Paslēpa Moderator, 2021. gada 7. februāris - Iemesls nav norādīts
nu ja jauztur savejais džeks? kurš lv protams nekur nestrada. bet ta es sevi pirmas 3 dienas domas noslaucu ar to ka viņas vīns maksaja 500e ,ta ka es vel viņu minusos iedzinu.:)
Biju piekapis kaut kada 18 nulle. SKatijas pulksteni lai nepartere laiku.nu ka atri nodragaju pirmo setu ,pec tam papļapaham ,un tad pekšņi ,ty znajeh u teba 10 minut ostalas,es tads prijuhel, ladna šmara aizrijies, saģerbos un maucu prom.takshto iznantojiet pa maksimumu,un nedzeriet viņas piedavato vinu
Настя (26) +37128465647
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2021. gada 7. februāris - Iemesls nav norādīts
neesmu bijis ,bet kutkur bija topiks ,ka ši neko nemaak ,. tagad ari n tas reizes maina vardu, cik noprotu tuse 22 vagona, tjipa uz polinkas slavas cenšas ieņemt viņas pozicijas.
1 час назад, Martins Majors сказал:
izdevās ielēkt drīz "prombraucošā vilcienā" un apciemot meiču....
hmm, man tomēr vairāk patīk slaidākas, garākas, (skinny), ne tik apaļas, ar mazākām krūtīm, bet cerēju, ka meičas attieksme atsvērs visu. Tā arī bija: attieksme stabils 10/10. Jau ar sexy tērpu sagaidot un smaidu. Es pat nezinu, ar kādu nīgru feisu pašam jāierodas, lai visu samaitātu un dabūtu spoguļattēlā pretī neieinteresētu, formālu attieksmi ar konveijeru... Pakalpojums bija līmenī, bez steigas, kopumā stabils 7,5/10. Taču nav mana tipa meiča un otrreiz neiešu. Arī tāpēc, jo apciemot gribētāju un pielūdzēju meičai netrūkst- lai neatņemtu iespēju tiem īstenajiem meičas faniem vēl paspēt... Bet noteikti nenožēloju ne 1 oranžo, ne pavadīto laiku (nedaudz tik pārtērēju atļauto).
P.S.kaut gan zinu te vienu, kurš, lai pie kuras UA meičas aizietu, abloms vien sanāk..🤣
tur jau it ka tiki bridinats,ka skeletu cienitaji var nebraukt
Shita Violas brigadee shance,viola samacijusa,ka pa leto izbraukt.it ka no ukrainas ir pievedums,bet nu nevar salidzinat ar kvalitati.vienkarshi beigtas zivis atvedushi
KARINA (22) 269785**
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2021. gada 7. februāris - Iemesls nav norādīts
Variants tads 50/50. Shoreiz laikam jaraksta ka ja gribi maksat par katru dopu,tad var iet,bet nu reali bet nav verts.ukraina max 15 eiro butu,loti,loti auksta butne,kas uedomajas ka lv zelta kalni sagaida
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2021. gada 7. februāris - Iemesls nav norādīts
nu ja jauztur savejais džeks? kurš lv protams nekur nestrada. bet ta es sevi pirmas 3 dienas domas noslaucu ar to ka viņas vīns maksaja 500e ,ta ka es vel viņu minusos iedzinu.:)