Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai

Man nav lielas pieredzes ar Latino meitenēm Rīgā, bet esmu bijis daudzreiz Oslo tieši pie šīm meitenēm! Arī tur tā ir "loterija",reizēm paveicās, reizēm mazāk! Bet ja tu atnāc ar smaidu un pozitīvu attieksmi un iemācies dažus komplimentus un pieklājības vārdus spāniski,tu vari noplūkt to karstasinīgo augļi, izbaudīt un saprast, kāpēc Columbs kuģoja tieši uz turieni! 

Link to post
Darina (Дарина) 20056556
Ierakstīts

Šodien arī beidzot iepazinos ar Danu! Un domāju, ka laba meitene ir pelnījusi labu atsauksmi! 

Sarakstē,kā sapratu,caur operatoru,laicīgi uzzināju cikos sāk, vai ir brīva. Ņēmu uz stundu. 

Nācās mazliet pagaidīt, bet tas bija tā vērts! Durvis atvēra smaidīga,viesmīlīga būtne, sexīgā veļā! Bildes varbūt taisītas agrāk,bet 100% viņas. 

Krūtis dabīgas, dupsis formīgs,ok mazliet  puncītis, un ļoti simpātisku seju! 

Mazs dzīvoklītis, viss tīrs, duša, sauss dvielis! 

Procesā nesteidzīga, centīga, uzmanīga! Bj bija mazliet jāpiebremzē, lai nefinišētu, kaut arī tālāk par viņas aktīvo jātnieci netiktu! 

Starplaikā masāža-paglaudīšana ar interesantām sarunām. Tad atkal skūpsti, superbj un izbaudot dogiju finišēju, nost neraujas, izbauda, ļaujas! Turpināju,līdz beidzu vēlreiz! Iekļāvos laikā, kaut viņa nesteidzina un pulkstenī neskatās!

Brīnišķīga sieviete! Teica, ka būs līdz 20.03.

Esam dženelmeņi, lai tādas metenes pie mums atgrieztos! 

Link to post
Diana, 26726917
Ierakstīts

Arī biju pie viņas pagājušajā reizē. Gadi viņai 30+ ,bet augums labs,varbūt neliels vēderiņš un dubultzodiņš.

Dzīvoklis tīrs, duša, dvielis, ziepes, dezorants,viss kas tev nepieciešams. 

Attieksme draudzīga un lietišķa.  Saņēmu aizrādījumu-seju aiztikt nedrīkst, dārgs make ups.

Sexā viss apstrādāts un profesionāls. Jāuzmanās- daudz runā, lai mazāk strādātu un beigās  tavs laiks  beidzies, tu vairs otreiz nepaspēsi! 

Lai nebūtu jāiet prom ar stāvošu, ņēmu vēl +30 min. Negribu  taisīt viņai antireklāmu, nebija slikti, bet toreiz neiešu. 

Link to post
Zaika (28) 26851881
Ierakstīts
pirms 5 stundām, Lembis teica:

Vai jūs teiktu, ka viņa ir samaksātās naudas vērta un ieteiktu?

Vai runā arī ENG?

Tā vienmēr ir loterija! Teikšu, ka viņa godīgi jāstrādā savu cenu! Runāju krieviski,bet teica, ka  nedaudz runā angliski!

Link to post
Zaika (28) 26851881
Ierakstīts

Arī meklēju šo tēmu forumā, bet neatradu, laikam neprotu. Sen gribējās pamēģināt Janu. Uzrunāja bildes. Šo gadu iesāku ar viņu. Izskats nelika vilties,100% atbilstība bildēm. Simpātiska,pozitīva ukraiņu meitene, augumā ap 170cm,krūtis dabīgās D izmēriņš. Dzīvoklis centrā, tīrs un akurāts. Pēc dušas sagaidīja bez halātiņa skaistā bodysuit, zeķēs un kurpēs. Mazliet skūpstu, tad slīpi un ilgs,dziļš un izjusts bj. Tālāk jātniecē virsū, kompresiju var sajust! ( ir nodarbojusies ar jāšanas sportu). Pēc šāviena uzreiz nost nelec,procesu izbauda. No mīnusiem, varēja sajust mazliet vakara nogurumu,modinātājs ziņo seansa beigas. Nav slikts variants, pēc laika atgriezīšos! 

