Bildes nav viņas, bet izskats ļoti līdzīgs. Meiča no Francijas, īsts GFE, runā perfektā EN valodā. Procesā pati uzņemas iniciatīvu, likās, ka to var darīt stundām un nenogurs. 10/10, neko tik labu un tādā līmenī LV neesmu pieredzējis.
O jā pirmais komentārs no jauna lietotāja un viss šeit 10/10 😁
Izskats līdzīgs gan jau domāts ka ir blonda sieviete, tikai +10kg.
Ja 90% klientu viss šeit ir uz 8+ , tad varbūt tu esi ārpus normas, nevis ar meiteni problēmas ?
Viņa šeit jau trīs nedēļas tiek drāzta nonstopā, trāpījies uz pārgurušu vnk.
pirms 53 minūtēm, mango_ teica:
Bļē, džeki nu zajebala jau - kādu 3 reizi jau šāds iznākums.. Man tāds priekšstats rodas, ka šeit vairumam, ja meitene ir drusku labāka par Centrāltirgus slotas birsti tad ja ne 10/ 10, bet 8 nu stabili.
Ну не знаю что все прям так в восторге.. девочка как девочка! да симпатичная, да не бревно, но ничего прям особого. Так все восхищаются будто бабу не видели.
Или так как у меня была уже до этого Казашка целый год - эффекта Вау я не получил.
6-7/10
Kuras tev skaitās 8+, ja jau Alsu dod tik zemu vērtējumu? Vnk interesanti, kā var tā atšķirties.
@alternatiive Vienārši 18-20 grupā ir maz variantu. 100 par pusstundu ar modeles izskata meiteni ir adekvāta cena. Tāpat 90% importa kas nem 70-90 par pusstundu minetu taisa 2min un slikti.
Es kad gāju zināju ka nebūs mineta, bet ar viņu varēja sarunāt lai cenā iekļauj kādu no extrām.
Intereses pēc uzrakstiju, uzjautāju vai pie tikšanās var uzrādīt pasi (uzraktiju arī ka var droši bez varda uzvarda rādīt, tikai gadu) un mani maigi pasūtija dirst un teica ka neko nerādīšot.
Nu man šis “atrakcions” liekās diezgan sketchy, liela cujka, ka meitenei nav 18 un ka nav viņa tur diezko labprātīgi
Parasti ja uzjautā uzrādīt pasi, tad bez problēmām rāda piesedzot vardu uzvardu..
Nedomāju, ka kāds liktu viņas īsto bildi publiskā eskort saitā, ja viņai nebūtu 18.
Ierakstīts
ir atpakaļ, nr 29681437