Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Nastja (26), 26942903
Ierakstīts

Viesojos pie šīs darbones. Kopumā es liktu 7/10.

Tikšanos sarunāt bija viegli, apartamenti labi, duša laba, meitene centīga, bet vizuāli īsti nebija manā gaumē. Arī īsti nesajutu to citu pieminēto GFE - bija draudzīga un centīga, bet mani neaizķēra.

Link to post
Polinka69 (20) 29740769
Ierakstīts

Vizuāli vecumam atbilst, figūra bija kā jau jaunietei, tāpēc patīkama. Diemžēl attieksme/interese bija tikai kādi 6/10. Dzīvoklī bija arī cita vīrieša apavi.

 

Kopumā visdrīzāk neiešu vēl, jo tomēr tas viņas "aukstums" atsit vēlmi, lai arī figūra forša. 

Link to post

Apmeklēju uz stundu. Lokācija laba, dzīvoklis mazliet jocīgs - viesnīcas tipa istaba.

Pēc izskata atbilst bildēm, sagaida sagatavojusies. Diemžēl interese no viņas puses un entuziasms (kaut vai fake) samērā mazs. Krūtis mazas (teorētiski man patīk) un mazliet nošļukušas, dibens arī galīgi ļumīgs. Gadi droši vien neatbilst samērā nozīmīgi (+10). Kopumā pavadīju kādas 40min un otru reizi nemaz negribēju. Otrreiz vairs neiešu, interesē jaunākas, tvirtākas un aizrautīgākas.

Kopumā 6/10

Link to post
"Anita" (Vietnam) 256610**
Ierakstīts
pirms 17 stundām, J_S teica:

Tad nu tā.

Šodien vairāk slīmesta noskaņojums, tāpēc izmantoju laiku centrā lietderīgi.

Aziāte jau sen bija manā čeklistē, tad nu izdomāju, ka šodien varētu būt tā diena. Komunikācija tiešām tikai caur aplikāciju, paldies tofika autoram par IT konsultāciju 😁.

Bildes viņas, meitene maza, smalka, notetovēta, pieņem attālajā centrā. Piekļūšana ērta. Piekrītu autoram par dzīvokļa tīrību un kārtību - tās tur nav. Ja tas "nosit apetīti", netērējiet laiku.

Komunikācija. Valoda rakstiski jēdzīga, komunicēt var saprotami. Mutvārdos vāji. Ar visu to, ka mana angļu valoda ir pietiekami augstā līmenī, šeit bija jāsaspringst, lai saprastu, ko viņa saka. Visādi citādi pozitīva, nav augstprātīga, patīkama, atvērta. Es pieļauju, ka tas viņai asinīs un nav uzspēlēti. Ukraiņu un lielai daļai vietējo pastalu būtu te ko pamācīties. 

Augums smalks un mazs, uz robežas ar kārns. Krūšu nav. Seja simpātiska, kā aziātei, ne kā eiropietei ar pašaurinātām acīm, lūpas izteiktas. Ja neķer "petite", tad atkal - netērējiet laiku.

Orālais padziļš, izjusts, olas ļoti izjusti izmasē un izlaiza, bet tīri tehniski darbam ar muti ir vēl kur augt. Darbojas ar interesi, pati bija uzvilkusies, ko es varēju sajust uz saviem pirkstiem. 

BET, vāvere ļoooti maza un cieša. Tik maza un cieša, ka sagādāja man diskomfortu. 🙄 apnika mocīties, atgriezāmies pie orālā, izšāvu, mazgāties un prom. 

Solījās, ka būšot te vēl mēnesi, tad prom uz savu Vjetnamu. Atpakaļ uz Eiropu neplānojot, ja tik kā tūrists ceļojumā. 

Par atkārtotu vizīti nedomāju. 

 

Cik ļoti tavs izmērs ir virs vidējā? Es negribētu ieberzties uz tādu situāciju.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.