Rūgtums par fake profiliem vēl nebija zudis, tapēc šoreiz biju nobriedis uzreiz teikt "visu labu", ja mani durvju ailē sagaidīs pa visam cita, ne no manas gaumes plauktiem sieviešu kārtas persona .
Uzrunāja šīs meitenes profils puhā, un nolēmu atsaukties uz šo sludinājumu.
Izcenojums kripatiņu lielāks par ārzemnieču vidējo taksi - 7s /12s par klasiku, un mutisko sadaļu. BJ w/o C +2s; Dziļais +3s. Sazinājāmies un vienojamies par 0.5h bez extrām.
Norunātajā laikā esmu klāt jau labi zināmajos V22 apartamentos. Kāpjot kāpņutelpā pa trepēm pie dāmas sevi noskaņoju detalizētam skaningam, jo gribēju redzēt preī meiteni no bildēm vai vismaz līdzīgu, simpātisku meiteni.
Durvju slēdzene veras vaļā un patiesības mirklis tulīt iestāsies, gluži kā bernībā, kad verot vaļā kārtējo kinder olu, lai papildinātu savu lauviņu kolekciju
Bet atpakaļ pie lietas - biju laimīgs, jo beidzot man durvis atvēra meitene no bildēm, taisnības labad gan jāsaka, ka no bilžu taisīšanas būs pagājuši pāris gadiņi, bet viss ok. Tātad, meitene uz 26-28g, gariem, melniem matiem, augumā ap 1.70, gaumīgs 2.izm. silikoniņš. Figūra es teiktu tuvāk slaidajam ar nelieliem gaumīgiem apaļumiem un dupsi. Tetovējumi, kā bildē. Sejiņai ne vainas, varbūt vienīgais nedaudz par daudz kosmētikas pēc mana subjektīvā. Bija ietērpusies vieglā, mēlni puscaurspidīgā halātiņā zem kurā bija smuka melna apakšveļiņa un melnas pusgarās zeķītes (par to + no manis, mana vājība ).
Dzīvoklis - omulīgs vienīts, līdzīgs kā šīs mājas tipiskie mitekļi. Piepīpēts nebija. Pāris pieklājības frāzes un komunikācija, pēc kuras pateicību uzreiz noliku uz mēbeles turpat koridorā. Tālāk duša. Kopumā viss fine, dvielis tīrs, bet nedaudz mikls, jo nebija paspējis izžūt pēc mazgāšanas (ceru, ka ne pēc pirmsgājēja).
Pēc dušas ārā, meitene jau bija bez halātiņa, blāvajā apgaismojumā pētot viņas augumu vēlreiz priecājos, ka neuzrāvos uz fake
Bija patīkami vērot, kā viņa novelk krūsturi un biksītes, paliekot vien pusgarajās zeķītēs. Sākām mūsu libido procesu ar mutisko - man parasti patīk, kad apmīļoju meitenes augumu un jau cietam virsū gumija uz mutisko, bet šoreiz vēl guļošam virsū un uzreiz darbs pie tā dabūšanas stāvus ar muti. Nu neko, bet mutiskā sadaļa kopumā neslikta.
Kad jau biju gatavs, meitēs uzreiz virsū jātniecē. Patika gan elsas (ik pa laikām tika izdvestas pa kādam "da" vārdam), gan nelielais acu kontakts, gan viņas auguma aprises, gan glāstīt viņas krūtis. Pēc kāda laika pārgājām no aizmugures. Viss bija labi arī šajā rakursā, seksīgs dupsīts, pusgarās zeķītes, garie melnie mati... Meitene turpināja patīkami elsot, izmetot ik paa kādam kaislīgam vārdiņam. Zināju, ka līdz citām poziņām netikšu, tapēc paildzināju šo. Meitene neiebilda, ka paņemu viņu arī tā nedaudz aiz matiem. Un tad jau pēc laika finišs.
Nedaudz aprunājāmies kamēr ģērbos. Kopumā varūt pavadīju nedaud mazāk laika nekā vidēji parasti, bet ne brīdi to nenožēloju. Meitene ciemojas no UKR. Rīgā vēl būs 1.5-2ned.
Vērtējums:
Dzīvoklis: 8.5/10 (omulīgs vienīs V22 standartos)
Labierīcības: 8/10 (mazs mīnusiņš par nedaudz mitro dvieli)
Attieksme: 9/10 (meitene šķita nedaudz kautrīga, bet kopumā bija atsaucīga, smaidīga)
Izskats: 8 / 10 (meitene kopumā patika)
Minets: 7.5 (gribējas nedaudz ilgāk un pirms gumijas vilkšanas panākt to cietu no meitenes auguma baudīšanas)
Sex: 8.5 / 10 (ļoti patīka viņas maigums, gaumīga elošana, kautrīgs acu saskatiens)
Overall: Novērtēju godīgumu, tagad jo īpaši. Pēc tā ko nācu & ko vēlējos to visu dabūju. Pie šīs meitenes noteikti vēl atgrieztos.
Instinktu pārņemts pēc kačalkas, kur smukas meitenes apspīlētos leginsos rada iekāri, sapratu, ka ir jāizšaujās. Puh sludinājumu vietnē uzdūros uz šo meiteni. Pirms tam gan apzināju vairākas meitenes, bet vai nu neatbildēja, vai nebija pieejamas man ērtajā laika skalā. Sakomunicēju caur wastap ar šamējo. Lai gan bildes jau darīja bažīgu, nu pārāk modelīga paskata. Izdzinu cauri tineye, neko neatradu. Nu tad nolēmu mēģināt -riskēt
Izcenojums 6s / 10s par klasiku, un mutisko sadaļu. Komunikācijas laikā arī sasūtija bilde, tās pašas, kas sludinājumā, varbū 1 papildus no tās pašas fotosesijas.
Norunātajā laikā esmu klāt jau zināmajā Brīvības ielas namā. Meitene, kura sagaidīju nu skaidrs, bildes fake, man pat liekas ka šīs nav gadījums, ka bildes taisītas n-tos gadus atpakaļ. Pirmais iespaids - gadi 24-26. Figūra tāda vidējas miesas būves tipa ar 2-2.5 izmēra krutīm. Pagari blondi mati (nedaudz rēgojās ataugušas saknes), sejiņa. Augumā 1.55-1.60. Bija tērpusies vieglā, puscaurspidīgā halātiņā& apakšveļiņā.
Ņemot vērā, ka mērķis bija steidzigi izšaut un to, ka nebija šajā dienā citu variantu, nolēmu ļauties tuvībai ar viņu.
Dzīvoklis - vienīts identisks citem šīs adreses dzīvokļiem. Piepīpēts nebija. Pateicību noliku uzreiz uz galda un devos uz dušas telpu. Nekādu pretenziju arī te. Dvielis tīrs, sauss.
Pēc dušas esmu ārā, drēbes uz krēsla un tad ieraudzīju visu kopbildi jau bez halāta&apakšveļas...
Meitene, jau šajā rakursā likās jau pa vidu starp vidējas un apaļas miesas būvi, bija paliels (nokarājies) vēders, strijas (šķiet pēc dzemdībām). Man kā estētiskuma baudītājam bija vilšanās. Netipiski man, bet tālak pat negribas baigi detaļās izpausties par pašu procesu.
Visa tā laikā centos fantazēt/domāt par citām meitenēm. Īsumā: mutiskais, vērtejot tikai tehniku bija ok, pašu aktīvo aktu centos padarīt pēc iespējas ātrāku. Acu kontaktu šķiet meitene centās sniegt, bet baigi to uztvert nemēģināju, jo bija jādomā ka esmu ar citu. Skaņas, elsas arī bija no meitenes puses, šķiet nebija samākslotas.
No savas puses tīri tehniski veicu aktivitātes, tikai lai pēc iespējas ātrāk pabeigtu šo visu 😕
Vērtējums:
Dzīvoklis: 8/10 (Brivības ielas nama vidējais standarts)
Labierīcības: 8/10 (same - Brivības ielas nama vidējais standarts)
Attieksme: 9/10 (neskatoties uz visu, meitene bija atsaucīga, komunikabla, smaidīga)
Izskats: 2 / 10 (vilšanās, uzraušanās uz fake un realitātes galīga neatbilstība manai gaumei)
Minets: 8 (aizverot acis, tikai tehnikas vērtējums)
Sex: 3 / 10 (vilšanās izskatā, man tālāko krietni parāva uz leju)
Overall: pēc šādiem apmeklējumiem atgriežos pie domas, moš nah to sirošanu pa fejām, vieglāk ir ielaisties attiecībās ar smuku 18-21gadigu studenti. Tik jautājums, ko darīt ar šo azartu/adrenalīnu..?
Pēdējā laikā ir sajūta, ka atsijājot fake profilus un sliktās recenzijas, šobrīd īsti nav pie kuras iet.
Nolēmu pēc grūtās darba dienas ieskriet tad pie šīs jaunkundzes:
Kominkācija caur wastap, vēlamais pateicības apmērs 7s / 12s par klasiku un mutisko. Vienojāmies par 0.5h. Meitene pieņem jau te minētajā Elizabetes ielas viesnīcā. Atausa nostaļģija par šo viesnīcu kontekstā ar organizētajiem semināriem šajās telpās – ēdiens te labs, kafija baudāma, telpas praktiskas, atlika tik vien notestēt gultu – cik ērti uz tās iegūt meiteni
Norunātajā laikā esmu klāt. Durvis atver meitene tā uz 23-24gadiem, augumā uz 170 (bez kurpītēm), gariem gaišiem matiem. Krūtis kāds četrinieciņš, figurā es teiktu starp smalku un vidēju miesasbūvi, kaut kas pa vidu, bet petit nav. Nelieli gaimīgi apaļumi, formīgs dupsīts. Bez tetovējumiem. Pēc sejiņas man patika, bija simpātiska, gaumīgs kosmētisks apjoms un apmērs. Bija tērpusies vieglā puscaurspīdīgā halātiņā, zem kuras bija gaiši sārta apakšveļiņa un augstpapēžu kurpītēs.
Priekštelpā pāris pieklājības frāzes, īsa komunikācija. Ļoti patīkama meitenes balss. Meitene bija smaidīga, un komunikācijā patīkama. Papīrišus uzreiz atstāju uz galdu un uz dušu. Pats numuriņš bija ļoti gaumīgs, nepiepīpēts. Labierīcību/duštelpa kopta, omulīga. Dvieļi sausi, tīri (ja, tā nebūtu, tad pārmatemi būtu viesnīcas administrācijai )
Pēc dušas izejot meitene jau ir tikai apašveļiņā stāvam pie lielās gultas. Drēbes malā un es sāku skūpstīt viņas augumu, ar rokām iegrābjoties visos mīkstumos, krīt krūšturis un lielās krūtis parādās visā savā krāšņumā. Ik pa laikam meitene atbildēja arī ar ķermeņa skūpstiem un skaļākām elsām.
