sveiks visiem, bildes total fake, viņa krietni vecāka. Butiskais fake šajās bildes ka reali pupās viņai karājas bet bildē stav. uz bildes it tada meiča pie kuras gribās lidot, bet atlidojot gribas mugt prom. Dzīvoklis normāls(vecrīgā). Vina kad izģērbjas es pateicu stop un aizgāju. PS varbūt bildes ir viņas bet 15 gadus atpakal, jo ir lildziga, bet krietni vecāka. Piedāvā sūkāt bez gumijas arī, ņem 60.par pusstundu. Ja un viņai ir divi numuri, ne uz vienu neatbild, tikai sarakstās
1 минуту назад, olegxxx сказал:
sveiks visiem, bildes total fake, viņa krietni vecāka. Butiskais fake šajās bildes ka reali pupās viņai karājas bet bildē stav. uz bildes it tada meiča pie kuras gribās lidot, bet atlidojot gribas mugt prom. Dzīvoklis normāls(vecrīgā). Vina kad izģērbjas es pateicu stop un aizgāju. PS varbūt bildes ir viņas bet 15 gadus atpakal, jo ir lildziga, bet krietni vecāka. Piedāvā sūkāt bez gumijas arī, ņem 60.par pusstundu. Ja un viņai ir divi numuri, ne uz vienu neatbild, tikai sarakstās
tads konkrets deep fake
1 минуту назад, olegxxx сказал:
tads konkrets deep fake
tas ir tas ko viņa sūta vacapā, nekā kopīga ar realitāti
uzmanaties no šis te! Wacap sarakstē sūta bildes, stāsta ka viss ok,bildes īstas, atbraucot uz vietu pazūd, telefons izslēgts ! Pec tam stāsta pasaciņas visādas .
Pretīga uzvedība. Bilde ir reāla, bet vina galīgi resna ko viņa nerāda. Uzvedas galīgi neadekvāti. Loti resna ar mazam pupām. Esmu aizbraucis prom. Neieteiktu nevienam. Vienīgais kas tur ir - seja tas ari viss. Seja 8/10. Reklamējas ari ar citu numuru(diemžēl nevaru atrast).
Ierakstīts
sveiks visiem, bildes total fake, viņa krietni vecāka. Butiskais fake šajās bildes ka reali pupās viņai karājas bet bildē stav. uz bildes it tada meiča pie kuras gribās lidot, bet atlidojot gribas mugt
prom. Dzīvoklis normāls(vecrīgā). Vina kad izģērbjas es pateicu stop un aizgāju. PS varbūt bildes ir viņas bet 15 gadus atpakal, jo ir lildziga, bet krietni vecāka. Piedāvā sūkāt bez gumijas arī, ņem 60.par pusstundu. Ja un viņai ir divi numuri, ne uz vienu neatbild, tikai sarakstās
tads konkrets deep fake
tas ir tas ko viņa sūta vacapā, nekā kopīga ar realitāti