Paslēpa Moderator, 2024. gada 11. janvāris - Iemesls nav norādīts
On 2021.09.17. at 00:00, Kit Kat teica:
Kādu laiciņu nav nācies te atskaitīties par saviem (ne)veiksmes stāstiem meklējoties feju valstībā. Centīšos ielikt dažas recenzijas vismaz par tām no "svaigākajiem" apmeklējumiem
Te būs viens no tādiem:
Tātad, kādā tipiskā ofisa cilvēka ikdienā, garlaikojoties pāršķirstīju puhā meiteņu sludinājumus. Pēc bildēm iekrita acīs šī 20gadīgā jaunkundze. Domāts-darīts, pa ceļam mājupceļā sarunāju tikties ar šo meitene uz 0.5 ar nerezidentu tipisko izcenojumu 3s. Sarakste caur watsap. Meitene atrodas Vecrīgā, sen te nav būts pie kādas ciemos ar komerciālo interesi.
Sarunātajā laikā esmu klāt, meitene sazvanās un nodot detalizētas instrukcijas par lokācijas sasniegšanu.
Durvis atver meitene 25-27gadiem, gariem blondiem matiem ar rozā plānām šķipsniņām. Augumā ap 1.70, tērpusies smalkā īsā halātiņā zem kura ir manām erotiska veļiņa. Izteikti uzkrāsotas lūpas, acīs, ēnas. Jāatzīst laikam ne īsti manā gaumē, bet nesmuka nebija.
Bilžu atbilstība ir gandrīz pilnībā. Meitene slaida, kājas tievas, izteiktāki gurni, un jā.... krūtis, ak tās dabīgās krūtis stabils četrinieciņš, ja ne piecinieciņš. Tas vien man lika jau visa nesākoties jau izplānot visu to ko ar viņām darīšu J
Pateicību noliku uzreiz uz skapīša.
Dzīvoklis omulīgs, nepiepīpēts. Labierīcības so-so. Dušas aizkaru turētājs ielauzts, notīts ar skoču (baidījos, ka nesalaužu pilnībā), pie galvas boileris. Nebija dušas želeja. Sīkumi, bet tomēr.
Pēc dušas meitene jau gaidīja guļamistabā, melnā erotiskā apaksveļiņā. Apgūlos gultā, viņa blakus, papļājot ar mani pamazām vilka nost visu no sevīm ... tās krūtis. Piezīdos, sūcu, spaidīju. Tālāk apgūlos uz muguras, gumijnieks virsū, pēc garas darba dienas pievēu acis un gaidīju mutiskos, un te kasjaks - tāds nemaz nebija, nepienākas esošajā izcenojumā (stulbi – parastā servisa pakete ir extra sadaļa). Otro reizi jau uzkāpju uz grābekļiem, ka precīzi jāatrunā viss pirms, lai neizpaliktu šī sadaļa...
Palika rūgtums, tālāk dāma sevi iesmērēja un virsū jātnieces poza. Nedaudz elsoja, pati aktīvi kustējās, manas acis turpināja priecēt lielo krūšu kustības līdz ar meitenes kustības trajektorijām. Ik pa laikam tas satvēru un viegli spaidīju. Bija arī acu kontakts.
Tālāk misionārs, kājas uz pleciem un kārtīga izdarbināšana. Next step – četrāpus. Kārtīgi izņēmu kādu brīdi, ik pa laikam iegrābjoties lielajos pupeļos. Aiz matiem neļāvās paņemt. Subjektīvi likās, ka meitene atslēdzās no procesa un sāka gaidīt, kad jau pabeigšu šo lietu. Tālāk no saniem no muguras, te tas pats, arī šķita, ka jau meitēns ar savu ķermeņa valodu ziņo, ka gaida manu finišu. Ilgi nebija viņai jāgaida, pabeidzu. Atkal sīkums, bet nebija salvetes.
Saģērbjoties pārmijām pāris vārdus, meitene no UKR (vai RU), atbrauca te uz īsu brīdi izmēģināt. Nepatika, jo īsti te nav tās cenas ko piedāvā citur Eiropā, tapēc jau drīz būs prom. Bet kopumā meitene nebija baigi runīgā.
Vērtējums:
Dzīvoklis: 9/10 (nelielā gultas čīkstoņa netraucēja, nebija piepīpēts)
Labierīcības: 8/10 (dušas telpu neērtums)
Attieksme: 8/10 (īsti nezinu kapēc nevaru ielikt 9, 10… kaut kas trūka)
Izskats: 8 / 10 (bija ok, bet īsti nav manā gaumē + par 1 par krūtīm J )
Minets: - (nevaru vērtēt droši vien mana vaina, ka iepriekš nepārliecinājos)
Sex: 7 / 10 (procesa pirmo daļu vērtētu ar 9, bet otro daļu ar 5, tas tad vidējais vērtējums, +vēl viena no nedaudzajām, kas neļāvās paņemt aiz matiem)
Overall: Neko arī es domāju mūsējais kontingens nav zaudējis, ka viņa būs prom. Personiski otreiz neietu. Pozitīvais – pateicoties meitenei, atcerējos ka esmu arī dabisku, formīgu, lielu krūšu fetišists
Runa ir par
To ka tu arī vari viņai nepatīk.blaviens. viņa ir sieviete. Un ja nav savstarpēja kontakta tad arī nekas nebūs.
Дарина. 29731172
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2021. gada 16. jūnijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2021. gada 16. jūnijs - Iemesls nav norādīts
pirms 7 stundām, skvirtoman teica:
Pizģc... par tādu dirižabli tādas summas, jūs ko...
Pats smieklīgākais ka tur no kurienes viņa nāk, viņa pa 20 EUR dod max, bet te atbrauc davaj skrūvēt cenas, nav labi gan.
Itkā jau konkurence, jādempingo vietējo amatnieču cenas, bet nē...
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2024. gada 11. janvāris - Iemesls nav norādīts
Runa ir par
To ka tu arī vari viņai nepatīk.blaviens. viņa ir sieviete. Un ja nav savstarpēja kontakta tad arī nekas nebūs.