Apsēžos uz gultas malas, turpinu jau zīst krūtis. Bija patīkami pakavēties ar tādu kā priekšpēles etapu pie šīs meitenes burvīgo un smaržīgā ķermeņa. Tagad domāju, ka varētu būt labs GFE variants, ja ir tādas papildus opcijas
Meitene jau uz ceļiem, virsū instrumentam gumija un stāvot uz ceļiem tiek sniegts mutiskais. Atgāzos gultā, izbaudija cik nu vien to var izdarīt ar gumiju. Patika – it kā nekas ūber, tāds labs standartiņš, Pārāk dziļi gan neņēma, pie olām nenolaidās. Plusam pielieku acu kontaktu, kas arī ar zināmu cikliskumu jau bija līdz pašām gultas prieku beigām. Prasījās nedaudz ilgāk vēl mutiskais, mazs mīnusiņš.
Tālāk aktīvā fāze, biksīte nost, sevi iesmērē un jātniece man virsū. Skats burvīgs, ik pa laikam ieķēros lielajās krūtīs. Patīkami elsoja, vaidēja. Ja arī simulēja, tad ļoti gaumīgi un ar pareizo dozāciju/skaļuma līmeni.
Pēc tam jau apvēlu meiteni uz muguras, kādu laiku padarbināju dažādās variācijās. Pēc laika jau četrāpus, pie beigām paņēmu meiteni aiz matiem. Arī te bija patīkamas manai ausij elsas, vaidieni, ik pa laikam arī kāds vārds no sērījas „о да”, „ещё”, ... Pēc pāris minūtēm finišs. Bišķiņ radās sajūta, ka meitenei tīk maigāks tas process, laikam esot iekarsušam nedaudz par stipru darbojos.
Ar visu dušu, ģērbšanos un procesu, tā arī sanāca ielikties ~30min.
Nedaudz papļāpājām ar meiteni, kamēr ģērbos. Ar kaut kādiem periodiem viņa šeit brauc pietrādāt. Šobrīd plānojas, ka dosies prom novembra beigās/decembra sākumā.
Overall: Šī viesnīca man neliek vilties Bet, ja par pašu meiteni, tad lielisks 0.5 variants darba dienas beigās. Noteitki šo meiteni lieku savā blociņa sarakstos – meitenes pie kurām atgriezīšos.
Meklēju kaut kā pēdējā laikā thresome iespējas, sen jau pēc tā ilgojos. Piesaistīja uzmanību šīs ārzemnieces.
Sarunājām tikšanos caur watsap, meitenes vēlējās 6 oranžos. Izmaksa ietvēra klasiku, mutiskos ar gumijnieku, striptīziņu, body kiss, tits fuck, cum on body. Visi prieki ietvēra 1h (2 reizes).
Sarunas laikā tika pārsūtītas arī bildes, bet tās ir tās pašas, kas sludinājumos.
Meitenes pieņem pie sevis apartamentos Kaļķu ielā. Pirms brauciena palūdzu, lai meitenes ietērpjas kārdinošās drēbītēs.
Norunātajā laikā esmu klāt, līdz tam jau izplānojis, ko un kā ar šīm fejām darīšu king size gultā.
Durvis atver meitene Anna ietērpusies melnā seksīgā veļiņa, pusgarajās zeķītēs, caurspīdīgā īsā melnā halātiņā, šī meitene bija simpātisku, dienvidniecisku simpātisku sejiņu, tumšām acīm, gariem tumšiem matiem sasietiem astē, sarkanām uzkrāsotām lūpām, meitene vidējas miesas būves ar seksīgiem apaļumiem un 3.5izmēra krūtīm, augstpapēžu kurpītes, augumā (bez augstpapēdenēm) ~1.65m. Likās uz gadiem 25-28. Bildēs gan viņa ir nedaudz slaidāka, kāds fotošops un pāris kg ir nākuši klāt.
Turpat blakus stāv otra meitene Denise ne mazāk seksīgi ietērpusies melnās pusgarās zeķītēs , tumšā smukā apakšveļiņā un garā caurspīdīgā sarkanā mežģīņu halātiņā. Sejiņa, nu īsti ne manā gaumē, bet nesimpātiska nebija. Gari tumši mati, arī sasieti astē. Auguma aplēses gandrīz petit, 1.izmēra krūtis, augumā ~1.60m, gadi 23-25. Bildēs arī viņa, nedaudz nofotošopēta. Man subjektīvi Anna labāk patika.
Pirmais iespaids bija vizuāli ļoti labs. Komunicējos lielākoties ar Annu, jo otrai meitenei šķiet pašvaki ir ar angļu v. Jau priekštelpā meitene palūdzu banknotes.
Dzīvoklis ir labi apartamenti, plašs divītis. Nebija piepīpēts. Dušas telpas plašas, tīras. Dvieļi tīri. Meitenes mani sagaidīja no dušas jau koridorā, un jau bija paguvušas no sevis visu novilkt atstājot tikai pusgarās zeķītes. Visi trīs devāmies uz guļamistabu un jā… king size gulta. Viss notika pēc mana scenārija 😉
Drebēs uz krēsla, es uz gultas, pusguļus, abas meitenes pie sāniem. Sāku abas meitenes glāstīt, skūpstīt ķermeņus, laizīt krūtsgalus, glāstīju un ieķēros abām dupšos. Rīks momentālā gatavībā, Viena meitene uzreiz virsū gumijnieku un sāk mutiskos, otru man pie sāniem, piezīšos Annas smukajām krūtīm, abām meitenēm vienlaicīgi glāstot spaidot dupsīšus. Mēģināju arī abām ieslīdēt pežukos ar pirkstiem, bet meitene teica, ka nevar. Nu neko darīt. Plusiņš atkal Annai par acu kontaktu, kurš bija kamēr Denise taisīja mutiskos.
Tad manam rīkam mutiskos pārslēdzās darīt Anna, tikmēr Denise pie maniem sāniem un skūpstu viņas ķermeni, kaklu. Gribēju double BJ, bet meitenes neakceptēja.
Abas meitenes elsoja, klusi vaidēja, jutu, ka tas ir samākslots, bet nebija pārspēlēti un man netraucēja.
Tad Anna sevi iesmērēja un reverse jātniece man virsū. Tikmēr es otru meiteni turpinu skūpstīt ķermeni. Palūdzu lai viņa man apstājas augšā, un sevi aiztiek, es ar vienu roku viņai palīdzēju glāstīt pežuku…
Pec kāda laika Anna paprasīja vai man patīk doggy, uz ko es protams teicu piekrītoši 😉
Principā meitenes pašas visu laiku saskaņoti darbojās un man nebija jāņem nekāda iniciatīva, man patika.
Nomainīja gumijnieku un Denise četrāpus, Anna pie sāniem. Stipri darbināju meiteni četrāpus, paņēmu gan vienu, gan otru aiz krūtīm. Meitenes neļāva ņemt aiz matiem, tas mīnus. Anna man tikmēr ar rociņu glāstīja olas, es skūpstīju viņas ķermeni, līdz krūtīm netiku, tāpēc palūdzu viņu piecelties man pie sāniem. Domāju, ka pie šī visa jau tā ilgi turējos nebeigt un ir tas jādara. Plusiņš atkal Annai par acu kontaktu, kurš bija visu laiku, kamēr darbināju Denise.
Apgūlos uz muguras, gumijnieks nost un meitenes pēc kārtas sāk hand job. Paprasīju, vai varu tagad abām beigt uz krūtīm, saņēmu atteikumu…. Negaidīti, jo piedāvājumu listē bija iekļauts cum on budy, boobs, butts. Nu neko darī, liku, lai abas vienlaicīgi paņem instrumentu un taisa hand job.
Sekoja viena no pēdējā laika lielākām manām eksplozijām.
Kopumā man radās neliels steidzināšanas efekts, ik pa laikam kaut ko meitenes savstarpēji itāliski pārmija. Un manis iepriekš minētais saskaņotā meiteņu darbība sāka arī par to liecināt.
Domāju, jau tālāk ko vel darīšu ar šīm abām mincēm otrajā raundā.
Es ātri aizgāju uz dušu, jo viss biju sevi notaisījis, pēc tam papļāpājām. Abas meitenes no Itālijas. Ārzemes darboties atbrauca pirmo reizi, nepatīk te jo ļoti auksti. Būs vēl kādu nedēļu LV.
Un te viss labais, kas bija līdz šim momentam bija ar to arī beidzās – meitenes saka, nu ka mans laiks ir cauri un jau nākamais klients. Uz ko pārsteigts saku, ka no manas ierašanās brīža bija pagājušas tikai 30-35min. Uz ko bija arguments, ka bija domāta pusstunda un ja paspēj tad 2 šāviņi. Sviests karoč
Negribēju bojāt sev labās emocijas līdz tam, jo mērķis tajā vakarā bija sasniegts – izdarbināt divas fejas, līdz ar to nospļāvos un aizgāju prom.
Vērtējums:
Dzīvoklis: 10/10 (extra pluss par king size bed – divas meitenes uz tāda darbināt un spaidīt ir kaifs)
Labierīcības: 9/10
Attieksme: 3/10 (ja nebūtu šis metiens, liktu 9, mīnus būtu par steidzināšanu/konveijera sajūtu)
Izskats: Anna 8 / 10 (Man patika meitene, simpātiska sejiņa, esošie apaļumi bija ļoti gaumīgi, izteiktas krūtis, dupsīts ļoti seksīgs) & Denise 7 /10 (man patīk arī petit meitenes, bet droši vien tieši viņa nam manā gaumē)
Minets: 8/10 (abām bija labs standarta mutiskais, mīnusiņš par to, ka nepiekrita double BJ)
Sex: 8.5 / 10 (vērtēju to, kas bija līdz pirmajam šāviņam – es tiešām izbaudīju, un saņēmu to pēc kā nācu. Mīnusiņi par pāries lietiņam uz ko meitenes nepiekrita)
Overall: Man patīk thresome, un ik pa laikam meklēju to. Šajā konkrētajā situācijā visu iespaidu sabojāja minētais metiens. Pieļauju, ka par atdoto price būtu bijušas labākas alternatīvas/perfomance (vai arī izcenojums būtu mazāks), bet kad vēl man būs iespēja te LV izmīlēt vienlaicīgi divas itālietes. Vai ietu otrreiz pie viņām – nē. Bet vienu reizi, ja meitenes pieturētos pie solījumiem kā opciju varētu izskatīt, pie garantētu solījumu turēšanas.
Горячая малышка , доставит тебе незабываемое удовольствие , жду в гости!Vip eskort , не фейк пиши what's app 26-98-71-65
Ir sanācis būt pie šī jaukuma. Sazinājāmies caur watsap, vienojāmies uz klasiku&BJ 0.5 par 6s (1 = 12s).
