Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Nastja (26), 26942903
Ierakstīts

Biju pie Nastjas karstā augusta dienā. Īsais rezumē:

Sazinājāmies caur watsap un sarunājām vakarā tikšanos pc mana daba uz 0.5 pa 3s.

Omulīgs dzīvoklītis pilsētas centrā. Meitene sagaidīja erotiskā veļiņā, kosmētika minimāli (varbūt bez). Smalka meitene ar gaumīgām formām.

Pēc dušas šākām ar orālo (ar gumiju) - bija lielisks, daudz meitene darbojās ar meli ap olām. Patika.

Pēc tam jau pie aktīvās sadaļas - dažādās pozās un pozīcijās. Kaislīgi, ar elsām, skūpstiem un abpusēju procesa izbaudīšanu finišēju. Ņemot vērā, ka tajā dienā bija nereāla sutoņa, tad gala beigas abi bijām kā pēc labas pirts.

Ar visu to 30min jau bija pāri, ne reizi netiku steidzināts.

Meitene ļoti centīga un ik laikam pārprasija vai viss labi, vai kārtībā, vai patīk. Šī bija pirmā reize, ka tik bieži partnere par to interesējās , gluži kā labākos kvalitātes kontroles ISO standartos :)

Overall: meitene patika, un pārējiem iesaku.

Link to post
Даша (28) 257142**
Ierakstīts

ДАША (28) 25714218

image.png.b176d7993ce89d5b21a3fc6ae08f85a6.png

 

Meitnene no Baltkrievijas, vēl visu maiju būs LV.

Standarta price: 10 sarkanie / 6 sarkanie par klasiku un vokālu. Papildus par 5 sarkaiem ir pieejami dupšu prieki. Meitene pieņem pie sevīm Zvaigžņu ielā. Sarunājām tikšanos uz 1 reizi (1/2h) caur whatsapu,

Norunātajā laikā esmu klāt, wpēc sazvana seko detalizētas instrukcijas par precīzu lokāciju. Dzīvokļa durvis atvēra simpātiska tumšmate, tērpusies melnā apakšveļiņā, pusgarajās zeķītēs un melnās augstpapēžu kurpēs. Vecums 28-30, augums 1.65-1.7, 2.krūšu izmērs. Meitene nav no slaidajām, bet augums ir smuks ar apetelīgām formām un seksīgu dupsi. Fotogrāfiju atbilstība: sludinājumā ir viņas bildes, bet es teiktu, ka pavisam nedaudz meitene ir kļuvusi apaļāka kopš ir uzņemtas bildes. Dzīvoklis mazs studijas tipas vienīts. Meitenes jautājums vai iešu, vai neiešu dušā radīja šaubas par higiēnas prasību ievērošanu. Dušas telpa ļoti šaura, turklāt bija jūtams, ka tur tiek smēķēts, jutu tabakas dūmu ievilkušos smaku.

Ceļš no dušas līdz gultai bija izaicinošs, jo uz noflizētās grīdas bija jāiet uzmanīgi, lai nenorautu uz mutes :)

Pēc dušas meitene mani sagaidīja plika vienās zeķītēs. Fonā skanēja krievu pops un pie tā arī ņēmāmies visu procesu. Apgūlos uz muguras meitene ureiz gumiju virsū un mutiskā sadaļa. Patika, ka meitene to darīīja man esot no sāniem, līdz ar to varēju ar roku glāstīt viņās dupsīti un vāverēnu. Šī sadaļa patika, gribēju ilgāk, bet pēc 2 min meitene jau sēdēs virsū.  Bija diezgan aktīva un arī patīkami elsoja. Bet nebija acu kontakts. Pēc kāda laika pati minka piedāvāja, ka vēlas no aizmugures, jo esot viņas mīļākā poza. Šī bija viena no nedaudzajām reizēm, kad pati dāma nosaka kādu pozu vēlas nākamo. Ņemot vērā, ka tā man standartā ir beigu fāzes poza, tad pats neko vairs neierosināju, nolēmu tā ilgāk tad viņu padarbināt te līdz beigām. Ņēmu tā, ka visa gulta, matracis skanēja, meitene skaļāk elsoja. Skats no augšas bija labs, meitenes apetelīgās formas izskatījās iekārojami. Pēc 5min finišēju.

Pēc procesa meitene piedāvaja glāzi minerāļa. Papļāpājām kamēr ģērbos, meitene arī pastāstīja par kurioziem gadījumiem. Kamēr ģērbos meitene atbildēja uz 2 klientu zvaniem, viens no tiem bija no precēta ģimenes pāra, ko man viņa sašutusi pastāstīja :)

Vērtējums:

Dzīvoklis: 7/10

Labierīcības: 5/10 (ļoti mazas un piepīpētas)

Attieksme: 8/10 (komunikabla)

Izskats: 7.5 / 10

Minets: 8 / 10 (gribējās ilgāk)

Sex: 7 / 10 (tikai 2 pozas un nebija acu kontakts, pie "skibidi" dziesmas fonā bija jocīgi viņu darbināt :) )

Overall: Vēlreiz neiešu, par šo cenu ir labākas performances pieejamas tirgū.