Screenshot_20240102-210144_Samsung Internet.jpg

Link to post
Darina (Дарина) 20056556
Ierakstīts

Biju trešdien sarunājis  tikšanos uz stundu pie Danas,bet pēdējā brīdī atteica. Vecais stāsts par dzīvokļa saimnieci,kas itkā bija tai laikā atnāksi. Vakarā atraksta vai negribu atbaukt. Saku, ka nevaru un sarunājām uz piektdienu. Bet interesants moments,kas liek uzmanīties ,viņai sludinājums aktīvs gan puhā, gan voldis.ee ??? 

Link to post
Anastasia 281024**
Ierakstīts
On 6.09.2023. at 19:05, Defrocked teica:

Kāds ir ņēmis pie viņas papildus opcijas un ko ir izdevies sarunāt?

Vienreiz mēģināju sarunāt mbr, neveiksmīgi. Anastasija ir superīga sieviete,kas klientam pieiet un jāpielāgojas individuāli, bet nepārkāpj savas sarkanās līnijas! Bet arī interesē, vai ir kādi dopiki!?

Link to post
Anastasia 281024**
Ierakstīts
pirms 1 stundas, dzeks79 teica:

Ayvainojos par jautājumu bet Nastja Komunicē tikai krievu valodā ja? 😃

Sarunājos krievu valodā, bet domāju, ka viņa noteikti prot angļu . Viņa, galvenais,prot to ,ka tev paliks mutē vaļā un nevarēsi pateik ne vārdu nevienā valodā!

Link to post
On 2022.01.20. at 23:40, Rabarbers said:

Lielisks GFE variants, uznemas iniciativu, pec tam parnemu. Detalas neiesligsu viss bija limeni.  Skaista Petit meitene, saura.  Ta bija uzvilkusies, uh. Minuss telefona skana nebija izslegta, un tas bija turpat pie gultas, bet tas bija jau pec otras raketes palaisanas😂

Pateicoties pozitīvajām atsauksmēm ,arī apmeklēju šo jauko meiteni! Īsts dārgakmens! Neviltots gfe. Arī  iezvanījās telefons,domāju laiks iztecējis, bet nē,godam līdz otram salūtam! Superīga meitene, lūgums cienīt un saudzēt!

Link to post
Natalie (29), 20455201 ( 25377524 )
Ierakstīts

Šeit tēmai par Nataly,biju,forša jautra meitene,skaits augums,simpātiska bet mums tā ķīmija neizveidojās, lai atgrieztos! Par daudz uzspēlēts,par daudz jēlu jociņu, nav pacietības lai sagaidītu otro salūtu, nu davai konchai! Varbūt kādam tā patīk! Ok.

Par lokāciju v22,te tēma atsevišķi! Esmu arī bijis pie vairākām meitenēm šeit. Vieta ērta un klusa, auto mājas  priekšā nenovietoju, kameras un tantes baigi neuztrauc. Pagājušajā gada maijā  biju pie  Viktorijas (27),superīga meitene, pēc gadiem likās pat jaunāka. Patika un pēc nedēļas gāju otreiz, bet kādā brīdī ievēroju zilumu uz sejas, ko bija noslēpusi ar macke up,un projām ejot ievēroju, kā dzīvokļa durvis bija izlauzstas un kautkā saremontētas ! Neprasīju, kas par razborkām, bet tādu strjomu tas atstāj!? Ceru, tikai kā Vika atgriezīsies.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.