Meitene pieņem pie sevis zināmajā Brīvības ielas namā. Norunātajā laikā esmu klāt pēc kā seko instrukcijas līdz mīlas miteklim. Sapratu, ka vajadzēs šo minci darbināt uz tās pašas gultas, uz kuras jau esmu darbinājis iepriekš viņas tautieti - tā, kurai patīk kad pažņaudz
Duris atver meitene ar gariem tumšiem matiem, 22-24gadi, simpātisku sejiņu, tērpusies erotiskā halātiņā. Vidējas miesas būves. Bilžu atbilsība šķiet nav uz tām viņa, bet meitene man patika.
Pāris vārdi, pateicība nolikta uz galdiņa, dodos uz dušu. Kopš iepriekšējās reizes dzīvoklis nav mainīsies. Nebijas piepīpēts. Fonā skan muzoniņš - krievu popiņš.
Pēc dušas meitene mani sagaida apakšveļiņā. Apsēžos uz gultas malas, viņa man virsū uz celīšiem, ģērbju nost ļifonu, skūpstu ķermeni, krūtis, viņa patīkami kunkts, elso. Par to "+".
Noliekamies guļus, viņa novel sev biksītes, manam rīkam virsū gumija un mutiskā sadaļa. Patika, tehnika, temps.
Sākām ar jātnieci, mainījam aktivitāti periodiski, kādā brīdī abi kopā. Glāstīju/spaidīju viņas skaistās formīgās krūtis. Pocesā vaidēja, elsoja.Bija acu kontakts. Tas arī viss turpinājās pie pārējām pozām.
Tālāk pārgājām pie misinoāra dažādās variācijās no klasikas, līdz kājas uz pleciem.
Pēc tam dogins, ņēmu tā, ka atkal atpazinu šīs gultas čīkstēšanu, bet arī šoreiz tas netraucēja. Nobeiguma etapā atļāva arī paņemt aiz matiem. Dažas min. un procesu pabeidzu.
Biju galīgi slapjš, tāpēc vēlreiz iegāju dušā. Bija forši ar viņu par daudz ko papļāpāt.
Vērtējums:
Dzīvoklis: 8/10 (copy-paste)
Labierīcības: 8/10 (copy -paste)
Attieksme: 9/10 (pēc dabas ļoti atvērta un komunikabla meitene, prot arī pajokot)
Izskats: 8 / 10 (simpātiska, labs augums ar seksīgiem apaļumiem. Varbūt nedaudz pārfosēts ar kosmetikas lietojumu)
Minets: 8.5 / 10 (izbaudīju. Varbūt pietrūka vēl darbības ap un zem instrumenta)
Sex: 9 / 10 (teicami - viss tas kas un kā man patīk)
Overall: viens labs pisiens. Šī meitene iekļūst manu favorīšu sarakstos. Cerams, ka atgriezīsies.
Приветик жду в гости милого парня на массажык с продолжением
Aukstās rudens dienas turpinas, tāpēc atkal lūkojos pēc kādas pērkamā siltuma. Uzkrēju virsū šim sludinājumam. Sakontaktēju cau watsap, sarunāju uz 0.5 pa standarta 6s klasiku, mutisko (1 ir 10s). Ir arī paketē masāža, bet tā man īsti nekad nav bijusi aktuāla. Katra nākamā extra +3s (BJ w/o C; bučas ar mēli, ...).
Meitene atrodas slavenajā The street of Stars. Jāatzīst, ka šeit nekad nav baigi veicies atrast kādu paliekošu dārgumu. Un arī šoreiz nebija izņēmums. Nu tad visu pēc kārtas
Norādītajā laikā esmu klāt, meitene uzzvana un dot instrukcijas. Tiekot līdz namdurvīm tās atver meitene tā uz 23-25gadiem, īsa auguma ~1.6m, pagariem gaišiem matiem, tērpusies vieglā halātiņā. Uzreiz bija skaidrs, ka bilžu atbilstība te nav - ir divas opcijas, vai nu tās ir vienkārsī fake, vai nu taisītas nu ļooti pasen (es teiktu 10-15kg gadu atpakaļ). Tātad meitene apaļīte. Sejiņa nu tāds viducīts, bija uzkrāsojusies. Plus ir 3.5-4 izmēra krūtis. Kopumā, nebija mana gaumē, it kā jau varēju iet prom, bet nu gribējās jau uz māju pusi un nevēlējos citus variantus meklēt/sarunāt. Nolēmu pie sevis ātru izšaut un basta.
Meitene pati no UKR, pieklājīga, komunikabla, pārmiju dažus vārdus, noliku pateicību uz galdiņa, un uz dušu. Telpas nepiepīpētas, dzīvoklis un labierīcības šīs ielas vienīša standats.
Pēc dušas uz gultu, fonā TV skan kaut kāda figņa skan, saprotu, ka tas arī ir laikam šīs ielas lokācijas lāsts
Apguļos uz gultas, viņa novelk halātiņu, veļiņu... Godīgi sakot, kad vēl bija halātiņš mugurā likās, ka nu daudz maz ok augums, bet bez halātiņa bija uzreiz doma vai dabūšu augšā savu instrumentu. Nav pārmetums meitēnam, bet nu nav apaļītes manā gaumē. Nu vairs jau toč nekur nevarēju doties prom. Sapratu, ka standrata meitenes ķermeņa estētiskā baudīšana te nebūs, tapēc paprasīju uzreiz sākt ar mutisko. Daudz reizes tā nav bijis, bet nācās tajā brīdī aizvert acis un domāt par kādām meitenēm, kas mani uzkurina. Mutiskais bija salīdzinoši īss, prasījās ilgāk.
Pēc tam, kad kaut kā uzbriedu, meitēns visus sevi un manu iesmērēja. Vēlējos te fiksi pabeigt un doties prom, uzreiz sākām ar doginu. Šī oza parasti izvelk līdzīgos gadījumos, un tā arī bija. Kārtīgi viņu padarbināju, nedaudz papļaukāju pa dupsi, paēmu ik pa laikam aiz matiem, un finišs. Procesa laikā praktiski bija klusa, lielākoties pasīva (varbū bija sagurusi?)
Procesa laikā bez tā jobanā teļuka vēl zvanīja un pīkstēja viņas telefons.
Šis varētu būt tāds rekords bijis ātruma ziņā cik pie meitenes ir būts.
Pēc šāviena, ģērbjoties nebija baigā vēlme pļāpāt.
Vērtējums:
Dzīvoklis: 8/10 (+ nebija piesmēķēts)
Labierīcības: 8/10 (nedaudz pašauras)
Attieksme: 8/10 (komunikācijā ir ok, laipna, smaidīga)
Izskats: 4 / 10 (nav galīgi manā gaumē)
Minets: 8 / 10 (tas ko dabuju izbaudīt - tehnika ok, pietrūka ilgums)
Sex: 7 / 10 (vērtēju tikai doginu, šoreiz visu ballīti vadīju es, prasījās elsas, aktīvitāte no partneres)
Overall: retorisks jautājums - kad pienāksies atbildība par fake/neaktuālu bilžu publicēšanu? Pret savu gaumi nevaru iet - otreiz tur nebūšu. Kam varētu ptikt? Hmmm.. varbū dabīgu, lielu krūšu tīkotājiem, kam patīk meitenes miesās, kas procesa laikā ir samērā pasīvas.
Kādu laiciņu nav nācies te atskaitīties par saviem (ne)veiksmes stāstiem meklējoties feju valstībā. Centīšos ielikt dažas recenzijas vismaz par tām no "svaigākajiem" apmeklējumiem
Te būs viens no tādiem:
Tātad, kādā tipiskā ofisa cilvēka ikdienā, garlaikojoties pāršķirstīju puhā meiteņu sludinājumus. Pēc bildēm iekrita acīs šī 20gadīgā jaunkundze. Domāts-darīts, pa ceļam mājupceļā sarunāju tikties ar šo meitene uz 0.5 ar nerezidentu tipisko izcenojumu 3s. Sarakste caur watsap. Meitene atrodas Vecrīgā, sen te nav būts pie kādas ciemos ar komerciālo interesi.
Sarunātajā laikā esmu klāt, meitene sazvanās un nodot detalizētas instrukcijas par lokācijas sasniegšanu.
Durvis atver meitene 25-27gadiem, gariem blondiem matiem ar rozā plānām šķipsniņām. Augumā ap 1.70, tērpusies smalkā īsā halātiņā zem kura ir manām erotiska veļiņa. Izteikti uzkrāsotas lūpas, acīs, ēnas. Jāatzīst laikam ne īsti manā gaumē, bet nesmuka nebija.
Bilžu atbilstība ir gandrīz pilnībā. Meitene slaida, kājas tievas, izteiktāki gurni, un jā.... krūtis, ak tās dabīgās krūtis stabils četrinieciņš, ja ne piecinieciņš. Tas vien man lika jau visa nesākoties jau izplānot visu to ko ar viņām darīšu J
Pateicību noliku uzreiz uz skapīša.
Dzīvoklis omulīgs, nepiepīpēts. Labierīcības so-so. Dušas aizkaru turētājs ielauzts, notīts ar skoču (baidījos, ka nesalaužu pilnībā), pie galvas boileris. Nebija dušas želeja. Sīkumi, bet tomēr.
Pēc dušas meitene jau gaidīja guļamistabā, melnā erotiskā apaksveļiņā. Apgūlos gultā, viņa blakus, papļājot ar mani pamazām vilka nost visu no sevīm ... tās krūtis. Piezīdos, sūcu, spaidīju. Tālāk apgūlos uz muguras, gumijnieks virsū, pēc garas darba dienas pievēu acis un gaidīju mutiskos, un te kasjaks - tāds nemaz nebija, nepienākas esošajā izcenojumā (stulbi – parastā servisa pakete ir extra sadaļa). Otro reizi jau uzkāpju uz grābekļiem, ka precīzi jāatrunā viss pirms, lai neizpaliktu šī sadaļa...
Palika rūgtums, tālāk dāma sevi iesmērēja un virsū jātnieces poza. Nedaudz elsoja, pati aktīvi kustējās, manas acis turpināja priecēt lielo krūšu kustības līdz ar meitenes kustības trajektorijām. Ik pa laikam tas satvēru un viegli spaidīju. Bija arī acu kontakts.
Tālāk misionārs, kājas uz pleciem un kārtīga izdarbināšana. Next step – četrāpus. Kārtīgi izņēmu kādu brīdi, ik pa laikam iegrābjoties lielajos pupeļos. Aiz matiem neļāvās paņemt. Subjektīvi likās, ka meitene atslēdzās no procesa un sāka gaidīt, kad jau pabeigšu šo lietu. Tālāk no saniem no muguras, te tas pats, arī šķita, ka jau meitēns ar savu ķermeņa valodu ziņo, ka gaida manu finišu. Ilgi nebija viņai jāgaida, pabeidzu. Atkal sīkums, bet nebija salvetes.