 

 

Link to post

Кристина (20 gadi) 28794966

Молоденькая студентка модельной внешности с очень развратными желаниями скучает дома одна. Приезжай, и я подарю тебе незабываемые ощущения и эмоции. Пиши на Ватсап +371 28794966 либо звони.
Очень жду тебя

image.png.1b0ca6596a1459392f4ef0f733056d21.png

Meitnene no Ukrainas, un šobrīd kādu laiku vēl būs LV . Nostrādāja manī poligāmijas instinkti un gribēju izmēģināt šo jauno prncesi.

Sarakstījamies whatsapā, un norunājām uz 1/2h un jau tikties pēc 1h. Pricelist "ārzemnieču standarts": 10 sarkanie / 6 sarkanie par klasiku un vokālu. Meitene pieņem pie sevīm Kr.Barona ielā.

Norunātajā laikā esmu klāt, whasaps izslēgts, nācās zvanīt, bet viss ok , meitene pa tālruni nodeva instrukcijas. Kā par nelaimi tajā brīdī blakus gāja skaļš krišnu dziedāšanas/muzicēšanas gājiens, līdz ar to nācās pārprasīt, un pajokot, ka grupā ar dziesmu nenenākam pie viņas, būšu viens :)

Pie attiecīgām durvīm esot klāt, pieklauvēju. Tās atvēra miniatūra meitene (kādi ~45kg, 1.60cm), ar slaidu augumu, krūtis kāds 1.5 izmērs, bez tetovējumiem, tērpusies melnā mežģīņu apakšveļiņā un mēlnās špiļkās. Pēc sejiņas, teikšu simpātiska, tā uz gadiem 21-22. Bilžu atbilstība - laikam jāsaka ka ir uz visiem 100.

Jau no pirmajām minūtēm komunikācija bija laba, papļāpājam par kaut ko , pajokojām. Pirms dušās meitene palūdza čaukstošos.

Dzīvoklis vienīts, studijas tipa, ļoti omulīgs, nepiepīpēts (šķiet arī viņa nesmēķē pati vispār). Dušā bija ok, dvielis tīrs un sauss. Pēc dušas meitene mani sagaidīja istabā, bija iedektas sveces (ukrainietēm laikam tas iet pie sirds :) ). Paņēmu viņu aiz rociņas un aizvedu līdz gultai. Sāku glāstī un skūpstīt viņas smalko augumu. 2min un biju gatavs. Mazā pati uzvilka gumijnieku, un ķērās pie vokālā. Biju uz muguras, meitene no sāniem, līdz ar to paralēli ar roku glāstiju viņas dupsi, vāverēnu. Man patika.

Pēc tam viņa sevi iesmērēja un aidā, man virsū. Meitene pati aktīva un jau visu kopējo procesu šķiet izbaudīja, ļoti aktīvi stenēja, kustējās. Pietrūka acu kontakts.

Tālāk jau neizvelkot, miniatūro meiteni ar vienu roku noliku misionārā, tālāk kājas uz pleciem, tad četrāpus. Paprasīju vai varu paņet aiz matiem - atļāva un tāpēc pāris min finišs. Nedaudz traucēja pie gultas esošais telefons, kur ik pa laikam izdeva skaņas par sanemtajām ziņām. 

Beigās parunajām atkal pa dzīvi, meitene šobrīd studē savā zemē, šķiet tagadējā nodarbe LV ir nesen uzsākta, jo bija kautrīga un jokojoties pateica, ka būšu viņu nomocījis, tagad sāpot kājas. Teica, ka plāno būt te vēl 14 dienas, bet ir milzīgs gribētāju skaits, tapēc skatīsies vēl :)

Vērtējums:

Dzīvoklis: 8/10

Labierīcības: 8/10

Attieksme: 9/10 (ļoti komunikabla, mīļa)

Izskats: 8 / 10 (miniatūru, jaunu meiteņu cienītāji novērtēs)

Minets: 8 / 10 (varbūt pietrūka, lai bišķin ilgāk vēl padarbotos)

Sex: 8.5 / 10 (pietrūka acu kontakts)

Overall: Patika, un nav izslēgts, ka iegriezīšos vēl.

Link to post

Vika (21) 24781728

Sludinājums (no www.puh.lv):

Малышка

image.png.303d0576b38e9423ca2b490d603ac1a8.png

 

Meitene ir no Ukrainas, un šobrīd kādu laiku vēl būs LV (līdz aprīļa vidum vēl būs). Ņemot vēra pēdējo dāmo no UKR, domāju, ka zibens jau divreiz vienā vietā nesper un itā bija tikai nelāga sagadīšanās.

Domāts, darīts. Ar meiteni sarakstos whatsupā, takse ir standrata ārzemnieču 10 sarkanie / 6 sarkanie par bāzes setu - klasika un lolipos. Pieņemšana pie sevis 13.janvāra ielā.

