Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Kira 28912432 25 gadi. Centrs
Ierakstīts
27.11.2020 в 15:22, Jānis112112 сказал:

Atskats par tikšanos. Vienīgās lietas, kas atbilst sludinājuma bildēm ir gadi, roku, kāju un Krūšu skaits. Taxe oranžais 30min, Zaļais stunda. Meitene no Ukrainas. Vēl dažas dienas būšot. Neiesaku, tur nav ko darīt. Lokācijaa : Vagonu iela pie Gaso. 

kas tieši nepatika? 

Sasha (20) 205609**
Ierakstīts
08.09.2020 в 16:39, Defrocked сказал:

Varbūt kādam ir bijusi pieredze ar šo:

Vārds: Sasha
Vecums: 20
Telefona numurs: 20560994

IMG-20200826-WA0003.jpg

Atskaite.

Atbraucu pie visiem zinamā Brīvības ielas bordeļa. Gaidu lejā...laiks 10 min līdz norunātajai seansei. Rakstu - esmu klāt. Saša atbild - Gaidi taču, mes sarunājām XX.00....nu labi, ar to jāsaprot ka iepriekšējais klients mazgājās. Pēc dažām minūtēm no bordeļa kapņutelpa iziet jaunais cilvēks ar izskatu ka tikko pēc seksuālām aktivitātēm...Hm...плохой знак. Kā pie reizes īsziņa no Sašas - iedeva talākus norādījumus. Uz īsu brītiņu aizdimājos vrbt neiet pie viņas, toč konveijeris..bet nolēmu iet tik un tā, palika interesanti vai tiešam meitene spej kvalitatīvi apstrādāt klientus viens aiz otra bez pārtraukuma.

Stāvu pie "dzīvokļa" durvja. Atver pusplika ļoti jauna meitene un aicina ieiet iekšā. Vai tā pati kas bildēs? - ne. Vai tetovējumi sakrīt - jā. Naudu uz priekšu un marš uz dušu. Iedevu oranžo + sarkano ka par priekpilno pusstundu. Mazgājot dzīmumlocekli un ne tikai (pa cik esmu liels rimminga piekritējs) istabā pēkšņi ielēca cita meitene ar vārdiem - XXXXX (īstais Sašas vārds), ты в порядке? Бляаааать уйди отсюда нахуй - atbildēja Saša un strauji izstuma draudzeni laukā un aizvera durvis ar atslēgu. 

Jāpiemin, ka sarakstē, par rimingu Saša prasīja extra sarkano papīru, ko es neiedevu jo gribēju redzēt kas būs. Ielīdu gultā. Saša izģerbjas. Seja viņai smuka, ļoti jauna. Acis skaistās, ļoti skaistās. Viņas acis atgādināja man manas pirmās mīlestības (seks partneres) acis - īstās ukrainietes dzīļi brūnas un spilgtas acis. Pārejais izskats - labi, bet ar foto sakrīt tikai tetovējumi. Un acis. 

Minetu viņa taisīt māk un mīl. Var taisīt ilgi. Izdara visu. Посмотри мне в глаза - un viņa skatās. Спустись ниже - un viņas mēle jau stav tur kur sēn jau taj bija jābūt. Bez papildmaksas. Par brīvu. Pedāvāja skūpstus. Atteicos.

Seksā Saša šodien bija ļoti pakļavīga. Izdara visu un ar smaidu. Tad neveikli man pastumj netīšām - un uzreiz atvainojas. Burvīgā meitene. Laipna.

Izejot no dzīvokļa kapņutelpa stāvēja kads cits jaunais cilvēks. Paskatījos uz viņu ar smaidu, nez kāpēc viņš uzreiz pagriezās citā pusē. Mēs taču visi brāļi. Brāļi klienti.

Un jā. Saša gan prot kvalitatīvi un aizrautīgi apkalpot klientus vienu pēc otra.

Secinājums :

Izmaksas - pamatotas. 

Vieta - man pohuj uz vietu.

Izskats - man patīk.

Minets - izcili.

Rimming - ļoti labi, bet ne Roxya's līmenis.

Sekss - izdara visu ko ES gribu un kā ES gribu.

Komunikācija - izcili.

Higiena - viduvēji. Dīvaini bet meitenes ķermenis oža pēc šmigas. Anālais caurums nebija noskūts.

Vai iesaku citiem - 20 gadīgas laipnas, pakļavīgas un sulīgas meitenes cienitājiem iesaku gan.

Vai iešu vēl pats - ne.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.