1 час 100€ 2 раза
30мин 60€ 1 раз
Классика и минет, все в презервативе.
Поцелуи по телу
Допы обсудим
puh.lv bilde nav viņas, sūta foto arī nav viņas. Ir kāda veca kundze 45-50 gadus veca, iespējams, labākajā gadījumā. pat ne tuvu neizskatās fotoattēlam. nosūtīja tik skaistu seju, es knābāju kā zivs!
process 5/10,
minets 6/10.
izdarīja darbu un aizbēga
vai iešu vēlreiz? da nekad!
Kas liecina par stavokli? Izcelts vedrs? Vai krutis?
viņa ir maza auguma un laikam garšo vietējais alus ar picu augums slaids, tikai vēderiņš, tāpēc domāju, ka viņa ir stāvoklī. bet tas tā nav viņa bija aktīva ar mani, strādā gan no augšas, gan no apakšas. fotogrāfijas atbilst realitātei
Привет! Я Софа яркая горячая брюнетка😘 Жду в гости. Центр. Уютные, безопасные апартаменты. пиши или звони на WhatsApp +371 25 270 806 Hey! I am Sofa, a bright hot brunette😘 I am waiting for a visit. Centre. Cozy, safe apartment. Write or call WhatsApp+371 25 270 806
Foto atbilst meitenei. Biju kāds laiks atpakaļ, cena ir standarta Ukrainai. Mazs, bet ne tievs. Es pat domāju, ka viņa ir stāvoklī. Atrodas pretī lattelecom (TET) pie čaka. Dzīvoklis ir tīrs, meitene sevi kopj.
BJ 6/10,klasiskais 6/10.
Mēģina pāriet uz GFE līmeni.
vispār, savulaik un neatceras. Mazu mīļotājiem (petit) tas nav risinājums.
ciemojās pie Diānas. Nu, ja šī ir viņas fotogrāfija, tad tā ir ļoti veca un no viņas jaunības. Kājas īsas un dupsis liels ar celulītu, bet seja līdzīga. Nejutu ūdens smaržu, šķiet, ka viss ir kārtībā. Tagad par lietu ... meitene var un dara. Abi strādāja stundu un abi ir apmierināti ar rezultātu. Ja ej sportot, tad ok. bet otrreiz neiešu, man šķiet, ka cena ir nedaudz par augstu
Prasīja +50 par ekstru vai kopā 50? Man bija iekļauts 6 zilajos. Bet kāda nozīme cenai, ja process nebaudāms.
Extra. viņa pati piedāvāja, pusstunda + 50. Izmēģināju viņas dupsi. arī šaurs (kā vāvere). bet meitene tādu dāvanu neprot un negrib izmantot, lai gan tāda infantila kādam var sanākt. Domāju, ka viņa negūst nekādu prieku no profesijas, tikai viņai interesē nauda (par tādu naudu labāk iet uz gfe) un jā, var pieskarties viņas krūtīm, bet ļoti uzmanīgi
saka, ka viņa vāveru noberzējusi un tāpēc viņai pa dupsi ir vieglāk. Es mēģināju - puiši, +50 par nekov. baļķis ir baļķis. cik es saprotu, tur ir konveijers, tāpat kā ar Nastju, viņai ir vienalga par GFE
Ierakstīts
bija jāizlaiž baloni :)