Sarunājā tikšanos vakarā uz 1 reizi. Ierados sarunātajā laikā, meitene palūdza 10min uzgaidīt. OK, esmu mašīā nekas traks. Pēc 10min rakstu un saņēmu instrukcijas par precīzu lokāciju (kāpņutelpas kods). Ieejot iekšā kšpņutelpā prasu dzīvokļa numuru. Pēc laika atsūta stāvu un saka, ka durvis atvērs pati. OK, eju uz stāvu, un pēc mirkļa verās priekšskars (durvis).

Durvis atvēra maza auguma, slaida meitene, ap 21-23, pagariem melniem matiem un simpātisku sejiņu. Tērpusies bija rozā nakstkrekliņā. Nefotošopēto bilžu atbilstība: 95%, varbūt dzīvē mazliet apļāks dupsis. Bet pēc skata viņa ir manā gaumē.

Tālāk neliela iepazīšanās, apmainīšanās ar laipnībām, bija smaidīga, tas uzreiz lika noprast, ka viss šovakar izdosies kā nākas. Dzīvoklis gana plašs, smuks interjers, pavisam nedaudz tabakas  dūmu aromāts, bet ne kritiski un īpaši man kā nesmēķētājām netraucējoši. Dušas telpa bija ok, varbūt prasītos nedaudz platāka ūdens barjera, nācās piešauties, lai nesalietu grīdu. Dvielis tīrs.

Pēc dušas meitene mani sagaidīja un lika sekot sev uz guļamistabu. Gaisma nebija, bet uz palodzītes bija pāris svecītes (romatika :) ). Minka paprasīja, kāda mūzika man patīk, uz ko teicu, ka paļaujos uz viņas gaumi. Skanēja krievu pop, hiphops (šis bija klausāmāks nekā Lunai).

Meitene novillka naktkrekliņu un zem tā bija ļoti smuka gaiši rozā veļiņa, viņa mani apķera un abi nogulāmies. Sāku skūpstīt viņas augumu, krūtis (2.izmērs). Novilku krūšturi, pēc tam biksītes. Ik pa laikam viņa nobučoja manu  kermeni, nedaudz kunkstēja, skaļāk elsoja. Ātri biju gatavs. Meitene paņēma un ar lūpām uzvilka gumiju (tas ir +). Biju gultā uz ceļiem un viņa četrāpus pievērsās manam stāvošajam. Mutiskais bija ļoti labs, es izbaudīju gan pozu kādā viņu saņēmu, gan tā kā viņa to darīju, pavisam nedaudz pietrūka arī pieslēgt vairāk arī roku. Ik pa laikam ar roku paglāstīja arī olas. No augšas skats bija brīnišķīgs - zem Tevis jaunas meitenes kailais ķermenis četrāpus, apakšā šļupsti brīdī, kad viņas lūpas centiīgi ņēmās. Es ar vienu roku turēju viņu viegli aiz matiem, ar otru roku glāstīju viņas ķermeni, dupsi un ik pa brīdim paglāstot arī viņas vāverīti.

Tālāk palūdzu viņai nogulties uz muguras un mans stingrais iegāja viņā. Mainījām pozas, tad kājas uz pleciem, tad dogins, tad no sāniem, viena mana roka vienlaicīgi tur viņas krūtis, ar otru es viņu paņēmu ai matiem. Un tad es finišēju. Liels pluss visa procesa laikā - seksā aktīva, izbauda procesu, elso, kunkst. Daudz reizes sadevāmies rokās, viņa skūpsta manu ķemreni, es viņas, tad viņa paņem manu roku un uzliek uz krūtīm. Pēc seksa mēs gulējām vēl kādu laiku apķērušies un viens otru glāstījām, viņa noņēma gumiju un ar roku vēl paglāstīja manu rīku. Teica, ka viņai patika ar manīm (varbūt standarta frāze klientam - bet bija patīkami). Tajā brīdi padomāju, ka laikam vajadzēja uz 1h šo mazulīti ņemt. Kopā pagāja viss kādas 40min. Bet nereizi netiku steidzināts.

Gultā papļāpājam nedaudz par viss kaut ko, arī kamēr ģērbos. Koridorā, kad gāju viņa no aizmugures arī iepļaukāja manu dibenu. Nu īsta palaidne. Atvadoties viņa mani apķēra. Viss šis bija mīļi un pozitīvi :)

Vērtējums:

Dzīvoklis: 8/10

Labierīcības: 7/10

Attieksme: 9/10 (mīlu punktualitāti un ik pa laikam viņas telefons procesa laika iepīkstējās, kas nedaudz novērsa uzmanību)

Izskats: 9 / 10 (meitene ir manā gaumē)

Minets: 9 / 10 (ak, ja vēl nedaudz rociņu pieslēgtu)

Sex: 9 / 10

Overall: Džeki, šī meitene zin un prot kā sniegt baudu, atpūtās ne tikai ķermenis, bet arī prāts. Biju ar viņu uz viena viļņa. Un jā, noteikti atgriezīšos, tagad tikai uz pilnu h.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.