Saģērbjoties pārmijām pāris vārdus, meitene no UKR (vai RU), atbrauca te uz īsu brīdi izmēģināt. Nepatika, jo īsti te nav tās cenas ko piedāvā citur Eiropā, tapēc jau drīz būs prom. Bet kopumā meitene nebija baigi runīgā.
Vērtējums:
Dzīvoklis: 9/10 (nelielā gultas čīkstoņa netraucēja, nebija piepīpēts)
Labierīcības: 8/10 (dušas telpu neērtums)
Attieksme: 8/10 (īsti nezinu kapēc nevaru ielikt 9, 10… kaut kas trūka)
Izskats: 8 / 10 (bija ok, bet īsti nav manā gaumē + par 1 par krūtīm J )
Minets: - (nevaru vērtēt droši vien mana vaina, ka iepriekš nepārliecinājos)
Sex: 7 / 10 (procesa pirmo daļu vērtētu ar 9, bet otro daļu ar 5, tas tad vidējais vērtējums, +vēl viena no nedaudzajām, kas neļāvās paņemt aiz matiem)
Overall: Neko arī es domāju mūsējais kontingens nav zaudējis, ka viņa būs prom. Personiski otreiz neietu. Pozitīvais – pateicoties meitenei, atcerējos ka esmu arī dabisku, formīgu, lielu krūšu fetišists
Biju pie Nastjas karstā augusta dienā. Īsais rezumē:
Sazinājāmies caur watsap un sarunājām vakarā tikšanos pc mana daba uz 0.5 pa 3s.
Omulīgs dzīvoklītis pilsētas centrā. Meitene sagaidīja erotiskā veļiņā, kosmētika minimāli (varbūt bez). Smalka meitene ar gaumīgām formām.
Pēc dušas šākām ar orālo (ar gumiju) - bija lielisks, daudz meitene darbojās ar meli ap olām. Patika.
Pēc tam jau pie aktīvās sadaļas - dažādās pozās un pozīcijās. Kaislīgi, ar elsām, skūpstiem un abpusēju procesa izbaudīšanu finišēju. Ņemot vērā, ka tajā dienā bija nereāla sutoņa, tad gala beigas abi bijām kā pēc labas pirts.
Ar visu to 30min jau bija pāri, ne reizi netiku steidzināts.
Meitene ļoti centīga un ik laikam pārprasija vai viss labi, vai kārtībā, vai patīk. Šī bija pirmā reize, ka tik bieži partnere par to interesējās , gluži kā labākos kvalitātes kontroles ISO standartos
Lada (27) 29580109
Проведем хорошо время, у меня или у тебя😄😄😄
Meitnene no Ukrainas, attiecīgi izcenojums nemainīgs 10 sarkanie / 6 sarkanie par klasiku + vokālu. Izlēmu pēc grūtās darba dienas, ka vajadzētu ieskriet pirms mājas uz vienu reizīti. Sarakstījāmies caur whatsapu un sarunājām uz 1/2h. Jāatzīst, ka pirmā sarakste ar šo meiteni bija kādu laiciņu iepriekš, jo jau iepriekš gribēju pie viņas pabūt, bet atbildi tās pašas dienas ietvaros nesaņemu. Atbilde nebija, vai bija citā dienā. Un tā kādas pāris reizes. Bet šoreiz noveicās.
Meitene pieņem pie sevis A.Kalniņa ielā. Norunātajā laikā esmu klāt, sazvanamies un saņemu instrukcijas līdz namdurvīm. Durvis atvēra tumšmate 33-35gadi, ~1.70cm, zīda īsā halātiņa zem kura rēgojās balts tīkliņa kostīmiņš, baltas pusgarās zeķubikses un augstpapēdenes. 2.krūšu izmērs. Meitene nav tieva, normālas miesas būves ar dupsi. Seja man likās, ka ir jau manāmas pirmās alkohola lietošanas sekas. Nekas atbaidošs vēl nav, bet manā skalā jau tāda stipra viduvējība.
Nepatika, ka telpā bija stipra tabakas smaka, un no meitenes bija alkohola dvaša. Bet pats dzīvoklīts omulīgs studijas tipa vienīts. Ienākot pārmijām pāris pieklājības frāzes, norēķinājos un uz dušu. Duša plaša, tīra. Dvieļi uz izvēli tīri un sausi.
No dušas izgāju, mantas atstāju turpat uz krēsla istabā, draiskule uzreiz klāt, paņēma mani aiz instrumenta un sadevušies (ne-rokās ) gājām uz gultu. Halāts nost es apsēžos uz malas viņa virsū. Jāsaka, ka no šī brīža līdz pat visa beigām minka ieslēdza kaisles režīmu (nu man radās tiešām sajūta, ka viņu uzvelk tas viss un procesu izbauda), apgrābstīju sākumā viņu visur, paspaidīju pupeļus, ik pa laikam paņēmu tā stiprāk aiz matiem, pirkstus ieslidināju slapjā vāverēnā un padrāzu, patika pie ausim dzirdēt viņas elsas. Tālāk es uz muguras, gumija virsū un vokāls. Izbaudīju, viena no nedaudzajām, kuru taisa ik pa laikam arī dziļo, bija acu kontakts. Varbūt prasījās, lai arī ar roku vienlaicīgi olas paņurca un aktīvāk ar roku instrumetnu pastrīķē.
Pārgājām uz jātnieci, nu ņēmās viņa kā traka, es viņai tā stiprāk ieķēros pupeļos, tad paņēmu aiz matiem, saķērāmies ar plaukstām. Vienu brīdi likās, ka ne es viņu ņemu priekšā, bet viņa mani Lai kompensētu situāciju, teicu, ka es gribu tagad viņu padrāzt, paņēmu viņu no jātnieces pozas neizvelkot noliku uz muguras, kājas uzreiz uz pleciem un tā kārtīgi darbināju. Visu laiku viņa teica, lai tā stipri un dziļi, skaļi stenēja, iegrābos viņas pupos un matos. Dažādās variācijas tur viņu izņēmu, tālāk teicu, ka mainam uz četrāpus. Tajā dienā bija nenormāla sutoņa pirms lietus visi logi vaļā, mēs visi slapji, drāzāmies kā slapji dzīvnieki.
Četrāpus viss tas pats - viņa prasīja stiprāk un dziļāk, elsoja, kunkstēja. Sāku viņai iepļaukāt pa abiem dibenvaigiem, paņēmu stiprāk aiz matiem. Akta laikā viss dibens viņai bija sarkans, ta kā nākais censoņa, kas nāks ciemos noteikti to nevarēja nepamanīt
Beigās viņa bija tik slapja iekšā, ka īsti nejutu vairs nekādu berzi, plus vēl tā nereālā sutoņa. Teicu, ka davai gribu beigt ar minetu. Apgūlos, draiskule uzreiz uzsāka šo sadaļu ik pa brīdim arī šoreiz paņurcot olas. Bet caur to gumiju tā ne visai, sarunāju, ka davai gumija nost un ar rokām norausta. Tā nu es tur pēc kādām dažiem mirkļiem visu tur gultu noslapināju.
Meitene teica, ka veic arī facecontrol, ta kā ir arī tādi, kuri palikuši "aiz borta"
Vērtējums:
Dzīvoklis: 7/10 (dikti nepatīk piepīpētas telpas)
Labierīcības: 9/10
Attieksme: 9/10 (komunikabla, piekrita visam, darīja visu, viena no nedaudzajām, kas nu ļooti izbauda procesu un uzvelkās. Ja tēlo, tad ļoti meistarīgi)
Izskats: 7 / 10 (sejiņa ne manā gaumē + man subjektīvi patīk arī nedaudz miniatūriskāks tips; minūs arī par alkohola dvesmu)
Minets: 8 / 10 (handjobs ar to pašu atzīmi dabūn)
Sex: 9 / 10 (varēju darīt ar viņu visu ko vēlos, stipri un iepļaukājot dibenvaigus, turot viņu vienlaicīgi aiz matiem)
Overall: Pie šīs mazās droši dodās, ja esat kārtīga un stipra drāziena piekritēji. Šī draiskule šāda formāta piekritējiem neliks vilties.
Pieņem Dzirnavu ielā tagad. Reti man tā ir sanācis darīt, bet kad sludinājumā fotoattēlos redzamās minkas vietā atver galīgi neatbolstoša dāma (turklāt jau pazīstama), tad šoreiz pieklājīgi atvainojoties nepaliku pie viņas.
Labi, ka lokācijai blakus ir "pārbaudītas vērtības", tad ātri sanāca sarunāt ar citu meiteni tikšanos.
Saldais bērniņš alkst karstas tikšanās ar kaislīgu vīrieti !!! Raksti man ātrāk Watsap, es gaidu !!!! +371 28495078
Сладкая малышка жаждет жаркие встречи со страстным мужчиной!!! Пиши скорее мне в Ватсап я жду!!!! +371 28495078
Biju pie šīs dāmas nesen. Bildes uzrunāja, bet nu pieredze jau rāda, ka tikai pēc tām vadīties var būt neobjektīvi
Un tātad, sarakstījāmies watsap, izcenojums: 1h 14 sarkanie | 1/2h 7 sarkanie | 1/3h 5sarkanie. Sākumā, kad meitene uzsāka savas gaitas LV, izcenojumi bija lielāki.
Sarunāju uz 1/2h. Meitene ir no lielās Krievijas zemes, pieņem pie sevis Dzirnavu ielā. Norunātajā laikā esmu klāt. Tālāk seko laikam līdz šīm manā praksē garākā detalizētās lokācijas sūtīšana. Pie katra nākamā etapa jāraksta, ka tur esu klāt un tad seko nākamā instukcija. Un tā kādas 3-4 reizes. Meitene savus izredzētos vienā no punktiem rūpīgi nopēta, ko vēlāk uzzināju mūsu sarunas laikā. Ta kā džeki esiet gatavi sevi parādīt visā krāšņumā Izturēju pārbaudi pēc kā jau fināla informācija līdz dzīvokļa durvīm.
Dzīvokļa durvis atver meitene nu tā uz 26-28gadiem, 1.65-1.70, 3-3.5dabiskās krūtis, tumšiem pagariem matiem, tērpusies īsā mežģiņu hlātiņā, zem kura regojas erotiska rozā apakšveļiņa. Par atbilstību foto - nu ko lai saka, uz bildēm tā varētu būt viņa, bet kādu laiku atpakaļ. Nav viņa jau vairs tik slaida. Resna nav, teikšu savā manierē - meitene miesās ar izteitku dupsi (man patika), neliels vēderiņš, krūtis nav tvirtas, bet to kompensē to lielums. Sejiņa tāds viducīts. Nesmuka nebija, tāds gaumes jautājums.
