šīs jau būts un toreiz nekā laba tur nebija. Nu bet vajag, tāpēc nolēmu šoreiz visu atrunāt un pārņemt visu savās rokās. Uzrakstu šai - vajag kārtigu facefuck, šī - ok, atkārtojos ka nepieciešams gorlovoi minet, šī - atkal ok, es - nauda tikai pēc darba, un šī - ok. Jau pēc iepriekšējās reizes likās ka dirš, bet darīt kaut ko vajag, braucu. Vieta tā pati. Ienācu dušā, izeju un šī prasa naudu, uz ko parādīju saraksti un pajautāju vai ar pārejo viss tāda paša diršana. Ieslēdza nevainīgo muļķīti tipa neuzmanīgi lasījusi utt. Izteicu publisku fui un devos gandarīts prom ( dušu pa velti dabūjis un spriedzi noņēmis). Rezultāts jau sākumā bija paredzams, bet bija vēl neliela ticība gaišajā. Sava veida izklaide.
Biju šonedēļ. Es kārtējo reizi pārliecinos - ja nav piefiksēta forumā ar labu kaut ko, nav ko tur darīt. Aizvilkos, vienīgais, kas likās interesanti, man šai mājā kādreiz bija darba objekts. Viss pārējais uz 3/10. Attieksme nu pavisam sūdīga nebija, bet arī nekā laba, steidzina, pat mineta laikā pajautā kad beigšu! Bildes es teiktu kādus 10 gadus atpakaļ uzņemtas, bet viņas. Kopumā teiktu ka izniekots laiks, nekāda gandarījuma par paveikto. Tā - nolaist spiedienu.
Sveika tauta! Apciemoju šo vakar. Viss jau sākās nevisai - lai nokłūt konkrētā dzīvoklī, vajag ik pēc pieciem metriem sūtīt zińu un tikai tad var dabūt nākamo norādi. Pati darbojas ar aizturi,kā rezultāts - stāvi tur kā losis ar telefonu rokā. Ienācot bija skaidrs, ka viss kā lielākoties uzpuškkots, bet likās nedaudz un paliku. Kkermenis tīri ok, bet tās krūtis nu galīgi ne mans. ( super saggy un ar tādiem mega lieliem krūts galiem, un uz tausti vēl sliktāk) Tikko gultā- gumis virsū, un reāli švaks gumis, visu laiku līda nost. Minets uz 3/10. Ka tik noraustīt ātrāk, visu laiku ar roku klāt, tīra mehānika. Visu laiku ńemas ar telefonu un pulksteni. Pa gadiem teiktu vismaz 10 klāt. Kopumā dodu 4/10. ( un to tikai tāpēc, ka ir redzēti arī briesmīgāki varianti, bet citādi labs porńuks ar Kulačkovas jaunkundzi labāks)
Sveika , tauta! Sākumā jāpateicas Auseklim, ieekonomēja man kādu laiku. Parādijās šis sludinājums vakar, iemetu xtrā, nekā. Šodien sarunāju laikus un nolēmu doties, uz jautājumu par foto atsūtīja vēl, esot īstas. Es iesēdos auto un, kamēr iesilst, iemetu vēlreiz xtrā. Bac, Auseklis mani apsteidza, un labi ka tā. Rakstu šai, kas par fake, šī sāk mīcīt mīksto, redz Auseklis esot neapmierināts klients u.t.t. Prasu atsūtīt foto ar datumu un protams nekā. Tā ka tur viss skaidrs! Bet, sāku meklēt alternatīvu, un še tev, cita darbiniece ( bildes citas un komunicē it kā atseviški) no nr. 24944817 atsūta gandrīz identisku piedāvājumu un vēl adrese tā pati. (Kungu iela). Arī šai tie paši jautājumi un arī rezultāts tāds pats. Tātad netērējam laiku un uzmanāmies no briesmoñiem!!!
Ierakstīts
Faktsss! Vai varu uzdod divus jautājumus? Cik klases esi pabeidzis un cik plakana ir tava zeme? Pēc pieredzes saku - antivakseri, plakanzemji, 5G un pārējie reptiloidu kontrolētie visskaļāk brēc par to, ka vienīgie zina taisnību, bet viss beidzas ar to, ka izrādās knapi pabeidzis pamatskolu un pašam sajēgas par lietu un pasaules būtību tuvu nullei.