Lika (33) 26860826
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 28. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 28. janvāris - Iemesls nav norādīts
Atcerejos par suni 😁😁pilnigs sviests😁reali zem gultas gul Dalmacietis 🤣🤣tada sajuta ka es ari pie vina biju jo kad izgaju galva bilde-vina un dalmacietis🤣Dzeki nu par ko mes runajam 🤣🤣🤣SVIESTS
Lika (33) 26860826
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 28. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 28. janvāris - Iemesls nav norādīts
Biju nesen-krutis deformejušās,mati oda pec mitras vecas lupatas( laikam nemazga) ,vareja just ka pec konveijera jo drusku izkāmējusi,depresīva,bildes neatbilst ( varbut kadreiz bija labaka bet sodien ka ir ) bet savu panaca ( beidzu )-vai iesaku ? ( Ka redzet pec atsauksmem katram savs viedoklis ) es neiesu jo sajutos стремно ( un Biedri-kas tur var but labs ja sludinajums ap 6 gadi un 200 komenti))))) protams Viss labais ar laiku nojats un nomocits- neka personiga- bet ka biedrs izteicas ( manas 2 kapeikas))))
Lika (33) 26860826
Ierakstīts
· Dzēsa Moderator 01/28/2026 - tiks neatgriezeniski dzēsts 02/27/2026
Dzēsa Moderator 01/28/2026 - tiks neatgriezeniski dzēsts 02/27/2026
26.01.2026 в 16:03, zestj сказал:
Tā apmeklēju kādu mēnesi atpakaļ, bet ieraugot sludinājumu atcerejos ka ieemēt savas piecas kapeikas kopeja katlā. Īstenība nezinu ko tur kolegi rakstīja par attieksmi, zilumiem un t.t. Ļoti pozitiva pieredze. Pec stundas bija sajuta ka mani riktīgi izjaja. Viņai vajadzētu oskaru iedot ja viņa tiešam spēle un telo visus tos orgasmus.
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 28. janvāris - Iemesls nav norādīts
Atcerejos par suni 😁😁pilnigs sviests😁reali zem gultas gul Dalmacietis 🤣🤣tada sajuta ka es ari pie vina biju jo kad izgaju galva bilde-vina un dalmacietis🤣Dzeki nu par ko mes runajam 🤣🤣🤣SVIESTS