Две сексуальные красотки ❤️🔥❤️🔥устроят тебе праздник души и тела, не упусти возможность, пожалуйста себя нами и получи двойное наслаждение💘💘!!! Ты проведешь незабываемое время у нас в гостях!!! Фото без фотошопа реальные, только видеосозвон по желанию!!! Есть много допов! Час 300, пол часа 200. . . Доступны incall, out call. Ждем твоего звонка, целуем везде 😘😘
Two sexy beauties ❤️🔥❤️🔥will make your soul and body happy, don't miss this opportunity, please enjoy yourself with us and get a double pleasure💘💘!!! You will have an unforgettable time at our place!!! The photos are real and without photoshop, but you can choose to video call!!! There are many additional services available! 300 for an hour, 200 for half an hour. . . Incall and outcall are available. We are waiting for your call and will kiss you everywhere 😘
---
Sludinājuma pēdējā bilde ir "informatīva" (atrodāma ar tineye), pārējās bildes ir īstās. Komunikācija krieviski vai angliski.
Biju pie viņām ciemos vasarā, un tagad vēlreiz, jo iepriekšējā reize diezgan labi patika. Pirms pirmās tikšanās varēju izrunāt visādas ekstras, gan ko pašas piedāva, gan ko pats vēlējos. Viņas ir pretīmnākošās ekstru ziņā. Izdarīja visu, ko prasīju, par naudu, ko sarunājām.
Labs dzīvoklis Mārijas/Dzirnavu. Nav bardaks, nav cigarešu vai alkohola smakas, nav dzīvnieku. Abas ir diezgan pievilcīgas ar patīkamiem augumiem, krūtis abām ir skaistās un dabīgās. Satiek abas, nekur nesteidzina. Tīra duša, sauss dvielis, viss kā vajag.
Pirmajā reizē uzreiz uzrunāja attieksme. Nav konvejiera sajūtas, nesēž telefonos, neveipo gultā. Visa uzmanība tikai man, ir sajūta, ka atnācu pie miļākām. Sāk ar BJ, ko dara gan abas kopā, gan mainoties. Pēc tam sekss dažādās pozās. Patīk, ka kamēr drāžu vienu, otrā nesēž telefonā, bet aktīvi piedalās, skūpsta un glāsta gan mani, gan kolēģi. Salīdzinājumā ar citām LV pieejamām duo opcijām viņas ir galvas tiesu augstāk, un par latino duo variantiem es labāk pat nerunāšu.
Izdevumi: trīs oranžie katrai vai trīs zaļie abām par "starter pack" stundu. Ekstras runājamas.
Vērtējumi:
Dzīvoklis: 8/10
Labierīcības: 8/10
Attieksme: 11/10
Izskats, Minets, Sex: 10/10, bet šeit nebūšu ļoti objektīvs, jo viņas abas man ļoti patika, galvenokārt attieksmes dēļ.
Gaby daudz maz atbilst bildēm, bet ne vārda nesaprot angliski, un man liekas ir stāvoklī. Celeste nemaz neatnāca, kaut arī bija sarunāts. Viņu vietā visu organizē kāds vietējais, kuru laikam sauc Artūrs. Process nav slikts, bet nekas īpašs, noteikti nav tās naudas vērts.
Biju pie viņas un Ilviras. Vieta centrā, ir tīra, nekas nesmird. Pašas ir diezgan izskatīgas, slaidas figūras, bildes puhā noteikti viņu. Nedaudz pasēdējām, parunājām, tad aizgājām uz guļamistabu. Sākumā bija ļoti labs dubultais minets, ko abas darīja ar ļoti labu attieksmi, kā filmās. Tad sekss ar abām dažādas pozās, tur arī viss čikiniekā. Kopumā viss ļoti patika, došu 10/10. Noteikti iešu vēl. Biju pie dažādām meitenēm, kuras piedāvā trijatā, šīs pagaidām ir labākas.
Es biju. Bildes izskatās īstās, tikai cita frizūra. Neliela auguma, smuks silikons, smuka seja, laba figūra, patīkami maigā āda. Izteikts krievu lauku akcents, pati no Krievijas esot. Diezgan open minded un bez kompleksiem. Orālo bez gumijas nepaņēmu, bet paņēmu facial (+oranžais pie summas). Var just, ka kinky dāma, pašai patīk process un nobeigums, neskrēja uzreiz uz dušu, neskatījās pulkstenī. Starp 1. un 2. reizi parunājām, to nepieskaitīja pie laika. Pēc tam sapratu, ka stundas vietā biju gandrīz divas. Papildus ekstras neprasīju, bet noteikti ir.
Biju pirms mēneša, ļoti patika ķermenis, attieksme un serviss. Krūtis ļoti labas, bj labs. Samaksāju par stundu ar extra facial, bet biju ilgāk, neko neteica. Varēja just, ka viņai arī patīk. Pabeidzu trīs reizes. Iešu vēl.
Ierakstīts
Nez par ko viņš tur runā, bet viņas abas jau labu laiku ir prom. Laikam pavasarī atpakaļ.