Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Sofia (20) 27143277
Ierakstīts
15 hours ago, jebkurs said:

Pirmkārt protams paldies raksta autoram ka painformēja forumu, par šādu neadekvātu personu! 👍

Par palikšanu pie pālī esošas fejas un appišanas pieņemšanu gan no comments... 

Nav jau ta ka uzreiz pateiksi vinja pali vai tads vinjai rituals ...maukas jau isti ar galvu nedraudzejas parsvara.

Pec stundas ar kapeikam man jau bija lidz klinkim klausities tos murgus.

Sofia (20) 27143277
Ierakstīts
55 minutes ago, PepeTheFrog said:

Kāpēc vispār viņai maksāji, ja nekas nebija?

Nu saksim ar to ka vinjas visas prasa pa prieksu samaksat, otrkart  padoma tris solus uz prieksu....izsaukt mentus padirst vakaru?  Iedot biete un atnemt...rezultata padirst dienu un nervus ar vinjas security un mentiem?

Vai vinju izvarot un pasedet vel?

Doma ar galvu nav vairs devindesmitie.

Pedejo reiz kad kadu salauzu bija tinderi viena blozga uz konkretu restoranu aicinaja kur viss maksa kosmosu.beigas parunaju ar vinjas "brackam" zinot ka taja rajona ir pazistami menti. 

Tapat sanaca lausta roka divas ribas caliem un sapists stikls x5.

Vai es gribetu to atkartot? Ne jo vairs nespeju ringa nostavet pat 2 raundus un ta nauda neatmaksajas mana laika paterinja.

Sofia (20) 27143277
Ierakstīts

Pirmo reizi muza redzeju sadu piegajienu lietam.

Nevienam neiesaku vispar radities pie vinjas.

120 eur h itka

Atrodas vecriga liela dzivokli.

Pienema pilniga palii, visu stundu tik kurija elektroniskas cigas un stastija kads vinjai bizness ukr.

Uz katru pieklajigu meginajumu atgadinat ka es te neesmu randinja un darisi tu kautko vai tik ljarkstesi -atbilde sa odnu vikurju i vsjo cto zahocesh. Karoce moska ja to zosi nem tad 20eur h max,jo muldes vismaz 3h atgadinaja  klubu ciksas kad pali pie tevis majas tupa atlust.

Lidz seksam ta ari nenogaja ...stundu vajadzeja lai vinja izgerbtos tas bija ari viss..

155cm delis ne prieksas ne pakaljas. Dzemdejusi.

Man ta po tas pikjis bet zinot lv ...domaju kads kras nedelju lai aizietu a tur tads najebons!

Screenshot_20220925-170137_Firefox.jpg

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.