Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
EvaSweetGFE (19) 28159849
Ierakstīts
pirms 8 stundām, ainars13 teica:

Saku, aizej līdz durvīm, paskaties, tiešām nebūsi vīlies. Ja nu tomēr nav kontakta, par ko ļoti šaubos, vienmēr vari pagriezties un aiziet. 

Šitā jau ir suteneru stratēģija 😁. Diez cik paliek, kad atnākot ierauga nepareizo meiteni? Gan jau 50%+

Nav redzēts, pa visiem gadiem forumā, ka kāds īsts klients šitā rakstītu. 

EvaSweetGFE (19) 28159849
Ierakstīts
pirms 51 minūtes, ainars13 teica:

Bildes nav viņas, bet izskats ļoti līdzīgs. Meiča no Francijas, īsts GFE, runā perfektā EN valodā. Procesā pati uzņemas iniciatīvu, likās, ka to var darīt stundām un nenogurs. 10/10, neko tik labu un tādā līmenī LV neesmu pieredzējis.

O jā pirmais komentārs no jauna lietotāja un viss šeit 10/10 😁

Izskats līdzīgs gan jau domāts ka ir blonda sieviete, tikai +10kg.

Ja 90% klientu viss šeit ir uz 8+ , tad varbūt tu esi ārpus normas, nevis ar meiteni problēmas :D

Viņa šeit jau trīs nedēļas tiek drāzta nonstopā, trāpījies uz pārgurušu vnk.

pirms 53 minūtēm, mango_ teica:

Bļē, džeki nu zajebala jau - kādu 3 reizi jau šāds iznākums.. Man tāds priekšstats rodas, ka šeit vairumam, ja meitene ir drusku labāka par Centrāltirgus slotas birsti tad ja ne 10/ 10, bet 8 nu stabili. :D

pirms 32 minūtēm, Dimkeen teica:

Ну не знаю что все прям так в восторге.. девочка как девочка! да симпатичная, да не бревно, но ничего прям особого. Так все восхищаются будто бабу не видели. 

Или так как у меня была уже до этого Казашка целый год - эффекта Вау я не получил. 

6-7/10

Kuras tev skaitās 8+, ja jau Alsu dod tik zemu vērtējumu? Vnk interesanti, kā var tā atšķirties.

Адель (18 gadi) +37126921624
Ierakstīts
pirms 32 minūtēm, ABC12345 teica:

Intereses pēc uzrakstiju, uzjautāju vai pie tikšanās var uzrādīt pasi (uzraktiju arī ka var droši bez varda uzvarda rādīt, tikai gadu) un mani maigi pasūtija dirst un teica ka neko nerādīšot.

Nu man šis “atrakcions” liekās diezgan sketchy, liela cujka, ka meitenei nav 18 un ka nav viņa tur diezko labprātīgi 

Parasti ja uzjautā uzrādīt pasi, tad bez problēmām rāda piesedzot vardu uzvardu..

Nedomāju, ka kāds liktu viņas īsto bildi publiskā eskort saitā, ja viņai nebūtu 18.

Pat suteneri nav tik stulbi.

Адель (18 gadi) +37126921624
Ierakstīts

Biju uz 30min. Ļoti jauna skaista meitene ar modeles izskatu.

Gadi 20 tur ir max, iespējams tiešam pat ir tie 18.

Izskats 10/10 - iespējams skaistākā no visām import meitenēm pie kurām esmu bijis. Ļoti slaida ar labām krūtim un labu dupsi. Seja 10/10.

Attieksme 8/10 - ļoti mīļa, bet pasīva. Iespējams vnk pārkarsusi bija. Patīkama relaksēta atmosfēra.

Minets 0/10 - neveica vispār, pateica, ka to nemāk.

Sex 8/10 - man patika, maigi dabiski reaģēja uz visu, visam pozam piekrita.

Dzīvoklis 7/10 - labs, vēsāk nekā pie manis.

Manas regulārās mani pārlutina ar 10/10 minetu, tāpēc pie šīs meitenes iešu reti. 

pirms 12 stundām, janina13 teica:

Nu šī par Anabelli dzīvīgāka. Anabelle jau kā lelle.

Maksimāli pretēji manā pieredzē. Ar Annabellu man vienmēr bija kaislīgi jau kopš pirmās reizes.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.