Dzīvoklis studijas tipa vienīts, tīrs, omulīgs, nepiepīpēts. Duša plaša, dvielis tīrs un liels. Cash iedevu pims dušas.
Pēc dušas meitene apakšveļiņā mani jau gadīja uz divāna. Sāku viņu apčubināt, un palīzēju novilkt veļiņu, paspaidīju un pazīdu krūtis. Biju ļoti ātri gatavs. Minka uzreiz uzvilka gumijnieku virsū. Patīkami ar roku glāstīja olas. Atgūlos un izbaudīju, domāju, ka tulīt ķersies arī pie mutiskā. Ak, te nu sekoja aplauziens, nemanīju kurā brīdī viņa jau sevi iesmērēja un jau sēdās virsū... Liels mīnuss, jo mmutiskais mana programmā ir obligāta sastāvdaļa, pat nevaru iedomāties, ka kāda to tagad izlaiž Pats vainīgs, laikam būšu palaidies, vajadzēs uz nākotni to atrunāt ar meitenēm droš paliek nedoš.
Neko darīt, seko seksiņš, sākumā viņa kā jātniece. Patika - meitene patīkami elsoja, vaidēja, ik pa laikam acu kontakts, viņa man skūpstīja kaklu, vaidziņu, es, savukārt, viņas krūtis, kaklu . Mīnuss - jutu, ka bija lietojusi alkoholu. Tā mēs padarbojāmies kādu laiciņu. Nākamais misionārs dažādās variācijās, arī patika, ik pa laikam ieķēros viņas mikstajās krūtīs un uzturot acu kontaktu, klausīties viņas elsas. Trešais finiša etaps - četrāpus. Procesa laikā meitene bija aktīva, visu laiku elsoja&vaidēja, skats no augšpuses bija tīkams. Paprasīju vai var paņemt aiz matiem - atļāva. Pāris minūtes un laimīgās beigas.
Meitene Rīgā ir jau 3 nedēļas, vēl stabili būs mēnesi.
Vērtējums:
Dzīvoklis: 9/10 (muzikas vietā, nācās fonā klausīties kaut kādu Krievijas seriālu)
Labierīcības: 9/10 (apsildāmās grīdas )
Attieksme: 8/10 (komunikācijā ļoti patīkama un jauka, nedaudz kautrīga)
Izskats: 7.5 / 10 (manā gaumē ir nedaudz slaidākas, bet kopumā bija ok)
Minets: - / 10 (nebija, nevaru dot vērtējumu)
Sex: 9 / 10 (patika - aktivitāte, elsas, acu kontakts, uz brīdi ļāva aizmirst mineta deficītu. Mīnusiņš - alkohola dvesma)
Overall: pieļauju, ka mineta trūkums bija neveiksmīgs pārpratums. Ja tas ir uz ne mazāk kā 8, tad labs variants 1 ātrajam. Otreiz, kad sāpe zudīs, domāju, ka aizietu
Милая, нежная малышка хочет провести с тобой время 🔥 Ты захочешь приходить ко мне снова и снова 💦
Только реальные встречи, +371 25598895 пиши на Ватсап либо звони, с нетерпением жду тебя ❤️
Ņemot vērā, ka lokācija ir gana ērta manā pēc darba maršrutā un to, ka meitene bildēs ir gana valdzinoša, nolēmu pamēģināt. Meitene no Ukrainas un kā jau pienākas takse 10 sarkanie / 6 sarkanie. Servisā ietilpst klasikie un mutiskie nedarbi. Meitene pieņem jau pazīstamajā Barona ielas namā. Sarunājām tikties uz 1/2h. Komunikācija tika veikta caur whatsapu. Sarunātajā laikā esmu klāt par ko devu info. Pēc brīža zvans un detalizētas instrukcijas par precīzu lokāciju.
Namdurvis atver meitene tā uz 21-23gadiem, īsa auguma ~1.6m, pusgariem gaišiem matiem, tērpusies vieglā halātiņā, kas ir brīvi vaļā un var viegli redzēt 3-3.5 izmēra dabīgās krūtis. Nu jā, bildes ir viens, bet ralitāte ir cita. Foto ir viņas, bet nu kādi 3 gadi atpakaļ, līdz ar to pēc sludinājuma foto nevadieties, lai nebūtu vilšanās. Klāt ir nākuši pāris kg. Meitene nav resna, bet miesās, gurni, kājas, vēderiņs, dupsis, rokas. Sejiņa manā subjektīvā viedokli tāds viducītis. Bet nesmuka nebij.
Dzīvoklis divīts, studijas tipa un maza guļamistaba. Mīlīgs, nepiepīpēts. Dušas telpas plašas, tīras. Mīnus - nebija nekāda vannā aizbīdāma plēve/aizkariņi, līdz ar to vajadzēja piešauties mazgāšanas rocesā nesaliet grīdu. Dvielis liels, tīrs. Pateicība tika iedota pirms dušas.
Pēc dušas meitene gaidīja kaila guļamistabā sēžot uz gultas malas. Varēja saskatīt visus tetovējumus, kas meiteni klāj vairākās vietās. Tālāk nogulos uz muguras, meitene ar roku sāk modināt manu intrumentu, es tikmēr glāstu viņas augumu aprises. Pie pirmās stingrības gumija virsū un mutiskie. Bija ok, trūka vienlaicīgi arī viņas darbība ap rīka kontūrām. Palūdzu šoreiz ilgāk, lai padara. Pēc kāda laiciņa liku viņai gulties uz muguras. Sākām ar misionāru. Izgājām vairākas variācijas, ik pa brīdim apčamdot viņas krūtis, pabučojot tās. Procesa laik vaidēja, skaļāk elsoja, sevišķi pie stiprākiem grūdieniem. Nebija acu kontakts, bija manāms pasīvums šajā un arī visa procesa laikā (varbū sagurusi jau uz vakaru?). Paņēmāmies kādas 10min, un tad ierosināju mainīt pozu uz četrāpus. Ņemu tā riktīgi, ik palaikam paņemot saujās viņas palielās krūtis, kas sitās līdz ar manu grūdienu rezonansi. Pārējais man kaut kā neaizķēra - meitenes formas šajā pozā no augšas neuzrunāja, ir nelieli ādas dermotoloģiskie traucējumumi (punpas) uz muguras Nezinu, nebija vēlme viņu tā ilgi ņemt, tapēc nolēmu pāriet uz finālu - paņēmu aiz matiem (meitene neiebilda) un pāris minūtēs nobiedzu šo padarīšanu.
Nākamais mīnuss - meitenei nebija nepieciešamā atribūtika pēc procesa beigām (salvetes, prezim misene). Meitene teica, lai iet podā to iemest.
Ģērbjoties meitene sajūsminājās par to cik labi man iet business casual ietērps - uzvalks, ka gribētos, lai visi tādi nāk, uz ko teicu, tad, lai par to min savā sludinājumā, un visi nāks kā līgavaiņi pie viņas
Meitene ir pavisam nesen Rīgā un būs vēl kādus 3 mēnešus
Vērtējums:
Dzīvoklis: 9/10
Labierīcības: 8/10 (dušā ir izaicinājums nenoliet visu)
Attieksme: 8/10 (komunikācijā vienkāršā un atvērta meitene. Bet pirmo reizi no visām manām vizītēm pēc procesa nebija ar ko noslaucīties)
Izskats: 6 / 10 (nav no manas gaumes plauktiem)
Minets: 8 / 10 (pietūka rokas pieslēgšana)
Sex: 7 / 10 (vērtējumu ietekmēja acu kontakta deficīts un pasivitāte)
Overall: ne manā gaumē meitene un prasījās atraktīvāku iesaisti procesā. Otreiz neiešu.
Komunikācija notika whatsapā un līdz ar to skaidrs bija arī izcenojumi - 10 sarkanie / 6 sarkanie par klasiku un vokālu. Meitene pieņem pie sevīm Brīvības ielā (pirms tam bija Duntes ielā).
Sarunājām uz 1/2h, norunātajā laikā ierados pie mājas, par ko informēju un saņemu detalizētu info kā titkt līdz fejas namdurvīm.
Durvis atvēra meitene 22-25g, rudiem, pusgariem matiem un zilām acīm. Augums ~1.65. Meitene ar formām (ne resna) - ar izteiktiem gurniem, dupsi. Neliels vēderiņš. Krūtis 1-1.5izmērs. Uz ķermeņa pāris lielāki/mazāki tetovējumi. Pēc sejiņas +/-simpātiska.
Meitene bija tērpusies tumšā sporta tērpā, par ko uzreiz atvainojās, jo teica, ka tikko no veikala. Bilžu atbilstība 100%.
Dzīvoklis omulīgs studijas tipa vienīts, nebija piepīpēts. Vannas istabas telpa tīras, plašas, bet dušas priekš manis šķita nedaudz par mazu. Ar meiteni nedaudz pakomunicējam, pēc tam uzreiz norēķinos. Tālāk jautājums vai vēlos dušu. Parasti es sagaidu no dāmām, ka šāda prasība ir obligāta, lai nebūtu pamata apšaubīt higiēnas prasību ievērošanu. Uz vannas istabas durvīm žuva identisks dvielis, kāds man bija iedots - kāds censoņa bija kādu laiku jau pirms manīm bijis
Pēc dušas meitene sēdēja vēl joprojām tērpusies savā treniņtērpā un mēģināja kaut ko dabū uz TV, nesanāca. Nācās man pieslēgties, tikēr meitene uz vannas istabu. No tās jau iznāca kaila un kamēr bakstīju pulti apķēra mani no aizmugures. Pults man uzreiz malā un apgulos uz gultas, viņa virsū, skūpstīju, glāstīju viņas ķermeni. Jutu no meitenes nelielu alkohola smaku (uz galdiņa redzēju Jāgerīti), bet man tas netraucēja, iespējams, tas tālāk meiteni atraisīja uz foršu pozu. Uz mana jau uzbriedušā instrumenta meitene uzreiz virsū gumiju un no sāna sāka darboties ar mutisko. Bija labi, varēju glāstīt viņas dupsīti, nedaudz pieskaroties arī vāverēnam.
