Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Zaika (28) 26851881
Ierakstīts

Pa ilgiem laikiem izdomāju aiziet pie kādas fejas. Izvēle krita uz šo. Bildes patiešām īstas, meitene pieklājīga, dara savu lietu bez iebildumiem un ar entuziasmu. Retā tikšanās, kad nav osadoks pēc tam. Patiešām skaista un kopta sieviete, viss savās vietās, krūtis super, āda maiga, dibens lielisks. Par krūšu čamdīšanu te kāds ko minēja, ka nepatīkot viņa. Man neko neiebilda šajā sakarā. Kopumā iesaku, iešu atkal, ja vēl te būs un zvaigznes sakritīs. 

Link to post
Alina (20) 20452576
Ierakstīts

Skatos, ka nav atsauksmes. Tātad sniegšu pirmo atsauksmi par šo dāmu. Biju šonedēļ aizkātojis ciemā. Atrodas Marijas ielā, dzīvoklis mazs, bet viss ok, pasākumam der.

Izcenojums par 1h 6zilie plus 1 sarkanais. Bildes sludinājumā ir viņas, bet, protams, retušētas, bet viss ok. Nav petite, bet tāda forša meitene, kurai ir arī, kur ieķerties, bet nav kopumā arī nekā lieka. Manā gaumē 👍

Meitene no Polijas, dod priekšroku saziņai angliski. Par procesu detaļās negribu ieslīgt, jo katram savs, bet varu pateikt, ka minets bija labais (ir opcija minetu bez gumijas, tāpēc skataties, lai uzreiz bez prasīšanas neierauj mutē bez gumijas), viņa tā sāniski pret tevi mineta laikā un lielās, sulīgās lūpas izskatās afigenna uz daikta. Pārējais process arī uz goda. Iespējams aizdošos ciemos atkal.

9/10

Screenshot_20230625_171805_Chrome.jpg

Screenshot_20230625_171818_Chrome.jpg

Link to post
5 hours ago, Trolis123 said:

Nu es parasti standartu paņemu, pa cik protams neeju pēc kaut kādas emocionālās hijņas, patīk izkniebt labu rāmi.

Bet nu nav arī tā ka pilnīgi auksta, varbūt tas atkarīgs no tā vai regulāri piestaigā.

Tas protams. Gan jau regulāri piestaigājot kaut kas ir citādi, bet nu neradīja vēlmi vēlreiz apciemot. Tā tomēr ir viņas šī brīža profesija un darbs ir jādara ļoti labi, ja prasi tik lielu ciparu. Tipa pasūtu restorānā dārgu steiku, bet atnes pelmeņus. Paēdis būtu, bet justos apjāts.

Link to post
On 3/25/2022 at 3:24 PM, Trolis123 said:

Nu nezinu, es esmu bijis pāris reizes, nekad neesmu gaidījis. Bet nu piebraucu ap pusdienlaiku parasti.

Paņemt no darba pauzi un padrāst perfektu augumu ir man patīk. Visi saka ka baigi aukstā ir, nezinu man tādas pieredzes nav.

Protams nav 

Augums jau patiešām labs, bet bez maz par katru kustību piemaksa. Tas cenrādis lielāks kā restorànā. Par šo naudu ir krietni labāki varianti pieejami

Link to post
Anastasia 281024**
Ierakstīts
47 minutes ago, moppy said:

Yes. Šorīt uzrakstīju pirms sludinājums bija ielikts. Tīri uz duru sanāca trāpīt, ka tieši bija atbraukusi. Tāpēc nevarēja sākumā iebraukt, kāpēc rakstu, jo sludinājumu vēl nav ielikusi. 

Dāma patiešām forša. Ļoti cenšas, lai viss būtu patīkami, baudāmi. Sākumā vēl uztaisīja lapdance. Patiesām labu iespaidu atstāja. Tā ka droši pie viņas, kam patīk tādas koptas milfas. 

Link to post
Natalie (29), 20455201 ( 25377524 )
Ierakstīts

Tā kā bija aizdomas, ka Olivia varētu uzmest, vakar jau veicu izpēti par potenciālajām aizvietotājām. Natali tad arī bija tā, kas mani izručīja. Un, iespējams, labi, ka Olivia uzmeta, jo Natali patiešām foršs zaķis. Komunikācija viegla, pat uztaisīja mums brokastis pauzē starp reizēm. Droši ejat ciemos kamēr viņa pie mums. 

Link to post
Nastja (26), 26942903
Ierakstīts

Biju pirms kāda laika aizdevies. Meitene patiešām savu lietu prot. Man ar viņu sanāca pilnīgs GFE. Starplaikā starp reizēm un pēc otras reizes pieritinās klāt, pamīļojās, ir forši arī parunāties, jo nav galvā nav nekādu putnu un atstāja visnotaļ inteliģentas būtnes iespaidu.

Minets man ļoti patika. Kārtīgi salaiza un apstrādā arī visu blakus draugam. Nekur nesteidzas.

Figūra ļoti slaida, krūtis nav lielas, bet uz viņas auguma izskatās ļoti labi.

Iesaku visiem, kuri paši ir ar labu attieksmi pret meitenēm, jo viņa ir patiešām maiga būtne. Bet nu seksā iekarst no sirds. 

Vērtējums ir 9/10  👍

Link to post
Zlata (30) 25322901 ( Эля , Sweet Girl )
Ierakstīts

Atskats par šodienas tikšanos:

Ierados norādītajā vietā, norādītajā laikā un kļuvu to reto "veiksminieku", kurš saskārās ar jau pieminēto - meitenei patīk pagulēt.

Bet nu nav ļaunuma bez labuma tomēr un pēc 40 minūtēm tajā pašā adresē tiku pie citas dāmas, kura šeit vēl nav apspriesta. Mēģināšu vēlāk saņemties un uztaisīt jaunu tēmu

Link to post
Zlata (30) 25322901 ( Эля , Sweet Girl )
Ierakstīts
48 minutes ago, janis123456 said:

Bieži tā nenotiek 😁 Vienkārši problēma pašā ,prasīgs pret sevi un svarīga kvalitāte ,ja to nesaņemu lido akmeņi "profesionāļu " lauciņā 😆

Kur ir tā kvalitāte? Bez ironijas

Līdz šim man divi etoloni ir Polinka un mazā Maša. Bet nu pirmajā vietā Poļinka, jo viņai ir "bumbas" plus tāda maucīgi mīļa attieksme. Maška ir vairāk tāds naivās, mīļās pusaudzes tips. No vietējām Kaķis ir labs. Ekvivalentu vēl neesmu atradis.

Ļoti ceru, ka Zlata ir kkas līdzīgs Poļinkai. Rīt noskaidrošu :)

Link to post
20 hours ago, fantomas said:

Tiešām nav vērts. Tik traki ar to attieksmi ? 

Tipa ir ok, bet tomēr nav ok :D Kaut kā tā. Viss savā ziņā pārāk profesionāli. Plus tās cenas kaut kādas samudrītas. Ja paņemsi uz 2 reizēm, otrreiz baigi necentīsies Tev baigi palīdzēt dabūt augšā ar kaut kādām maiguma izpausmēm. 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.