Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Skinny
Ierakstīts

Varu ieteikt Solomiju, pasen biju, bet ir ok, štukoju velreiz aiziet. Natālija bišk jau vecāka, nebūs vairs tas imo, bet piselīga. Par biedra minēto dàrgo variantu nezinu, bet visp prasās kkas tāds young-petite, es ar meklējumos.

Link to post
Natalie (29), 20455201 ( 25377524 )
Ierakstīts

Aizgāju ar beidzot pie šīs nu jau kādu nedēļu vai ilgāk atpakaļ. Gadi ir tā, ka velk vairāk uz 40, bet diezgan smuka. Pats lielākais pluss, ka tāda kaķene, nimfo pat. Šitā tā čiepa, kuru sākumā missionārā, lai tempu neuzrauj, jo cowgirl tempu uzrauj, ka grūti nebeigt. Var normāli pabazarēt arī pēc tam. V22 kā jau biedri teica, hz, eju naktī un tad mierīgi, tagad arī tumšie vakari, ar kaimiņiem degunu nokartu. Biju 30min, bet varētu uz stundu, jo price == preformance, bet tā prasās jaunākas, tik redz tās ir aukstas. Laikam tās jāņem vasarā, kad atsilst, nav sezona.

Link to post
Natalie (29), 20455201 ( 25377524 )
Ierakstīts

Divas reizes mēģināju sazināties, sarunāju, bet kad nāca laiks doties, tad nebija atbildes. Par spīti šim mēģināšu sarunāt tikšanos, kad atgriezīsies, atsauksmes noteikti ieintriģēja, pievienošu savu, ja viss saies. No balss ieraksta, cik ar savu slikto krievu valodu sapratu, ka mēneša beigās būs back.

Link to post

Šobrīd meitene nesludinās, iepriekšējā posta minēto iemeslu dēļ, bet tiešām laba. Biju gan ilgu laiku atpakaļ, atceros vienīgā problēma bija čakars ar durvju kodu. Process nekas īpašs, bet viesmīlīga un seko Tavām velmēm. Pēc procesa runājām pa dzīvi un saltiņu pīpējām. Kā liela daļa jaunās ukrainietes - patriotiska. Ja dažas meitenes šobrīd uzmet vai nav pieejamas, neesi dickhead.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.