Biju arī otro reizi. Rāmis tiešām viens no labākajiem, kāds ir bijis fejām. Arī it kā komunikācijā atvērta, otrajā reizē pat ļoti pļāpīga. Bet nu vot process nevar saprast, it kā viss ir un tajā pašā laikā otrā tūre aiziet bez uguntiņas un tiešām sajūta, ka moci meiteni.
Piekritīšu, ja gribās super seksīgu un beigt vari tikai no tā, tad der. Arī cena atbilsts. Bet nu visi tie GFE utt garām. Tur ir darba galds.
Vina tagad ir Riga? Numurs tads pats ka temata nosaukuma?
Arī biju tomēr aizbraucis. Bildes viņas, net dzīvē izskatās sūdīgāk.
Atbraucot uz vietas, lika 5 min uzgaidīt. Tad OK. Bet tas, ka nebija neviena tīra un sausā dvieļa, bija nepatīkams pārsteigums.
Netīrie dvieļi gan bija karājušies rindā, kādi 5 vismaz. Acīmredzot dienas laikā neizsmeļama klientu rinda. 🥴
Tad viņa nesteidzās uzsākt apkalpošanu, bija jāsarakstās un jāsazvanās ar druškām Ukrainā, jāizrunā plāns, kā pirks auto par nopelnīto naudu. 😏
Sūkā nu tā, vairāk gribēja raustīt ar roku. Kad piedāvāju pāriet pie pamatēdiena, atbildēja - varbūt es pasūkāšu un miers?
Nu nācās tomēr saņemtos rubļus attaisnot. Bet process pavisām sūdīgs. Te neaiztiec, te sāpot - nav brīnums atskatoties uz aizskāru no netīriem slapjiem dvieļiem.
Lai kliedētu komrādu bažas un interesi - izmēģināju pats. Pieprasu ordeni. Bildēs 100% nav viņa. kopumā es teiktu 7 no 10. Sūkā tiešām labi, augums smuks, dupsis ir, krūtis silikons, bet man forma un izskats patika. Ir redzētas krietni sliktākas. Pati censone no Ukrainas, laba attieksme, pozitīva, runātīga.
Nu un lai tiešām nav jautājumu par mūsu onlyfanšicu pierādījumi pielikumā.
Tomēr mani tā ziņkāre nomocīja.
Whatsapp vismaz suta istas bildes? Vai vispar nesuta un saka lai skatos sludinajumos?! )
Ierakstīts
Vina tagad ir Riga? Numurs tads pats ka temata nosaukuma?