Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Milana (24) 20494472
Ierakstīts

Diemžēl aizgāju, nepaskatoties pirms tam atsauksmes. Uzreiz bija redzams, ka nebūs labi. Bet kā pieklājīgs cilvēks nevarēju arī saņemties, lai pagrieztos un aizietu. (Viena kļūda pēc otras)

Liek apgulties, pasūkā 1-2min, un tad liek viņu drāzt. 👎

Noliku pozā, bet pie sevis nodomāju "man tak uz viņu nekad nenoies..."

Drāžu, drāžu, un kātad - jūtu, ka paliek tikai mīkstāks. Sāku stresot, domāju, kā izglābties no situācijas... Aizvēru acis, un sāku fantazēt par vienu dāmu īsā kleitā, ko pirms 10min redzēju uz ielas. Drāžu, drāžu, paliek uz mirkli cietāks, bet tad atkal jūtu, ka mīksts.

Kļūst skaidrs, ka situācija nav glābjama. Nav kur likties, ķeros pie pēdējā salmiņa - sāku stenēt un vaidēt, tā it kā man būtu orgasms. Fiksi izvelku, pats novelku tukšo prezervatīvu, tā lai viņa neredz kas tur ir vai nav, un ietinu salvetē. No gultas ārā un pa durvīm prom.

Jā, arī vīrieši var notēlot orgasmu.

Kaut kādas šausmas.

Vērtējums 0 no 10. 

Katrin (25) 20215606 (political battlefield)
Ierakstīts
On 12/28/2022 at 11:36 AM, xtris said:

Nedaudz mulsina tikai tas,ka reģistrējies pirms 9h lai iepirstu šo. 

On 12/28/2022 at 8:34 PM, ilja83 said:

Te neredzu problemas vispar. Ja, tiesam es uzskatu, ka pedeja gada laika tas ir labakais variants. Un uzskatu ka 150 eur stunda ir ta verts. Daudz labak neka karteja meitene no Ukrainas ar Fake bildem par 120 eur un alja 60 par pusstundu, paldies,negribu. 

Nu un kā es ātrāk nepamanīju sakarību starp šiem diviem postiem? Dāma ir savu nicinošo attieksmi pret ukraiņiem paudusi ne tikai manas masāžas laikā, bet arī šeit savā pašreklāmā.

Paldies, ka esi iemācījusies runāt latviešu valodā (daudzi pat to nevar), bet, ja Tu patiešām uzskati, ka ukraiņu, latviešu un NATO armijas ir "benderas", tad lūgums Tev braukt strādāt uz Maskavu vai Sanktpēterburgu.

Vai sliktākajā gadījumā - pakalpojumu sniegšanas brīdī par politiku nerunāt. Cilvēkam vajadzētu tā kā saprast, ka pie tevis var atnākt ne tikai krievu agresijas un ukraiņu genocīda atbalstītājs, bet arī tāds, kas krievu armiju sagaidīs ar lodēm, nevis ziediem.

Ierakstīts
8 minutes ago, Андрей said:

А у тебя все комментарии только по этой теме

Очень странно 

Kādi mani "visi" komentāri? Esmu portālā ierakstījis precīzu vienu komentāru.
Nevaru arī nepamanīt to, ka uz šiem maniem "visiem" komentāriem norādījuši divi krieviski profili pēc kārtas.
Nemaz nav aizdomīgi un nemas nerada iespaidu, ka abi šie profili pieder pašai apspriestajai dāmai, kurai nu tagad jācenšas noturēt klientus.

Ierakstīts

Šī dāma negatīvā nozīmē "nopelnīja" pirmo atsauksmi no manis šajā portālā. 

Tikšanos sarunāju whatsapp, atsūtītās bildes tiešām bija viņas un precīzi atbilda. Augums, seja, krūtis, dibens - viss ļoti pievilcīgs. Likās, ka laiks ar viņu būs lieliski pavadīts. Procesu sākām ar muguras masāžu, kuras laikā dāma centās uzturēt sarunu, un tad diemžēl viss strauji mainījās.

Viss bija kārtībā līdz brīdim, kad viņa nonāca pie sava viedokļa par notiekošo Ukrainā (es neko viņai par to neprasīju, pati sāka runāt). Pēc viņas domām Rīga un Latvija šobrīd esot pilna ar "benderām" (noprotu, ka domāja Latvijas un sabiedroto karavīrus). Viņa neatbalsta Ukrainas bēgļu uzņemšanu Latvijā un cer, ka krievi drīz svinēs uzvaru.

Tā kā nevēlējos iesaistīties nekādās viedokļu sadursmēs vai skaļās vārdu apmaiņās, neko neatbildot nomainīju tēmu, pēc iespējas ātrāk pabeidzām iesākto un devos prom. Lieki piebilst, ka otrreiz neiešu.

Rēķinieties, ka katrs eiro, ko Jūs viņai samaksājat, nonāk pro-kremliskas būtnes rokās. Pēc manām domām šādas prokremliskas, Krievijas agresiju atbalstošas būtnes ir jāatstāj bez jebkādām finansēm.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.