Карина и София
❤️ Две подружки впервые в Ригe ❤️ Студентки, Есть допы +жмж 👄 Пиши если хочешь встретиться сегодня 💕 Sveiki, dārgie... Sastopot ko tādu... es atsauksmi nerakstītu... īpašnieciskums, satikts brīnums, negribas, ka citi lieto utt. Meitenes lūdza, atbraukušas pelnīt. Savā visnotaļ garajā un izlaidīgajā dzīve neko tādu neesmu pieredzējis. Abām kādi 20 gadi... Sofija ir mazliet chubby, ar lielām dabīgām krūtīm. Karina mazliet apaļīga, arī skaistas dabiskas krūtis. Man abas ļoti patika. Jaunība plus sievišķīgas formas. Galvenais - tāds bērnišķīgs entuziasms. Smiekli, maigums, centība. Pilns kontakts man bija ar Sofiju. Viņai tā lieta patīk. Karina aktīvi līdzdarbojas. Tehniskā puse mani maz interesē...
Domāju, ka diez vai ko tādu vēl piedzīvošu... Pēc procesa gulējām gultā apskāvušies un forši pļāpājām. Double GFE?!!! Rakstu un pats neticu. |
Foto atbilst. Formīgais tipāžs. Seja viens pret vienu. Varbūt kādi “gurmāni” teiks, ka kaut kas pašopēts, bet man neradās nekādu šaubu, ko redzu savā priekšā
Labajā Barona 24/26 namā.
Meitene samērā jauna, bet atstāj iespaidu, ka ir jau pro. Viss korekti, nav lieku emociju, bet nav arī tā, ka vasaras dienās no viņas var iegūt lielu vēsumu. Pat teiktu tāda gandrīz ģimeniska aktivitāte, jo mātišķīgums mazliet vēdī no “Alises”.
Kvalitatīva meitene. Derēs, kam patīk pasapņot par Ukrainu, lielākām formām un kaut mazliet sirsnīguma ilūzijām.
Lai meitene nepārstrādātos un citiem aiztaupītu vilšanos.
Meitene ir ļoti vienkārša, bildēs “pašopota”. Galvenais plus - jaunība. Krūtis nav tik daiļas, kā te iepriekš teikts, bet piemīt lielums un jaunības stingrums / tvirtums. Tāds lauku, formīga meituka tipāžs. Diez gan pamatīgas dermatoloģijas rakstura problēmas – kaut kādi izsitumi uz pleciem un krūšu rajonā.
Kolēģis saka, ka izsaka komplimentus par uzvalku… 😊 man teica, ka tas viņu biedē, un ka dodot priekšroku treniņtērpos ģērbtiem vīriešiem. 😊
Process pilnīgi nekāds. Nav jēgas īpaši iedziļināties. Bet principā kaut ko runājas, bet man apnika, jo tik smagnēja tā komunikācija. Viena no vājākajām performancēm, ko gadījies piedzīvot.
Lai dotu savu artavu un taupītu laiku un naudu tiem, kam tas neder, vai tieši otrādi dotu iespēju...
Iedomājāties, ka laikā, kad gājāt skolā, klasē bija tāda pareiza meitene, kura labi mācās, pasākumos ir neaktīva, tādu īstu draugu nav, bet nu nav gluži izstumta, par rupjiem jokiem nesmejas un šķiet mazliet augstprātīga, jo norakstīt nedod. Tāds ir meitenes E tipāžs. Kaut kāda iemesla pēc šī meitene (naudas trūkums, nespēja ar visu savu centību (daļēju aprobežotību) nopelnīt vairāk) iestājas pēkšņs un nesaprotams principu zudums.
PUH bildes aizmirstat. Whatsappā viņa atsūta savas caur filtru. Dzīvē tāds vienkāršs pievilcīgs četrinieciņš (es neesmu piekasīgs). Gara auguma - ap 175, slaida, mazas krūtis. Tīrīga, ļoti pieklājīga. Tik pieklājīga, ka neērti.
Par procesu. Brīnums nenotiek un šī labā meitene ir tikpat garlaicīga, kā viņa bija skolas solā. Bet tas var kādam tieši patikt. Pilnīgi neemocionāla procesa atstrādāšana. Sāk ar locekļa apsmidzināšanu ar, laikam, pretkoronas līdzekli, velk virsū gumiju un sāk mīkstu likt mutē.
Tad, kad ir izdevies iedarbināt (kas jau ir brīnums), konstatē, ka ir laiks darboties. Pa ceļam vēl uzdod kaut kādus lietišķus jautājumus un brīnums, ka tad vēl neļimst tas loceklis.
Process - aizvērtas acis, galva pagriezta sānis un, ja arī ir skaņas, tad tās drīzāk šķiet kā mājiens, ka vai vēl ilgi tas turpināsies?
Kad viss beidzas tad tik pat lietišķa, it kā nekas nebūtu bijis saruna.
-dve-podruzhki-vperv.jpg.091586b61f94ef6d3eab55fc8ad394db.jpg)
Ierakstīts
"Nesaprotu kāpēc iepriekšējā tēma arhivēta un līdz ar to meklētājs neatrod pēc nr."
Es arī nesaprotu... kur pazūd tie skaistie literārie teksti, kurus mēs cenšamies rakstīt no izvirtībām brīvajā laikā... Kas par tādiem slepenajiem arhīviem... šķiet, ka tikai JFK slepkavības faili tiek slēpti un tad mauku apraksti Xtra.lv....