Esmu priecīgs,ka izdevās noķert Alsu! Operators,arī Alsu saka,laikus dod nereālus,nācās gaidīt 15min. Bet satiekot simpātisko un atvērto meiteni,nelielās dusmas pārgāja! Kamēr gāju dušā ar mazo dvielīti(vēlāk dabūju vēl vienu),palūdzu lai uzliek mūziku! Procesā bj owo bija ilgākai ko biju saņēmis ,dažādās pozās un tehnikās! Sexā aktīva un pretīmnākoša ar skaņām un rupjāku leksiku-forši! Nācu uz stundu. Starplaikā parunājām,pacienāja ar energy drink ,atkal ilgs bj, nostājās doggy pret spoguli , vēl pāri pozās! Foršs piedzīvojums! Ja atgiezīsies, iešu vēl! Es liktu 8/10
Biju nedēļu atpakaļ pie Dasha! Viss pie viņas ir labi,dibens mazāks nav palicis,bet tik pat formīgs un stingrs! Sagaida,kā vienmēr sexy veļā un 20cm augspapēdenēs! Viens no ciešākajiem bj , ilgs un centīgs! Sexā nehaltūrē!
Biju pie viņas vakar atkal. Adrese tā pati, cits dzīvoklis. Pie gultas tagad spogulis👍 viss līmenī,profesionāli un jutekliski! Izskats neliek vilties! Šoreiz bj paņēma owo variantā,kaut nejautāju,forši! Varbūt tāpēc, ka biju uz ātro sesiju,likās ka steidzina- davai no aizmugures,uz dušu? Sāku nē,vēl šādi un mazliet vēl tevi pabaudīšu. Nav kategoriska! Pati arī teica ,ka bildes nav viņas! Nākamreiz sarunājām tikties citā valstī,kur arī būšu!
Papildus dopus neņēma,bet varbūt kāds var padalīties, ko piedāvā un pa cik? Ja nē pajautāšu pats!
Biju šodien! Bildes līdzīgas! Slaida ,kopta,inteliģenta meitene no Krievijas ,170 gara ,krūtis silikons ar pīrsingiem,lūpas uzpumpētas,bet viss gaumīgi,dibens neliels sporta zālē uzturēts! Sagaida skaistā veļā ar augstpapēdenēm kuras nenovelk,sexy! Procesā aktīva un profesionāla! Noķērām kopīgu vilni,papļāpājām un noķērām vēlreiz! Pieņem v22! Būs te pāris nedēļas! Iešu vēl! Patika!
Gribējās uzteikt superīgu sievieti ! Šodien bija 3šā reizē kad ar viņu tiekos! Bildes fake,bet līdzīgas,tāpēc neatpazinu,bet atveroties durvīm sagaidīja plats apburošs smaids un biju priecīgs atkal viņu satikt! Vārds sludinājumā nav norādīts,bet figurē Anna,saukšu viņu tā! Meitene no Kijevas,brunete, skaists augums, silikons, sagaida skaistā veļā! Dzīvoklis tīrs, plašs, duša šodien visā Rīgā tikai ar aukstu ūdeni! Ņēmu uz stundu(2 oranži 3zili +pāris dopus), lai izbaudītu viņu! Kaislīgi skūpsti, bj ar dažādu tehniku un sex vairākās pozās izbaudot viņas augumu, seju un labsajūtas stenus lika atcerēties cik viņa ir laba! Būšu priecīgs satikt viņu atkal!
Masha ir atpakaļ! Šodien ieraudzīju sludinājumu un beidzot viņu apmeklēju un iepazinos! Ļoti skaista meitene, manā skatījumā , ar perfektu augumu! Ļoti organiska un sirsīga tikšanās!Sexā aktīva,ieinteresēta,pakļāvīga,liek saprast to kas patīk viņai,kā patīk tev! Forši bija sajust viņas sievišķību! Biju uz stundu,nesteidzīgas sarunas,pajautāja vai gribu otru reizi un neskatoties pulkstenī kritām kaislē vēlreiz! Forša meitene! Centīšos satikt vēl!
Arī biju iegriezies pie šīs būtnes,uzrunāja bildes! Izrādījās,ka bijām jau tikušies iepriekš. Bildes nav viņas ,bet līdzīgas! Augums 170cm,sportisks,labs silikons, vecums 30+. Skūpsti, ko piedāvā nosacīti,gfe nosacīti. Bet ķīmija izveidojās laba un sex bija lielisks. Starplaikā piedāvāju viņai masāžu, kas mani uzvilka,jo augums viņai tiešām labs! Pēc kāda laika iešu atkal!
Domāju tur darbojas operators ,prasīju lai atsūta bildes,sūta fake, bet līdzīgas. Tā bija arī pagājušajā reizē. Bet meitene forša! Protams, gaumes lieta!
Ja kāds vēlas īstu, ugunīgu latino meiteni no Kolumbijas iesaku pamēģināt! Iepazinos un pāris reizes tikos ar viņu pāris gadus atpakaļ vienā no Skandināvijas valstīm. Un biju ļoti patīkami pārsteigts satikt viņu Latvijā! Tieši tāda, kā bildēs, neliela auguma, skaista, pozitīva un enerģiska. Seksā aktīva un centīga. Prot labi masēt. Lūgums nesabojāt priekšstatu par latviešiem!
Pabiju arī pie Valērijas ! Ļoti labs variants! Protams, gaumes lieta, ja runā par seju, man patika! Pati ļoti draudzīga un centīga un patīkami cieša! Ņēmu uz stundu,ar masāžu starplaikā! Noteikti atgriezīšos! Teica, ka Rīgā būs vēl šonedēļ!
Ierakstīts
Esmu priecīgs,ka izdevās noķert Alsu! Operators,arī Alsu saka,laikus dod nereālus,nācās gaidīt 15min. Bet satiekot simpātisko un atvērto meiteni,nelielās dusmas pārgāja! Kamēr gāju dušā ar mazo dvielīti(vēlāk dabūju vēl vienu),palūdzu lai uzliek mūziku! Procesā bj owo bija ilgākai ko biju saņēmis ,dažādās pozās un tehnikās! Sexā aktīva un pretīmnākoša ar skaņām un rupjāku leksiku-forši! Nācu uz stundu. Starplaikā parunājām,pacienāja ar energy drink ,atkal ilgs bj, nostājās doggy pret spoguli , vēl pāri pozās! Foršs piedzīvojums! Ja atgiezīsies, iešu vēl! Es liktu 8/10