Pats mutiskais ok, gribētos varbūt intensīvāk un ilgāk. Pēc brītiņa meitene sevi iesmērēja un virsū. No šī brīža viss bija lieliski - meitene elso, aktīvi darbojās, acu kontakts, šķiet pat beidza, ar rokām mani apķēra, turējās pie manām kājām, es gglāstīju tikmēr viņas augumu, spaidīju krūtis, krūtsgalus, gurnus. Vienīgais viņa kontrolēja nedaudz mūsu pozu, jo teica, ka nedaudz sāpīgi, jo "pisja" ir maziņa
Tālāk viņa uz muguras, dažādās variācijās, elsoja, stenēja. Mani uzvilka, kad viņa ar rokām satvēra savas kājas un tās iztaisnoja, praktiski špagatā. Talāk paņēma manas rokas un uzlika tās uz sava kakla, lai nedaudz pažņaudzu, kamēr viņa tur kājas ar savām rokām špagatā, un visu laiku šajā etapā acu kontakts tas bija man kaut ko tādu sen nebiju darījis, mani tas konkrēti uzvilka. Biju gatavs tā arī pabeigt, bet tad attapos, ka vēlos viņas formigo dupsi redzēt no augšas. Nākamā poza - eitene četrāpus dažādās variācijās, ņēmu tā, ka sāka gulta čikstēt, bet tas netrauēja. Finalā paņēmu viņu aiz matiem, ar otru roku iepļaukāju dupsi un drīzumā pabeidzu.
Izvilku un meitene priecājās, ka beidzot beidzu, jo ar tādu izmēru viņai bija brīžiem sāpīgi. Sūdzējās, ka viņai šeit visi tādi trāpās, un beidzot alkst mazos
Turpinājām komunicēt un pajokot par dažādiem jautājumiem/tēmām, uzzināju, ka meitene vēl būs visu aprīli, tālāk nav zināms, kad ieradīsies. Teica, ka šis nav viņas pastāvīgais arods, bet to piekopj ar kaut kādiem intervāliem.
Izskats: 8 / 10 (Petit mīļotājiem nederēs. Man patīk dažādība un meitene likās ok. Gribētos tomēr, lai viņa jau sākotnēji būtu tērpusies seksīgā veļiņā. Domāju, ka pusgarās zeķītes viņai ļoti piestāvētu)
Minets: 7.5 / 10 (gribētos lielāku intesitāti un ilgāk, un nedaudz arī pieslēgt stingrāk roku kustību)
Sex: 9.5 / 10 (ja nebūtu kādi ierobežojumi/atgādinājumi dēļ sāpošās "pisjas", sex ideāls - extra balle par misionāra variāciju un kombināciju: "špagata + pažņaugšana + acu kontakts")
Overall: Foršs variants vienai reizei. Ja mans kalendārs ļaus vēl viņu satikt aprīlī, tad noteikti aiziešu vēl.
Meitene no bijušās padomju savienības valstu saimes, iespējams no Balkrievijas, neatzinās, bet teica, ka nav no Ukrainas
Standarta ārvalstu price: 10 sarkanie / 6 sarkanie. Servisā ietilpst masāžiņa, klasika un mutiskie. Meitene pieņem Vagonu ielā. Sarunājām tikšanos uz 1 reizi (1/2h) caur whatsapu,
Sarunātajā laikā esmu klāt, seko detalizētas instrukcijas par precīzu lokāciju. Dzīvokļa durvis atvēra simpātiska tumšmate, tērpusies kā fotogrāfijās. Vecums 21-23, augums 1.60-1.65, 2.krūšu izmērs. Augums uz slaido pusi, ar smuku dupsīti. Bildes atbilst realitātei. Meitene komunikabla, pārmijām pāris teikumu, tiek iedots dvielītis. Bija nedaudz mitrs, laikam nav paguvis izžūt. Fonā virtuvē grieza veļas mašīna
Dzīvoklis apartamenta tipa, vienīts. Nebija piepīpēts, meitene arī pati šķiet nesmēķē. Dūšas telpa kompakta, tīra.
Sākām ar masāžu, parasti tas man nav aktuāli, bet ofisnieka mugurai prasījās. Masāža so-so. Daudz nav ar ko salīdzināt, bet ir bijusi labāka pieredze.Procesa laikā pļāpājam par dzīvi.
Tālāk uz muguras, gumijnieks virsū un meitene pāriet pie mutiskās sadaļas. Not bad. Varbūt prasītos intensīvāk arī ar roku locekli sūkāšanas laikā pakustināt, un arī gribējās ilgāk.
Meitene noteica, ka esmu gatavs, iesmērēja ar lubrikantu un virsū jātnieces pozā. Meitene pati aktīva, kunkstēja, elsoja. Man patika. Acu kontkts nebija ne te, ne arī visa akta laikā.
Talāk misionārs, ņemu tā kārtigi, tā ka gulta sāka čīkstēt. Pēc tam kājas uz pleciem. Tālāk dogins. Kārtīgi izdarbinju, patika visas šīs skaļākās elsas. Paņēmu aiz matiem, meitene nebija pret. Pēc dažām minutēm visu pabeidzu.
Kad ģērbos, vēl nedaudz papļāpājām. Cik saprotu meitene būs vēl visu maiju.
Vērtējums:
Dzīvoklis: 7/10 (gultas čīkstēšana un veļasmašīna cetntirfūgas skaņas akta laikā)
Labierīcības: 7/10
Attieksme: 9/10 (komunikabla un komunikācijā patīkama)
Izskats: 8 / 10
Masāža: 6/10 (uz šo pieveru acis, jo reti eju dēļ šā)
Minets: 7 / 10 (prasītos ilgāk, un pieslēgt aktīvāk roku)
Sex: 8.5 / 10 (ah, šīs acu kontakta iztrūkums)
Overall: Patika. Stundu varbūt nē, bet uz vienu reizīti bez masāžas labs variants.
Standarta price: 10 sarkanie / 6 sarkanie par klasiku un vokālu. Papildus par 5 sarkaiem ir pieejami dupšu prieki. Meitene pieņem pie sevīm Zvaigžņu ielā. Sarunājām tikšanos uz 1 reizi (1/2h) caur whatsapu,
Norunātajā laikā esmu klāt, wpēc sazvana seko detalizētas instrukcijas par precīzu lokāciju. Dzīvokļa durvis atvēra simpātiska tumšmate, tērpusies melnā apakšveļiņā, pusgarajās zeķītēs un melnās augstpapēžu kurpēs. Vecums 28-30, augums 1.65-1.7, 2.krūšu izmērs. Meitene nav no slaidajām, bet augums ir smuks ar apetelīgām formām un seksīgu dupsi. Fotogrāfiju atbilstība: sludinājumā ir viņas bildes, bet es teiktu, ka pavisam nedaudz meitene ir kļuvusi apaļāka kopš ir uzņemtas bildes. Dzīvoklis mazs studijas tipas vienīts. Meitenes jautājums vai iešu, vai neiešu dušā radīja šaubas par higiēnas prasību ievērošanu. Dušas telpa ļoti šaura, turklāt bija jūtams, ka tur tiek smēķēts, jutu tabakas dūmu ievilkušos smaku.
Ceļš no dušas līdz gultai bija izaicinošs, jo uz noflizētās grīdas bija jāiet uzmanīgi, lai nenorautu uz mutes
Pēc dušas meitene mani sagaidīja plika vienās zeķītēs. Fonā skanēja krievu pops un pie tā arī ņēmāmies visu procesu. Apgūlos uz muguras meitene ureiz gumiju virsū un mutiskā sadaļa. Patika, ka meitene to darīīja man esot no sāniem, līdz ar to varēju ar roku glāstīt viņās dupsīti un vāverēnu. Šī sadaļa patika, gribēju ilgāk, bet pēc 2 min meitene jau sēdēs virsū. Bija diezgan aktīva un arī patīkami elsoja. Bet nebija acu kontakts. Pēc kāda laika pati minka piedāvāja, ka vēlas no aizmugures, jo esot viņas mīļākā poza. Šī bija viena no nedaudzajām reizēm, kad pati dāma nosaka kādu pozu vēlas nākamo. Ņemot vērā, ka tā man standartā ir beigu fāzes poza, tad pats neko vairs neierosināju, nolēmu tā ilgāk tad viņu padarbināt te līdz beigām. Ņēmu tā, ka visa gulta, matracis skanēja, meitene skaļāk elsoja. Skats no augšas bija labs, meitenes apetelīgās formas izskatījās iekārojami. Pēc 5min finišēju.
Pēc procesa meitene piedāvaja glāzi minerāļa. Papļāpājām kamēr ģērbos, meitene arī pastāstīja par kurioziem gadījumiem. Kamēr ģērbos meitene atbildēja uz 2 klientu zvaniem, viens no tiem bija no precēta ģimenes pāra, ko man viņa sašutusi pastāstīja
Vērtējums:
Dzīvoklis: 7/10
Labierīcības: 5/10 (ļoti mazas un piepīpētas)
Attieksme: 8/10 (komunikabla)
Izskats: 7.5 / 10
Minets: 8 / 10 (gribējās ilgāk)
Sex: 7 / 10 (tikai 2 pozas un nebija acu kontakts, pie "skibidi" dziesmas fonā bija jocīgi viņu darbināt )
Overall: Vēlreiz neiešu, par šo cenu ir labākas performances pieejamas tirgū.
Молоденькая студентка модельной внешности с очень развратными желаниями скучает дома одна. Приезжай, и я подарю тебе незабываемые ощущения и эмоции. Пиши на Ватсап +37128794966либо звони. Очень жду тебя
Meitnene no Ukrainas, un šobrīd kādu laiku vēl būs LV . Nostrādāja manī poligāmijas instinkti un gribēju izmēģināt šo jauno prncesi.
Sarakstījamies whatsapā, un norunājām uz 1/2h un jau tikties pēc 1h. Pricelist "ārzemnieču standarts": 10 sarkanie / 6 sarkanie par klasiku un vokālu. Meitene pieņem pie sevīm Kr.Barona ielā.
Norunātajā laikā esmu klāt, whasaps izslēgts, nācās zvanīt, bet viss ok , meitene pa tālruni nodeva instrukcijas. Kā par nelaimi tajā brīdī blakus gāja skaļš krišnu dziedāšanas/muzicēšanas gājiens, līdz ar to nācās pārprasīt, un pajokot, ka grupā ar dziesmu nenenākam pie viņas, būšu viens
Pie attiecīgām durvīm esot klāt, pieklauvēju. Tās atvēra miniatūra meitene (kādi ~45kg, 1.60cm), ar slaidu augumu, krūtis kāds 1.5 izmērs, bez tetovējumiem, tērpusies melnā mežģīņu apakšveļiņā un mēlnās špiļkās. Pēc sejiņas, teikšu simpātiska, tā uz gadiem 21-22. Bilžu atbilstība - laikam jāsaka ka ir uz visiem 100.
Jau no pirmajām minūtēm komunikācija bija laba, papļāpājam par kaut ko , pajokojām. Pirms dušās meitene palūdza čaukstošos.
