Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Vika 28gadi 20300251
Ierakstīts
pirms 2 stundām, RT888 teica:

Man gan ir slikta pieredze. Sestdien sarakstījos, sarunājam laiku, jautāju vai braukt uz Kaleju ielu, jo bijam sarakstījušies 2 dienas iepriekš un bija pateikts tieši ši adrese, bet atbild ne, tagad uz Dzirnavu 51. Saku ok, atbraucu uzgāju augšā, bet tur pavisam cita meitene( Mila 23 gadi), izskatas pec narkomanes un megina man iestastit ka ta ir viņa, kad parādu foto un Saku un kurā vietā tas esi tu, saka man stastit ka ta ir vinas draudzene kura tagad apslimusi.  Un lai palieku jo viņa taču arī ir simpatiskā. Pajautāju kurā vieta vina ir simpatiska un vai ir redzejusi sevi spogulī. Apgriezos un dusmīgs aizgāju. 

Runa ir par šo? 🤔

Screenshot_20220913-103820_Chrome.jpg

Vika 28gadi 20300251
Ierakstīts
pirms 15 stundām, Defrocked teica:

Bet tā ir viņa? - mati melni, tetovējumi, krūtis silikons?

Ir viņa,  bet kā jau bildes - uzfrišinātas...

Mati melni,  tetovējumu nepamanīju..🤷‍♂️

Saņēmu papildus norādījumu, ka ja vīrietis ikdienā ir aizņemts ,tad nevajadzētu iet pa kreisi.. Viņa tā nedarītu.. Tas no negatīvā ko varu pateikt un kas atgrūda.. Gribējās atbildēt, ka ja es būtu sieviete ,tad nebūtu prostitūta .. Bet sapratu, ka tā atbildot sabojāšu pasākumu un vienkārši klusējot iestūmu viņai krāniņu mutē! 🤭

Vika 28gadi 20300251
Ierakstīts

Taxe 6 nulle / 12 nulle

Lokācija: Vecrīga,  Kalēju iela 

Bildes fotošopētas.  Dzīvē parasta pelīte ar silikona krūtīm no Ukrainas. Rīgā pirmo reizi ieradusies uz vienu nedēļu.  Neko itkā sliktu nevar pateikt, bet kaut kā tā ka baigi krutā pēcgarša arī nav! Iet var! :)

Nelli 28750510
Ierakstīts
14 hours ago, draudzs said:

Biju neilgi pēc jaunā gada. Telpas tīras un arī kopumā ļoti rūpējās par higiēnu. Ļoti runātīga. Pārspriedīs visas tēmas. Kopumā man patika. Minets bija īpaši labs. Krūtis tiešām lielas. Vienīgi bildēs izskatās jaunāka kā ir patiesībā. 

Vietējā vai imports?

Alisa 29 ,25212457
Ierakstīts

Sakontaktēt vēlams no paša rīta un tad ap pulksten.11:00 atbildēs uz ziņu.  Sanāca vienoties par tikšanās laiku un biju apciemot.  Saziņa whatsapp draudzīga un koķetīga.  Atrodas netālu no Brīvības/Artilērijas krustojuma.  Taxe 7/12 . Durvis atvēra Sieviete nedaudz zem 40 gadiem.  Milf tipa ar iespaidīgām krūtīm.  Dzīvoklis labs ,gulta liela.  Pirms pasākuma duša džakuzii tipa vannā un nākot ārā jau kaila blakus istabā.  Augums burvīgs. Apaļo formu cienītājiem patiks.  Krūtis milzīgas, dupsis formīgs,  kājiņas salīdzinoši tievas.  No augšas likās zodam rēta paliela. Varētu būt kāda plastiskā.. Un zobi īsti neuzrunāja.. Augums labs ,bet seja tuvāk aplūkojot neiepatikās.  Gaumes lieta.  Rīgā līdz 19.12 . Brauks atpakaļ uz Kazahstānu.  Strādā pa visu eiropu, Latvijā pirmo reizi.  Īsti laikam nav kur piesieties.. It kā apmierinājums ir ,tai pat laikā nekā īpaša.. Tāds vecums laikam nāk, ka nekas vairs laimīgu nedara:D . 

Brazīliete Carol 256934**
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2021. gada 23. novembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2021. gada 23. novembris - Iemesls nav norādīts
pirms 16 stundām, Tagil2 teica:

Tu mani izprovocēji...Vakarā uzrakstīšu

Laikam neatgriezās ,ja neuzrakstīja! :D 

pirms 13 stundām, beton777 teica:

Tad labāk nopērc māju Zilupē.

Kāds sakars? 

Dasha Daša (23) 24988676
Ierakstīts
pirms 12 stundām, martins2021 teica:

Laikam nesanāk atrast atsauksmes. Viens čuvaks bija ieskrējis ap 22 00 uz minētu palika apmierināts, giggidy, vēl viens bija uz minētu un klasiku. teica, ka lidzīga bildēm, palieli cicīši, liels dibens, tetovējumi, un ja atmiņa neviļ tad lupas esot piepumpetas (no eto ņe točna), teicis ka izskatoties pēc prono zvaigznes, skats no aizmugures labs esot.

Konsensus - gaumes jautajums, nesliks variants

Viena tante teica... Nekā konkrēta. Man aizdomas  ,ka tas mazais ruksītis no V22 atgriezies ar fake bildēm. Varbūt kļūdos.. Bet ja bildes īstas, stājos pirmajās rindās:p 

Tanja 23 (255864**)
Ierakstīts
pirms 54 minūtēm, snaiper teica:

A ты так и не понял что мешаешь девушкам работать....

они так же не любят когда их светят...))))

Helga...Ko tu pīksti katrā topikā? Klientu melnais saraksts tava vieta kur izpausties. Nesmirdini gaisu. 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.