Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Юлия 28704888
Ierakstīts
18 minutes ago, Yuliia said:

Милые, ну что за спор вы здесь затеяли? Все мы разные, Слава Богу и нам всем нравится разное... Я, конечно же, не могу быть Вау для кого то, чей сексуальный образ, например, блондинка с силиконовой грудью...Ну правда, это точно не ко мне. 

Касательно поцелуев, я никого не принуждаю. Моя !ОБЯЗАНОСТЬ! только соблюдать абсолютную гигиену рта и не только.., что бы обеспечить безопасность для моих гостей, вовремя делать все необходимые анализы и быть уверенной в своем здоровье, что бы подарить тем, кому это нравится приятные мгновения. 

Уважаю Ваше, Гирц, решение касательно поцелуев, это Ваша личная позиция, которая никоим образом не может быть оспорена с моей стороны.

Спасибо. 

 

Tikai maza piezīme , lai kā jūs,  fejas ejat pārbaudes un nododiet analīzes , tās nav pašas svaigākās . Jūs jau pa šo laiku paspējat apkalpot klientus . 
Veiksmi un veselību !
 

Link to post
Юлия 28704888
Ierakstīts
6 hours ago, Black Cat said:

Man atkal šis izskatās pēc "ja man kaut kas nav paticis, tad citiem arī nevar patikt"; tas tā - par to reklāmas rakstu. Ja es rakstītu atsauksmi, tad tā būtu vismaz tāda kā @Rimtais un no reklāmas tur nebūtu ne smakas. 

J. tieši ir viss, kas trūkst lielākai daļai feju - nekad neviens ar viņu neizbaudīs konveijera sajūtu, jo viņai tas nav tikai bizness!

Jā, iespējams viņai tiešām nācās pietēlot procesā, jo cik saprotu, viņas francūzi, kas viņai tik ļoti patīk, atraidīji - fīlings vairs nebija tas.

No savas puses varu piebilst, ka neesmu sastapis seksuāli atvērtāku un eksperimentiem gatavāku sievieti; par pārējo nemaz nerunāšu...

 

Kolēģi @Black Cat, nevajag tik ļoti analizēt manu tikšanos ar Jūliju un nevajag būt advokāta lomā . Ari man tā izskatās “ ja man patik, tad citiem jāpatīk “ . 
Lai cik būtu liels jāklis , skūpstīšanās un citas orālie prieki ar fejām man nav pieņemami. Domāju , ka visi zin, ka arī no skūpstīšanās var noķert sts  Es pat negribu iedomāties, cik jākļus pirms manis feja  ir nosūkusi.   Katrs dara , ko grib , varat sūkties līdz nemaņai,  bet es domāju  par sevi.  Es negribu būt kolēģa vietā  blakus topikā, kurš rakstija , ka par vēlu  uzzināja, ka noķēra sts. 
Par pārējo jau uzrakstīju , simpatiska sieviete,  neko sliktu pateikt nevaru, bet arī wow neteikšu .Acis loti dūrās , ka loti gribēja izpatikt 😂

 

Link to post
Юлия 28704888
Ierakstīts
On 3/17/2023 at 1:21 PM, Rimtais said:

 

Es te(xtra.lv) nemitīgi cīnos ar savu egoismu. Nu negribas ar labu sievieti dalīties. Bet tā kā pats vēlos no šī portāla labumu gūtu citu vīru komentārus lasot, tad nu sakostiem zobiem un greizu sirdi rakstu šo atsauksmi par lielisko meiteni Jūliju.

Esmu bijis pie Jūlijas vairākkārt. Jūlija ir gudra, skaista un eleganta. Nezinu kā tas viņai izdodas- bet sajūtas ir kā pie mīļākās, pie tam pie tādas, kurai tu esi vienīgais(protams tā ir spēle, bet varen patīkama spēle).Jūlija katrreiz ir dažāda, bet nekad nogurusi, steidzīga vai garlaicīga. Jūlija ir izglītota (var runāt gan par speķi, gan adīšanu, gan digitālajiem rīkiem, programmēšanas valodām, politiku un dažādiem seksa veidiem un pozām)

Un ar katru tikšanās reizi viņa kļūst vēl skaistāka.