Dzīvoklis vienīts, studijas tipa, ļoti omulīgs, nepiepīpēts (šķiet arī viņa nesmēķē pati vispār). Dušā bija ok, dvielis tīrs un sauss. Pēc dušas meitene mani sagaidīja istabā, bija iedektas sveces (ukrainietēm laikam tas iet pie sirds ). Paņēmu viņu aiz rociņas un aizvedu līdz gultai. Sāku glāstī un skūpstīt viņas smalko augumu. 2min un biju gatavs. Mazā pati uzvilka gumijnieku, un ķērās pie vokālā. Biju uz muguras, meitene no sāniem, līdz ar to paralēli ar roku glāstiju viņas dupsi, vāverēnu. Man patika.
Pēc tam viņa sevi iesmērēja un aidā, man virsū. Meitene pati aktīva un jau visu kopējo procesu šķiet izbaudīja, ļoti aktīvi stenēja, kustējās. Pietrūka acu kontakts.
Tālāk jau neizvelkot, miniatūro meiteni ar vienu roku noliku misionārā, tālāk kājas uz pleciem, tad četrāpus. Paprasīju vai varu paņet aiz matiem - atļāva un tāpēc pāris min finišs. Nedaudz traucēja pie gultas esošais telefons, kur ik pa laikam izdeva skaņas par sanemtajām ziņām.
Beigās parunajām atkal pa dzīvi, meitene šobrīd studē savā zemē, šķiet tagadējā nodarbe LV ir nesen uzsākta, jo bija kautrīga un jokojoties pateica, ka būšu viņu nomocījis, tagad sāpot kājas. Teica, ka plāno būt te vēl 14 dienas, bet ir milzīgs gribētāju skaits, tapēc skatīsies vēl
Vērtējums:
Dzīvoklis: 8/10
Labierīcības: 8/10
Attieksme: 9/10 (ļoti komunikabla, mīļa)
Izskats: 8 / 10 (miniatūru, jaunu meiteņu cienītāji novērtēs)
Minets: 8 / 10 (varbūt pietrūka, lai bišķin ilgāk vēl padarbotos)
Sex: 8.5 / 10 (pietrūka acu kontakts)
Overall: Patika, un nav izslēgts, ka iegriezīšos vēl.
Meitene ir no Ukrainas, un šobrīd kādu laiku vēl būs LV (līdz aprīļa vidum vēl būs). Ņemot vēra pēdējo dāmo no UKR, domāju, ka zibens jau divreiz vienā vietā nesper un itā bija tikai nelāga sagadīšanās.
Domāts, darīts. Ar meiteni sarakstos whatsupā, takse ir standrata ārzemnieču 10 sarkanie / 6 sarkanie par bāzes setu - klasika un lolipos. Pieņemšana pie sevis 13.janvāra ielā.
Sarunājā tikšanos vakarā uz 1 reizi. Ierados sarunātajā laikā, meitene palūdza 10min uzgaidīt. OK, esmu mašīā nekas traks. Pēc 10min rakstu un saņēmu instrukcijas par precīzu lokāciju (kāpņutelpas kods). Ieejot iekšā kšpņutelpā prasu dzīvokļa numuru. Pēc laika atsūta stāvu un saka, ka durvis atvērs pati. OK, eju uz stāvu, un pēc mirkļa verās priekšskars (durvis).
Durvis atvēra maza auguma, slaida meitene, ap 21-23, pagariem melniem matiem un simpātisku sejiņu. Tērpusies bija rozā nakstkrekliņā. Nefotošopēto bilžu atbilstība: 95%, varbūt dzīvē mazliet apļāks dupsis. Bet pēc skata viņa ir manā gaumē.
Tālāk neliela iepazīšanās, apmainīšanās ar laipnībām, bija smaidīga, tas uzreiz lika noprast, ka viss šovakar izdosies kā nākas. Dzīvoklis gana plašs, smuks interjers, pavisam nedaudz tabakas dūmu aromāts, bet ne kritiski un īpaši man kā nesmēķētājām netraucējoši. Dušas telpa bija ok, varbūt prasītos nedaudz platāka ūdens barjera, nācās piešauties, lai nesalietu grīdu. Dvielis tīrs.
Pēc dušas meitene mani sagaidīja un lika sekot sev uz guļamistabu. Gaisma nebija, bet uz palodzītes bija pāris svecītes (romatika ). Minka paprasīja, kāda mūzika man patīk, uz ko teicu, ka paļaujos uz viņas gaumi. Skanēja krievu pop, hiphops (šis bija klausāmāks nekā Lunai).
Meitene novillka naktkrekliņu un zem tā bija ļoti smuka gaiši rozā veļiņa, viņa mani apķera un abi nogulāmies. Sāku skūpstīt viņas augumu, krūtis (2.izmērs). Novilku krūšturi, pēc tam biksītes. Ik pa laikam viņa nobučoja manu kermeni, nedaudz kunkstēja, skaļāk elsoja. Ātri biju gatavs. Meitene paņēma un ar lūpām uzvilka gumiju (tas ir +). Biju gultā uz ceļiem un viņa četrāpus pievērsās manam stāvošajam. Mutiskais bija ļoti labs, es izbaudīju gan pozu kādā viņu saņēmu, gan tā kā viņa to darīju, pavisam nedaudz pietrūka arī pieslēgt vairāk arī roku. Ik pa laikam ar roku paglāstīja arī olas. No augšas skats bija brīnišķīgs - zem Tevis jaunas meitenes kailais ķermenis četrāpus, apakšā šļupsti brīdī, kad viņas lūpas centiīgi ņēmās. Es ar vienu roku turēju viņu viegli aiz matiem, ar otru roku glāstīju viņas ķermeni, dupsi un ik pa brīdim paglāstot arī viņas vāverīti.
Tālāk palūdzu viņai nogulties uz muguras un mans stingrais iegāja viņā. Mainījām pozas, tad kājas uz pleciem, tad dogins, tad no sāniem, viena mana roka vienlaicīgi tur viņas krūtis, ar otru es viņu paņēmu ai matiem. Un tad es finišēju. Liels pluss visa procesa laikā - seksā aktīva, izbauda procesu, elso, kunkst. Daudz reizes sadevāmies rokās, viņa skūpsta manu ķemreni, es viņas, tad viņa paņem manu roku un uzliek uz krūtīm. Pēc seksa mēs gulējām vēl kādu laiku apķērušies un viens otru glāstījām, viņa noņēma gumiju un ar roku vēl paglāstīja manu rīku. Teica, ka viņai patika ar manīm (varbūt standarta frāze klientam - bet bija patīkami). Tajā brīdi padomāju, ka laikam vajadzēja uz 1h šo mazulīti ņemt. Kopā pagāja viss kādas 40min. Bet nereizi netiku steidzināts.
Gultā papļāpājam nedaudz par viss kaut ko, arī kamēr ģērbos. Koridorā, kad gāju viņa no aizmugures arī iepļaukāja manu dibenu. Nu īsta palaidne. Atvadoties viņa mani apķēra. Viss šis bija mīļi un pozitīvi
Vērtējums:
Dzīvoklis: 8/10
Attieksme: 9/10 (mīlu punktualitāti un ik pa laikam viņas telefons procesa laika iepīkstējās, kas nedaudz novērsa uzmanību)
Izskats: 9 / 10 (meitene ir manā gaumē)
Minets: 9 / 10 (ak, ja vēl nedaudz rociņu pieslēgtu)
Sex: 9 / 10
Overall: Džeki, šī meitene zin un prot kā sniegt baudu, atpūtās ne tikai ķermenis, bet arī prāts. Biju ar viņu uz viena viļņa. Un jā, noteikti atgriezīšos, tagad tikai uz pilnu h.
Развратная блондиночка хочет много секса, ооочень много секса... ватсап +37124855958
Meitene ir no Ukrainas, šeit ir līdz neilgi, pēc kāda laicņa būs prom.
Garlaikojoties un šķirstot interneta resursus, uzdūros šai dāmai. Bildēs šķita ļoti iekārojama minka, kuru varētu izprovēt netipiski karstajā marta dienā.
Sarakstījāmies watsap, izcenojumi nedaudz zem "ārzemnieču standarta" - 1/2 5sarkanie & 1 9sarkanie. Meitene teica, ka ir iespēja pieņemt uzreiz, tapēc nācās atvadīties no jūras šalkoņas un kaiju ķērcienu skaņām un traukties uz Dzelzavas ielu (kur meitene pieņem). Solīju madam ierasties 30min laikā, bet korķu dēļ 10min nokavēju, nācās atvainoties. Netipiski man - parasti esmu punktuāls
Ierodoties pie noteiktās daudzstāvenes, madam nosūtija jau detalizētas lokācijas instrukcijas un durvju kodus.
Durvis atvēra meitene tā uz 27-29gadiem, īsā melnā kostīmiņā, mēlnos zābaciņos ar 15+ papēžiem. Karoč, tāds izteikti "maucisks" style. Meitene bija komunikabla.
Jāsaka, ka tas bija vienīgais, kas man patika. Meitene tāds bumbulītis - seja, kakls, vēderiņš, dupsis, ciskiņas. Pēc sejas - ne mans stils, ne mana gaume Un, ja godīgi pēc bildēm nav iespējams identificēt vai tā ir reāli viņa. Ja arī viņa, tad kādus gadus 5 atpakaļ, kad vielmaiņa sāka uzkrāt lielu kaloriju apjomu un ir nākuši kādi 10-15kg klāt.
Ņemot vērā, ka biju jau visu saplānojis, un īsti B plānam laika nav, nolēmu riskēt. Pie tam nu dikti jau ķermenis alka pēc sievietes miesas. Cerēju, ka meitēns varbūt būs īsta kaisles instruktore un gultā visu oepriekšējo kompensēs ar karuseli.
Telpas ok, parasts 602.sēr. vienītis. Dušas telpa un dvielis tīrs. Pirms dušas mince paprasīja uzreiz pazeltīt rociņu (es domāju te iedot 5 sarkanos, ne ko citu )
Izejot no dušas, viņa jau bija vienos zābaciņos - nezinu, priekš manī tas tā oldskulīgi izskās. Pēc ķermeņa, nekādu pārsteigumu nebija, tāds bumbulēns.
Istabā virs gultas pievērsu uzmanību plauktam - laba dildo kolekcija un strapons. Nezinu, varbūt dāmīte sniedz lieliem izvirtuļiem kaut kādu extra servisu.
Nogūlos uz gultas meitēns virsū uzreiz gumijnieku un sāk mutisko buršanos. Godīgi - nevisai patika. Lielāko laika daļu nebija klasiskās sūkāšanas kustības, bet rīka galviņas turēšana un darbs ar lūpu un mēles kustībām. Acu kontakts nebija. Maziņā iesmērēja sevi un ķērāmies pie nākamā etapa.
