Biju pagājušā nedēļā, tikai tagad esmu morāli atkopies no šīs pieredzes.
Man pašam patīk skinny meitenes un likās ka jūs pārspīlējat par ķermeņa proporcijām kā ar citām meitenēm, atkal jums neticēju, bet šoreiz ļoti nožēloju.
Meitene sagaidīja halātā, ieejot iekšā nedaudz parunājām, ļoti formāla un pieklājīga, pēc tam viņa nedroši prasīja vai viss ok, laikam viņu dzīvē redzot, cilvēki ir atcēluši misiju.
Tālāk duša, dvielis sauss, duša laba.
Iznācu no dušas un viņa sagaidīja bez halāta, reāli nobijos, bet jau biju dušā un otra galva ņēma virsroku.
Ja bildēs viņa vēl izskatās kā sieviete savos 20ajos, dzīvē viņa izskatās vismaz 40. Ja esiet redzējuši ka cilvēki izskatās daudz vecāki, ja badojas, šis ir viens no tiem gadījumiem.
Gāju uz gultas priekš masāžas, nedaudz paglaudīja un teica lai griežos apkārt. Gumija virsū, uzlika uz mīksta, vienkārši paņēma mutē un turēja, tad ar ļoti lēnām kustībām darījās un ar tādu bezemocionālu seju skatījās man acīs neko nesakot, bija tāda sajūta ka mani novēro. Viņai acis arī iegrimušas, jo tik mazs tauku procents ka pat uz sejas nav vaigos tauku. Patiešām nevarēju saprast vai viņa ir uz vielām vai arī dzīvo uz savām pēdējām kalorijām.
Bailīgi precīza ir šī bilde:
Tālāk sēdās virsū, viņa ir viegla, bet ļoti ātri piekusa, nākošā poza, knapi 10 min pagājušas un agresīvi sāk teikt lai beidzu.
Katru reizi kad taisījos beigt, viņa atkal dusmīgi saka lai ātrāk beidzu, ik pa 2 min "DAVAI, DAVA финиш!!", bet tas uzreiz padara to grūtāku.
Kad visu beidzām, viņai visas dusmas un dzīves problēmas pārgāja un atkal palika ļoti formāla un pieklājīga.
Kopā vizīte 28min no gaidīšanas pie durvīm līdz durvīm aiz muguras
Apartamenti 7/10
Mutiskie 1/10
sex 3/10
Over all 4/10
Vai es ietu vēl? Tikai ja viņai būtu normāls tauku %.
Nezinu vai šādu atsauksmi ir pieklājīgi likt, bet nu šitik slikta pieredze man pirmo reizi, process bija drausmīgs un var redzēt ka šis galīgi nav priekš viņas. Kopumā izmesta nauda.
IMHO, bet manuprāt atlikumu par neizmantoto laiku prasīt nebija smuki.
Yeah, bet dzīvē un biznesā esmu sapratis ka labāk pajautāt nekā neko neteikt un nožēlot. Arī neko nepārmetu kad atteica. Itkā jau uz stundu pieteicos tāpēc visticamāk arī tāda attieksmes maiņa bija.
Viss bija labi, attieksme, tehnika, izskats. Dzīvē patiešam labāk nekā bildēs.
Tikai biju aizgājis uz 1h, pēc 28min jau sapratu ka vairāk nevarēšu un īsti arī negribēšu, kad prasīju(vēl pie tam manuprāt pieklājīgi) vai varam vienkārši push un atilkumu atdot, attieksme pagriezās par 180 grādiem, saka ka jau 45 min pagājušas utt, kaut kāds kosmoss, es pulkstenī skatos, pagājušas 33min un man jau drēbes bija virsū. Beigās izmocījām vēl vienu reizi, bet atstāja sliktu garšu mutē tā attieksme.
Neesmu pieredzējis šādās izklaidēs, bet laikam jāņem push un tad varbūt pagarināt uz h, ja grib vēl nevis otrādāk. 😁
Man pie viņas bija pirmā pieredze ar eskortu. Tikai krieviski runā, angļu valodu slikti zina. Bildēs izskatās labāk, tagad vēderiņš. Orālais labs, bet priekš manas gaumes, pārāk apaļīga. Viņa nebūs tāda, ko varēsi pacelt gaisā. Kā iepriekš minēja, viņa ir asa un tieša. Iedeva sausu dvieli, duša bija vanna bez aizkariem, vairāk uztraucos neaplaistīt grīdu, kā pats sevi nomazgāt...
Ierakstīts
Kolēģi, te nekas nav labi.
Biju pagājušā nedēļā, tikai tagad esmu morāli atkopies no šīs pieredzes.
Man pašam patīk skinny meitenes un likās ka jūs pārspīlējat par ķermeņa proporcijām kā ar citām meitenēm, atkal jums neticēju, bet šoreiz ļoti nožēloju.
Meitene sagaidīja halātā, ieejot iekšā nedaudz parunājām, ļoti formāla un pieklājīga, pēc tam viņa nedroši prasīja vai viss ok, laikam viņu dzīvē redzot, cilvēki ir atcēluši misiju.
Tālāk duša, dvielis sauss, duša laba.
Iznācu no dušas un viņa sagaidīja bez halāta, reāli nobijos, bet jau biju dušā un otra galva ņēma virsroku.
Ja bildēs viņa vēl izskatās kā sieviete savos 20ajos, dzīvē viņa izskatās vismaz 40. Ja esiet redzējuši ka cilvēki izskatās daudz vecāki, ja badojas, šis ir viens no tiem gadījumiem.
Gāju uz gultas priekš masāžas, nedaudz paglaudīja un teica lai griežos apkārt. Gumija virsū, uzlika uz mīksta, vienkārši paņēma mutē un turēja, tad ar ļoti lēnām kustībām darījās un ar tādu bezemocionālu seju skatījās man acīs neko nesakot, bija tāda sajūta ka mani novēro. Viņai acis arī iegrimušas, jo tik mazs tauku procents ka pat uz sejas nav vaigos tauku. Patiešām nevarēju saprast vai viņa ir uz vielām vai arī dzīvo uz savām pēdējām kalorijām.
Bailīgi precīza ir šī bilde:
Tālāk sēdās virsū, viņa ir viegla, bet ļoti ātri piekusa, nākošā poza, knapi 10 min pagājušas un agresīvi sāk teikt lai beidzu.
Katru reizi kad taisījos beigt, viņa atkal dusmīgi saka lai ātrāk beidzu, ik pa 2 min "DAVAI, DAVA финиш!!", bet tas uzreiz padara to grūtāku.
Kad visu beidzām, viņai visas dusmas un dzīves problēmas pārgāja un atkal palika ļoti formāla un pieklājīga.
Kopā vizīte 28min no gaidīšanas pie durvīm līdz durvīm aiz muguras
Apartamenti 7/10
Mutiskie 1/10
sex 3/10
Over all 4/10
Vai es ietu vēl? Tikai ja viņai būtu normāls tauku %.
Nezinu vai šādu atsauksmi ir pieklājīgi likt, bet nu šitik slikta pieredze man pirmo reizi, process bija drausmīgs un var redzēt ka šis galīgi nav priekš viņas. Kopumā izmesta nauda.