Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Elena nimfa (25) 28870075 ( 24961201 )
Ierakstīts
14 минут назад, Slons сказал:

Man arī lika atsūtīt selfiju whatsappā, pie tam jau brīdī, kad biju piebraucis. Tika pasūtīta tur pat, kur krievu karakuģis.

Padomāju, ka esmu kāds īpašs aizdomīgs gadījums, bet laikam sanāk, ka nē.

Vai jūs tiešām sūtat maukām savas bildes? Visādas nereģistrētas novēŗošanas kameras, tā jau ir krimināllieta, bet te ar savām rokām dāvināt savus foto (facepalm.jpg)

Protams ka ne, neesmu dauns 😅🤗

NIKA (21) 295854**
Ierakstīts
9 минут назад, Nika-ika сказал:

Privet dorogie muzchinu, mne ochen prijtno chitat o sebe horoshie otzivi🙂, tak kak j rabotay poslednie 10 dnej  sdelay malenkuy no dymay ne menee prijtnuy chem vashi otzivi obo mne skidochku (5 krasnih i 4 sinih rozi) za vstrechu so mnoy , zdu vas v gosti nu i konechno mne budget prijtno pochitat vashe mnenie obo mne.

Ну типа 3 синих было бы самое то 🔥😻

17.05.2021 в 22:42, Kit Kat сказал:

Lada (27) 29580109
Проведем хорошо время, у меня или у тебя😄😄😄

image.png.b47ebe65e885f3b3af6b18da1decbe00.png

Meitnene no Ukrainas, attiecīgi izcenojums nemainīgs 10 sarkanie / 6 sarkanie par klasiku + vokālu. Izlēmu pēc grūtās darba dienas, ka vajadzētu ieskriet pirms mājas uz vienu reizīti. Sarakstījāmies caur whatsapu un sarunājām uz 1/2h. Jāatzīst, ka pirmā sarakste ar šo meiteni bija kādu laiciņu iepriekš, jo jau iepriekš gribēju pie viņas pabūt, bet atbildi tās pašas dienas ietvaros nesaņemu. Atbilde nebija, vai bija citā dienā. Un tā kādas pāris reizes. Bet šoreiz noveicās.

Meitene pieņem pie sevis A.Kalniņa ielā. Norunātajā laikā esmu klāt, sazvanamies un saņemu instrukcijas līdz namdurvīm. Durvis atvēra tumšmate 33-35gadi, ~1.70cm, zīda īsā halātiņa zem kura rēgojās balts tīkliņa kostīmiņš, baltas pusgarās zeķubikses un augstpapēdenes. 2.krūšu izmērs. Meitene nav tieva, normālas miesas būves ar dupsi. Seja man likās, ka ir jau manāmas pirmās alkohola lietošanas sekas. Nekas atbaidošs vēl nav, bet manā skalā jau tāda stipra viduvējība.

Nepatika, ka telpā bija stipra tabakas smaka, un no meitenes bija alkohola dvaša. Bet pats dzīvoklīts omulīgs studijas tipa vienīts. Ienākot pārmijām pāris pieklājības frāzes, norēķinājos un uz dušu. Duša plaša, tīra. Dvieļi uz izvēli tīri un sausi.

No dušas izgāju, mantas atstāju turpat uz krēsla istabā, draiskule uzreiz klāt, paņēma mani aiz instrumenta un sadevušies (ne-rokās :) ) gājām uz gultu. Halāts nost es apsēžos uz malas viņa virsū. Jāsaka, ka no šī brīža līdz pat visa beigām minka ieslēdza kaisles režīmu (nu man radās tiešām sajūta, ka viņu uzvelk tas viss un procesu izbauda), apgrābstīju sākumā viņu visur, paspaidīju pupeļus, ik pa laikam paņēmu tā stiprāk aiz matiem, pirkstus ieslidināju slapjā vāverēnā un padrāzu, patika pie ausim dzirdēt viņas elsas. Tālāk es uz muguras, gumija virsū un vokāls. Izbaudīju, viena no nedaudzajām, kuru taisa ik pa laikam arī dziļo, bija acu kontakts. Varbūt prasījās, lai arī ar roku vienlaicīgi olas paņurca un aktīvāk ar roku instrumetnu pastrīķē.

Pārgājām uz jātnieci, nu ņēmās viņa kā traka, es viņai tā stiprāk ieķēros pupeļos, tad paņēmu aiz matiem, saķērāmies ar plaukstām. Vienu brīdi likās, ka ne es viņu ņemu priekšā, bet viņa mani :D Lai kompensētu situāciju, teicu, ka es gribu tagad viņu padrāzt, paņēmu viņu no jātnieces pozas neizvelkot noliku uz muguras, kājas uzreiz uz pleciem un tā kārtīgi darbināju. Visu laiku viņa teica, lai tā stipri un dziļi, skaļi stenēja, iegrābos viņas pupos un matos. Dažādās variācijas tur viņu izņēmu, tālāk teicu, ka mainam uz četrāpus. Tajā dienā bija nenormāla sutoņa pirms lietus visi logi vaļā, mēs visi slapji, drāzāmies kā slapji dzīvnieki.

Četrāpus viss tas pats - viņa prasīja stiprāk un dziļāk, elsoja, kunkstēja. Sāku viņai iepļaukāt pa abiem dibenvaigiem, paņēmu stiprāk aiz matiem. Akta laikā viss dibens viņai bija sarkans, ta kā nākais censoņa, kas nāks ciemos noteikti to nevarēja nepamanīt :)

Beigās viņa bija tik slapja iekšā, ka īsti nejutu vairs nekādu berzi, plus vēl tā nereālā sutoņa. Teicu, ka davai gribu beigt ar minetu. Apgūlos, draiskule uzreiz uzsāka šo sadaļu ik pa brīdim arī šoreiz paņurcot olas. Bet caur to gumiju tā ne visai, sarunāju, ka davai gumija nost un ar rokām norausta. Tā nu es tur pēc kādām dažiem mirkļiem visu tur gultu noslapināju.

Meitene teica, ka veic arī facecontrol, ta kā ir arī tādi, kuri palikuši "aiz borta"

Vērtējums:

Dzīvoklis: 7/10 (dikti nepatīk piepīpētas telpas)

Labierīcības: 9/10

Attieksme: 9/10 (komunikabla, piekrita visam, darīja visu, viena no nedaudzajām, kas nu ļooti izbauda procesu un uzvelkās. Ja tēlo, tad ļoti meistarīgi)

Izskats: 7 / 10 (sejiņa ne manā gaumē + man subjektīvi patīk arī nedaudz miniatūriskāks tips; minūs arī par alkohola dvesmu)

Minets: 8 / 10 (handjobs ar to pašu atzīmi dabūn)

Sex: 9 / 10 (varēju darīt ar viņu visu ko vēlos, stipri un iepļaukājot dibenvaigus, turot viņu vienlaicīgi aiz matiem)

Overall: Pie šīs mazās droši dodās, ja esat kārtīga un stipra drāziena piekritēji. Šī draiskule šāda formāta piekritējiem neliks vilties.

Skan pat ļoti labi 🤨

Alisa (~20) 297740**, (Samanta 271395**)
Ierakstīts
1 минуту назад, KlientXXX сказал:

Был пару месяцев назад.

Не рекомендую.

Фотки вроде бы настоящие но в реале не ухоженая и не чистоплотная. 

Сосать не умеет ,конвеир.

Хмм думал сходить к ней. Вроде она даже не против tittsfuck, или это только при переписке? Ещё трубку не берет, только по смс в ватсаппе 

А говорят, развратная и послушная 🧐

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.