Ņemot vērā, ka esmu estēts, kurš izbauda sieviešu skaistumu, te mani aci nekas neaizturēja un nolēmu te ilgi neiazkavēties, uzreiz liku minkai ieņemt finiša pozu - doginu. Skatoties no augšas, nekas joprojām manu skatu naizkavēja, bet tieši pretēji pat novērsa, jo krita acīs liekais svars un uz muguras esošās dermotoloģiskais stāvvoklis (pumpas). Ak, prātā atausa nostaļģija pēc Lunas saules sistēmas. Neududz procesa laikā stenēja. Bet bija pasīva.
Paceļot acis priekšā tas plaukts ar visiem eksponātiem. Nācās nedaudz pārgrupēties, lai nejauši neaizķertu strapona lentīti. Karoč, palūdzu vai varu paņemt aiz matiem ne stipri, atļāva un pēc neielga laika finišs.
Vērtējums:
Attieksme: 9/10 (tas laikam vienīgais meitenes trumpis, bet mēs jau neejam dēļ komunikācijas, vai ne?)
Izskats: 3 / 10 (pieļauju, ka bumbulīšu cienitāji varētu lielaku vērtējumu likt)
Minets: 2 / 10 (tālu no starptautiskā BJ kvalitātes ISO standarta)
Sex: 5 / 10
Overall un vai iegriezīšos ciemos vēlreiz: Stabils "NĒ". Daudz pat neko te vairāk nevaru iekomentēt.
Hei! Es esmu Mišela, jauna, skaista, seksīga meitene. Es aicinu jūs uz patīkamu tikšanos. Fotogrāfijas ir manas. Es esmu centrā.
Привет! Я Мишель, молодая, красивая, сексуальная девушка. Приглашаю на приятную встречу. Фотографии мои. Я в центре ♥️ +371 25 984 873 WhatsApp
Pēc sludinājuma bildēm iepatikās šī meitene. Meitene ir no Ukrainas, un šobrīd ir atbraukusi uz īsu brīdi, pēc tam būs prom, bet tad atkal plāno kaut kad pēc pāris mēnešiem atgriezties.
Tajā pašā dienā pa watsapp norunāju tikšanos. Komunikācijas laikā radās sajūta, ka meitene nav diez ko komunikabla, jo bija jāatkārto jautājumi. Sarunājā tikties uz pus h pa 6 sarkanajiem masāžu, orālo ar gumiju un klasiku. Meitene pieņem pie sevis Zvaigžņu ielā. Norunājām, kad piebraukšu, tad uzzvanīšu. Kad biju klāt noteiktajā laikā, zvanīju, tālrunis izslēgts. Nodomāju, ka nu arī man ir pienākusi tā reize, kad mani kāda dāmīte uzmet. Plinti krūmos nemetu, zvanīju par watsapp, zvans tika nomests, tad rakstīju watsapp vai man gaidīt? Gāju jau uz mašīnu un nobēdājies, ka esmu veltīgi laiku izmetis, bet tad viņa man atrakstīja, ka viss spēkā un nosūtīja konkrētas instrukcijas par savu lokāciju. Griezos otrādi un gāju atpakaļ.
Apmeklējums:
Durvis man atvēra meitene, tērpta īsā apspīlētā kleitiņā, meitenei bija simpātiska sejiņa, vecums ap 25, pagari gaiši mati. Fotogrāfijas sludinājumā ir viņas, bet jāsaka, ka tās ir taisītas kādus pāris gadus atpakaļ, šobrīd meitenei ir uzaudzis dupsis. Figūras atbilstība par kādiem 75% (pāris kilogrami plus). BMeitene uzņēma salīdzinoši silti. Sāku ģērbt virsdrēbes nost un viņa uzjautāja vai es iešu uzreiz uz guļamistabu vai iešu dušā. Nedaudz man tas lika padomāt par vispārējām higiēnas prasībām, ja šāda prasība nav obligāta.
Dzīvoklītis maziņš (studijas tipa) un guļamistabas izmēri ir tieši lielās gultas izmēros. Dzīvoklis nav piesmēķēts, tīrs. Dušas telpa bija maziņa, bet bija ok. Dvielis tīrs.
Apgūlos uz gultas palūdzu sākt ar muguras masāžu pēc grūtās darba dienas. Meitene izģērbās un sāka masēt. Viņai bija smukas 2.izmēra krūtis. Par masāžas kvalitāti sūdzēties nevar, bet varbūt neesmu diezko objektīvs šajā kontestā, jo pārsvarā eju uz "sauso kniebienu".
Pēc tam pagriezos uz muguras, virsū gumijnieks un sākās mutiskie darbi. Pa vidu procesā bija ari mēles pieskārieni olām. Parasti nepatīk orālais ar gumiju, bet jāsaka, ka man patika, kā viņa to darīja, tapēc ļāvu viņai to padarīt ilgāk. Tad viņu uzsēdināju sev virsū, tad misionārā, paņēmu kājas uz pleciem, un tad doginā, palūdzu vai varu viņu paņemt tā ne stipri aiz matiem, viņa atļāva. Šajā pozā arī finišēju. Visa procesa laikā bija acu kontakts, kas man patika. Bija arī vēl viens + , ka viņa arī procesa laikā izdvesa vieglas skaņas/elsas. Likās, ka nebija samāksloti. Procesu šķiet arī pati izbaudīja.
Pēc procesa iegāju nomazgāties un nedaudz papļāpājām. Drīz meitene taisās doties atpūtā uz Ēģipti.
Attieksme: 8/10 (lielākā mērā pabojā sākotnējā komunikācija līdz dzīvoklim)
Izskats: 6.5 / 10
Minets: 8 / 10 (vērtēju kategorijā "ar gumiju")
Sex: 8 / 10
Vai iegriezīšos ciemos vēlreiz: Droši vien nē, jo manā gaumē ir nedaudz smalkākas dāmītes. (žēl, ka Luna ir prom).
Ierakstīts
Apskats par vizīti pie šīs meitenes:
Rūgtums par fake profiliem vēl nebija zudis, tapēc šoreiz biju nobriedis uzreiz teikt "visu labu", ja mani durvju ailē sagaidīs pa visam cita, ne no manas gaumes plauktiem sieviešu kārtas persona .
Uzrunāja šīs meitenes profils puhā, un nolēmu atsaukties uz šo sludinājumu.
Izcenojums kripatiņu lielāks par ārzemnieču vidējo taksi - 7s /12s par klasiku, un mutisko sadaļu. BJ w/o C +2s; Dziļais +3s. Sazinājāmies un vienojamies par 0.5h bez extrām.
Norunātajā laikā esmu klāt jau labi zināmajos V22 apartamentos. Kāpjot kāpņutelpā pa trepēm pie dāmas sevi noskaņoju detalizētam skaningam, jo gribēju redzēt preī meiteni no bildēm vai vismaz līdzīgu, simpātisku meiteni.
Durvju slēdzene veras vaļā un patiesības mirklis tulīt iestāsies, gluži kā bernībā, kad verot vaļā kārtējo kinder olu, lai papildinātu savu lauviņu kolekciju
Bet atpakaļ pie lietas - biju laimīgs, jo beidzot man durvis atvēra meitene no bildēm, taisnības labad gan jāsaka, ka no bilžu taisīšanas būs pagājuši pāris gadiņi, bet viss ok. Tātad, meitene uz 26-28g, gariem, melniem matiem, augumā ap 1.70, gaumīgs 2.izm. silikoniņš. Figūra es teiktu tuvāk slaidajam ar nelieliem gaumīgiem apaļumiem un dupsi. Tetovējumi, kā bildē. Sejiņai ne vainas, varbūt vienīgais nedaudz par daudz kosmētikas pēc mana subjektīvā. Bija ietērpusies vieglā, mēlni puscaurspidīgā halātiņā zem kurā bija smuka melna apakšveļiņa un melnas pusgarās zeķītes (par to + no manis, mana vājība
).
Dzīvoklis - omulīgs vienīts, līdzīgs kā šīs mājas tipiskie mitekļi. Piepīpēts nebija. Pāris pieklājības frāzes un komunikācija, pēc kuras pateicību uzreiz noliku uz mēbeles turpat koridorā. Tālāk duša. Kopumā viss fine, dvielis tīrs, bet nedaudz mikls, jo nebija paspējis izžūt pēc mazgāšanas (ceru, ka ne pēc pirmsgājēja).
Pēc dušas ārā, meitene jau bija bez halātiņa, blāvajā apgaismojumā pētot viņas augumu vēlreiz priecājos, ka neuzrāvos uz fake
Bija patīkami vērot, kā viņa novelk krūsturi un biksītes, paliekot vien pusgarajās zeķītēs. Sākām mūsu libido procesu ar mutisko - man parasti patīk, kad apmīļoju meitenes augumu un jau cietam virsū gumija uz mutisko, bet šoreiz vēl guļošam virsū un uzreiz darbs pie tā dabūšanas stāvus ar muti. Nu neko, bet mutiskā sadaļa kopumā neslikta.
Kad jau biju gatavs, meitēs uzreiz virsū jātniecē. Patika gan elsas (ik pa laikām tika izdvestas pa kādam "da" vārdam), gan nelielais acu kontakts, gan viņas auguma aprises, gan glāstīt viņas krūtis. Pēc kāda laika pārgājām no aizmugures. Viss bija labi arī šajā rakursā, seksīgs dupsīts, pusgarās zeķītes, garie melnie mati... Meitene turpināja patīkami elsot, izmetot ik paa kādam kaislīgam vārdiņam. Zināju, ka līdz citām poziņām netikšu, tapēc paildzināju šo. Meitene neiebilda, ka paņemu viņu arī tā nedaudz aiz matiem. Un tad jau pēc laika finišs.
Nedaudz aprunājāmies kamēr ģērbos. Kopumā varūt pavadīju nedaud mazāk laika nekā vidēji parasti, bet ne brīdi to nenožēloju. Meitene ciemojas no UKR. Rīgā vēl būs 1.5-2ned.
Vērtējums:
Dzīvoklis: 8.5/10 (omulīgs vienīs V22 standartos)
Labierīcības: 8/10 (mazs mīnusiņš par nedaudz mitro dvieli)
Attieksme: 9/10 (meitene šķita nedaudz kautrīga, bet kopumā bija atsaucīga, smaidīga)
Izskats: 8 / 10 (meitene kopumā patika)
Minets: 7.5 (gribējas nedaudz ilgāk un pirms gumijas vilkšanas panākt to cietu no meitenes auguma baudīšanas)
Sex: 8.5 / 10 (ļoti patīka viņas maigums, gaumīga elošana, kautrīgs acu saskatiens)
Overall: Novērtēju godīgumu, tagad jo īpaši. Pēc tā ko nācu & ko vēlējos to visu dabūju. Pie šīs meitenes noteikti vēl atgrieztos.