Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Zlata (30) 25322901 ( Эля , Sweet Girl )
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2022. gada 21. marts - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2022. gada 21. marts - Iemesls nav norādīts
5 minutes ago, Blondy said:

Lasu jūsu diskusiju, laikam tomēr arī šeit kā citos sociālos tīklos nevar atstāt politiku .Lai ka etiķete nosaka, ka par reliģiju un politiku sabiedriba nerunā , tas ir neizbegami. Diemžēl šeit ir personas, ka cilvēks pat nesaprot , ko runā ( vismaz tā ceru) , jo vins jau sen ir izpaudies savā krāšņumā daudzos topikos par sava prāta spejam .  Vai dēļ tā meitenes topiku vajag uztaisīt par spamu? Domāju, ka viņa nav to nopelnijusi un cienam viņu un citas meitenes.. Varbūt tiešām vajag taisīt Beztēma topiku , kur varat izpaust viedokli par politiku .Ko redzu, regulari šajā sadaļa tiek paceļ tēmu par karu Ukrainā un aizmirstiet par pašu meiteni , par kuru jūs rakstiet  atsauksmes. 

p.s nu nav Ukrainas meitenes nopelnījušas , lai spamotu viņas topikos. Vismaz šobrīd .

Sveika Blondy. Piekrītu Tev, šī nav īstā vieta, sorry, vienkārši nenoturējos. Cerams moderators visu šeit iztīrīs. 

Link to post
Zlata (30) 25322901 ( Эля , Sweet Girl )
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2022. gada 21. marts - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2022. gada 21. marts - Iemesls nav norādīts
2 hours ago, sidlav55 said:

panesās pamācibas.  vēl viens par labo cara tētiņu un sliktajiem mužikiem,  tādā vecumā ar pasakām jau vaidzētu pārtaukt aizrauties.   starp citu , uzmanīgi izlasi  virsrakstu  xtra.lv      varbūt , ka sapratīsi par ko šeit spriest ir domāts..      un savu elku attaisnišanu un slavināšanu  atrodi citās vietās.  tur gan jau tādi paši ideologi  tautas apdirsēji un Putlera un Gobzema piekritēji būs ne viens vien.    paskaties uz vēlēšanu likumu, varbūt pielēks , ka vēlētāji apkēzijušies nespēs mainīt , to ko labieš izlēmuši.  vai tik neessi viens no tiem, kas ir pie šprices?

Smieklīgi. Virsraksts Tev pašam jāizlasa, jo Tu pirmais uzrakstīji savu  komentāru, kurā attaisno Krievijas tautas noziegumus, pēc tam arī par Latviju, es tikai atbildēju uz tiem. Un tagad laikam aptrūkās argumentu, ka atcerējies par virsrakstiem, ja? :)Vai arī uz tiem jautājumiem nesanāk pozitīvi atbildēt, taisnība acis kož, spriežot pēc Tavas asās reakcijas? Lai gan es tos nebiju domājis attiecināt tos uz Tevi personīgi,vienkārši izvēlējos šādu formu, lai būtu labāk saprotams. Un ar lasīšanu arī laikam Tev ir pagrūti. Parādi man, kur un kādus elkus es esmu attaisnojis vai slavinājis. Informācijai - es neatbalstu un nepārstāv nevienu partiju, neesmu arī saistīts ar valsts pārvaldi. Man ir tikai žēl, ka Latvijā ir tik daudz to, kas domā, ka pie visa vainīgi tikai politiķi, un neredz, ka mēs paši esam problemātiskās sistēmas sastāvdaļa.  Jo šādā attieksme neko neizmainīs, tā ir tāda vergu domāšana, pie visa tikai sliktos kungus vainot un pašam neko nedarīt. Atbildība no politiķiem ir jāprasa, bet arī mēs katrs esam atbildīgi. Latvijā paldies Dievam ir demokrātija, ar savām problēmām, bet tomēr ir. Izmainīsimies mēs, izmainīsies arī valdība, un kaut kādi trūkumi vēlēšanu sistēmā nebūs traucēklis. 

Link to post
Zlata (30) 25322901 ( Эля , Sweet Girl )
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2022. gada 21. marts - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2022. gada 21. marts - Iemesls nav norādīts
12 minutes ago, sidlav55 said:

iznāk ka latvieši ir vainīgi pie problēmām ar gāzi nevis pie varas esoši labieši , kad aigariņš pirka no Ru 1000kubikus par 255 dolāru un pārdeva ieziemiešiem par 855 latu. kā arī pie tā ka REZ 90 gados ražōja vēdzirnavas 1kw , 4kw 15kw lielas . ar vadonu pavēli tika aizliegts , jo vēš ir nacionālā bagātība. faktu zinu , jp no Madenovacas vedu  transformātorus šai rūpnīcai. kalvīša likā zviedri bija gatavi būvēt vēja parkus,neļāva , jo bija izdevīgāk tirgot gāzi.  iznāk ka latviešī paši i sevi iedzina trubā nevis , gotmanīši , grami , drupatas , petuhi un citi knaričņi...