Sekss ar viņu ir spilgts un radošs.

Bet nekas nav ideāls, tā kā esmu ļoti objektīvs un aprakstīšu arī trūkumus.

Viņai ir viens varen liels trūkums-proti-viņa pieņem arī citus ļaudis (ne tikai mani)😄

Tagad vērtējumi (kā jau foruma noteikumos prasīts)

Vērtējumi:

Dzīvoklis:10

Labierīcības:10

Attieksme:10

Izskats:10

Minets:10

Sex:10 (ja būtu paredzēti plus punkti, tad visi 100%)

Jā!!!...-un bidlām, un HomoSovetikus ieeja aizliegta!!!

Izskatās pēc neveiksmīgas reklāmas. Saprotu, ka imports Riga patreiz ir ļoti daudz , konkurence liela un kaut ka vajag cīnīties par savu vietu zem saules 😂

Par Jūliju nevaru pateikt, ka slikti , bet neteikšu wow! Nepieņemami  , kad ienākot , līda virsu ar franču skūpstu - Fuck! Kas notiek?  , jo ar fejam neskūpstos , lai izvairītos sts . Izskats nekas tāds , simpatiska sieviete , bet neteikšu skaista . Ir daudz smukākas ukraiņu fejas Rīgā . Darbībā   nav vainas , bet bija jūtams pārāk liela tēlošana . Feja ļoti gribēja mani pārliecināt, cik esmu lielisks 😂

@Rimtais, Tu cīnies ar egoismu un vel jo vairāk negribi dalīties ar labu sievieti . Bet kaut kā tomēr uzrakstīji atsauksmi un vel mocies  ar greizsirdību 😂 varu pieļaut , ka Jūlija mīlīgi palūdza , lai uzrakstītu šo😂 

nejūc prātā , fejai ir tikai bizness 

Link to post
Zlata (30) 25322901 ( Эля , Sweet Girl )
Ierakstīts
On 12/14/2022 at 7:02 AM, Reno5 said:

Jaukā un seksīgā Zlata atkal ir Rīgā! Jādodas apciemot.

Screenshot_20221214-065855_Samsung Internet.jpg

Dāmai noteikti jau sen nav 30, jāpieliek  klāt 15 gadi🤣izskatās, ka foto taisītas sen .

Ir būts kādu laiku atpakal . Noticēju labām atsauksmēm , sadomāju viņu apciemot . Norunātajā laikā feja lika man gaidīt vel kādas 20 min, laikam iepriekšējais klients aizkavējas . Kad beidzot bija mana kārta , sagaidīja vilšanās, jo gaidīju, ka pretī būs 30 gadiga feja. Paliku, jo tā jau bija sačakarets laiks arī nebija laika meklēt citu variantu .Kārtējā vilšanās mani sagaidīja vannas istabā, kur no veļas groza krita slapji dvieļi. Tik pilns, ka vāks neturējās ciet. Darbonei laikam bijusi ražīga diena🤣 Pats process nekas tāds atminas paliekošs nebija. Pavisam nosita vēlmi modinātāja signāls , ka mans laiks beidzies🤣

viena no sliktākajam pieredzēm .

 

 

 

Link to post
Маргоша (25) 26852549 (25386929)
Ierakstīts
On 12/14/2022 at 3:00 PM, bomber said:

Kaut kas piespamots šajā topikā. 

Karinnn ir kāds trollis, kas cenšas sabojāt meitenei reputāciju, tā nav Margoša. Nav arī loģikas sākt dirst uz klientiem, kas liek labu atsauksmi. Ar Margošu viss ir kārtībā un viņas nepostē šajā forumā.

Neizskatas, ka tas ir trollis . Runajot par loģiku , sievietēm nekad tā nav bijusi 🤣 Fejai aizverās🤣

Link to post
Карина (35) 26171533
Ierakstīts
On 12/28/2021 at 11:42 PM, pornking304 said:

IMHO šitā milf taisa vislabāko rimjob , vismaz pie mums LV (Moscow protams the best, bet tas jau ir cits stāsts).

Ļoti iesaku priekš rimjob + dziļo bj

Varu arī ieteikt , jo rimjob tiešām labs. Tikai priekš manis par lielu .

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.