Ja kamera atrodas istabā, tad viņi ir pavisam nojūgušies. Es neiešu.
Piekrītu ka tas jau ir par traku.
Varbūt jauns dročītāju trends tirgo meiteni un vēl skatoties kā viņa maziņu pucē šis rausta slimais zirgs. Apsvēru domu aiziet ekskursijā taču tagad tiešām gribēšana pārgāja veiksmi tiem kas bijuši un vēl gaida savu rindu.
Pilnībā piekrītu par Anabell. Esmu bijis gan pie šīs gan pie iepriekš minētās Anabell, attieksme kā diena pret nakti. Protams pirms iešanas ļoti skopi un skeptiski uz to visu skatījos bet noriskēju un tiešām viss bija forši un patīkami.
Teikšu tā hujnja! Uzjautāju laiku, šī atraksti vēlāk.
Sarakstījos tad, agresīvi paskaidroja ka neesmu sarunājis un tt, esot jāsarunā laicīgi...
Zināmā mērā neuztverot viņas problēmas izrunāju sarunāju, tikšanos.
Un tad sākās, kavē 30 min, ne atbildes, ne kā, saprotams ka negaidīju.
Tad pļūtīzers pa wazeup līdz blokam.
Aha tad kad laicīgi sarunājām laiku ierados adresē. Noziņoju viņai pirms braucu ka pēc tik un tik minūtēm būšu klāt. Nu tad nu mēģinu sazinaties un saprotu to ka nobloķējusi mani whatsapp. Pipec vienkārši.
Apciemota, neticēju ka bildes reālas iedomās piemetu ka noteikti būs kaut kas ķipa līdzīgs. Nu neko noriskēju, pieņēma viesnīcā ierodoties sagaidīja tīri Ok ģērbta pupi baigi jau uzstutēti bija. Varēja arī neiet dušā par ko sāku nedaudz bažīties bet teicu ka ieiešu gan. Nu neko iznākot ārā šamā jau klāt nometās uz celīšiem. Pamodināja draudziņu ar masāžas kustībām. Pajautāju vai varam dziļo minetu kā bijām iepriekš runājuši teica bez problēmām nu paņēma tā līdz galam reāli patika nogūlos uz gultas malas un palūdzu lai vēl padarbojas. Tad nu pāris minutes sanāca sportiņš pa gultu duša un prom. Apmeklējums bija patīkams bet ja kāds iedomājies ka redzēs dāmu tādu kāda ir bildēs tad varu nomierināt ir nedaudz uzkodusi maķīti.
Vakar biju piekāpis, pielauzu par trīs zilajiem uz vienu šāvienu, teikšu ka vizuāli nav ne vainas sagaidīja halātā līdz ko novilka halātu gribēju prom bet naudas zīmes diemžēl jau palūdza pirms dušas. Nu neko nogūlos minets patīkams, bet neļāva pat apčamdīt labumus. Uzmauca lubrikantu un uzkāpa virsū emocijas pilnīgi nekādas 20 gadi viņai bija varbūt kādi 8 gadi atpakaļ. Tad piedāvāju no aizmugures kaut ko sāka ņaudē ka sāp liels man esot utt neļāvās lidz galam iestumt bet nu paņēmu aiz gurniem pretī un aiziet kaut ko spuroties gribēja bet nu diezgan žigli sanāca izšauties uz dušu un prom. Personīgi liekas ka četri zilie toč nav jēgas tur nolikt nerunājot par stundas likmi.
psc, vot ir tomēr jampampinji šitajai iebraucējai savā mītnes zemē, lai savāktu 180€, būtu jāapkalpo vismaz 5 purni ar full monty, a te pie LV zābakiem tikai vienam gals jāpazelē un jaizspljauj sēkla izlietnē un 180€ kabatā, ahujekj
Ierakstīts
Piekrītu ka tas jau ir par traku.
tirgo meiteni un vēl skatoties kā viņa maziņu pucē šis rausta slimais zirgs.
Apsvēru domu aiziet ekskursijā taču tagad tiešām gribēšana pārgāja veiksmi tiem kas bijuši un vēl gaida savu rindu.
Varbūt jauns dročītāju trends