Bet protams. Katrai tautai ir tāda vadība, kādu tā ir pelnījusi, katra valdība lielā mērā ir tautas spoguļattēls. Tu nekad neesi maksājis ceļu policijai? Vai vienmēr esi godīgi nomaksājis visus nodokļus? Vai vienmēr satīrījis aiz sevis, parūpējies ne tikai par savu, bet arī kaimiņa vai kopējo īpašumu? Vai Tu aktīvi iesaisties savas valsts un pašvaldības pārvalde, cīnies par savām un citu tiesībām? Pat ja Tu vari uz visiem šiem jautājumiem atbildēt apstiprinoši, cik daudz mums apkārt ir šādu cilvēku? Maz. Un kad tāds "vidēji statistiskais Latvijas iedzīvotājs" nonāk valdībā, viņi dara to pašu, ko ikdienā, tikai lielākā mērogā. Zagšana, nolaidība, bezrūpība, egoisms, utt. 

Link to post
Zlata (30) 25322901 ( Эля , Sweet Girl )
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2022. gada 21. marts - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2022. gada 21. marts - Iemesls nav norādīts
24 minutes ago, sidlav55 said:

esat sagājuši sviestā.   maukas topikā i politika i fanu futbolla klubi..... bet ja runājam , tad Krievija ir skaista zeme ar daudz jaukiem cilvēkiem   un nevajag likt vienlīdzības zīmi starp Krieviju un Putina un vina rīklrāvju režīmu , kas sačakarējis savu ambīciju dēļ visu pasauli un izvaro savus padotos

Diemžēl Tev nav taisnība. Putins režīms tikai piepilda lielākās daļas Krievijas tautas vēlmes. Viņi ir gatavi samierināties ar nabadzību, korupciju un beztiesiskumu, lai tikai varētu izjust savu varenību pazemojot un iznīcinot citas tautas. Šis Krievijas tautas "īpašais gēns" parādās visā tās vēsturē. Putina reitings pēc kara sākuma ir pieaudzis, tapat kā tas bija pēc Krimas aneksijas. Atbilstoši pēdējam socioloģiskajām aptaujām, 75%-85% Krievijas iedzīvotāju atbalsta iebrukumu Ukrainā, un attiecībā pret šo karu izjūt tādas pozitīvas emocijas kā prieks, lepnums, atbildība, cieņa un cerības. Mīts, ka vainīgs ir tikai Putins, ir nepareiza diagnoze, kas neļauj noteikt pareizu ārstēšanu. Ja Putins tagad pēkšņi pazustu, tad viņa vietā nāktu cits "Putins", iespējams vēl ļaunāks. Krieviju vajag "denacifēt", līdzīgi kā tas bija Vācijā. Nirnberga, nacistu/putinistu lustrācija, krievu šovinistiskās idioloģijas nosodījums un aizliegums, reperācijas, utt. Tikai tad izmainīsies Krievijas tauta un tātad arī tās vadība, politika utt. Ja, protams, kad ekonomisko sankciju un Krievijas izolācijas rezultātā Krievijā sāksies vispārējs bads un nemieri, tad viņi atcerēsies par demokrātiju un mieru, nosodīs iebrukumu Ukraina utt. Bet bez "denacifikācijas", tad kad ekonomika atkopsies, krievu tauta atkal ķersies klāt pie saviem noziegumiem. 

Link to post
Nastja (26), 26942903
Ierakstīts

Pievienojos pozitīvajām atsauksmēm. Jauka, skaista, trausla, mīļa meitene. GFE pilnīgs, tā, ka vienubrīdi realitāte vienkārši pazuda, kā medusmēnesī, kad mīlnieki ir satikuši viens otru pēc ilgākas izšķiršanās, kad apkārtesošā pasaule pazūd, sašaurinās un paliek vien tikai otra augums. Nesaprotu, ka viņa spēj to panākt. Nesteidzina, aprunājas, uzcienā ar tēju, uzklausa, pajoko. Par kaut kādu konveijeru vispār nav runas, rodas iespaids, ka viņa Tevi jau sen ir gaidījusi un nevēlas, ka ej prom.  Nekādas vulgaritātes vai samākslotības. Lūdzu cienīt, mīlēt, sargāt, tādas meitenes ir dārgums. Rupjo "drāzienu" labāk meklēt citur, savādāk tas būtu noziegums, kā ar dārgu, smalku mikroskopu naglas dzīt. 

Link to post
Natalie (29), 20455201 ( 25377524 )
Ierakstīts

Sanāca pabūt pie Natalie. Piekrītu pozitīvajām atsauksmēm, viņa ir jautra, laipna un viesmīlīga, augums ideāls, savu lietu pieprot un procesā sirdi ieliek (gan "klasikā" , gan mutiskajos darbos). Viss bija tik labi, ka diemžēl beidzās ātrāk nekā gribētos, biju viņai "bistrij klient"...  😁 Būs jānāk vēl un jāpiedomā pie paškontroles, gribas kārtīgāk viņu izbaudīt. 

Link to post

Ir tā pati Vika, atrodas Vecrīgā Teātra ielā, dzīvoklis salīdzinoši dārgs un tīrs, takse 70/120. Bildes atbilst, meitene skaista, sagaida seksīgā veļā, attieksme super - viņa ir mīļa, jautra, maiga, seksīga. Procesā laikā cenšas, pielāgojas, skūpsta ķermeni, glāsta, labi sanāk gan orālais, gan klasika. Ņēmu 30min, nezinu, vai šajā ierobežotajā laikā varēja kaut ko izdarīt vēl labāk. Mans vērtējums 8 vai pat 9 no 10. Būs iespēja, nākšu vēl, lūdzu sargāt un cienīt. Būs šeit līdz 22-24.01.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.