Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
On 11.04.2024. at 16:23, John0405 teica:

Man nav lielas pieredzes ar Latino meitenēm Rīgā, bet esmu bijis daudzreiz Oslo tieši pie šīm meitenēm! Arī tur tā ir "loterija",reizēm paveicās, reizēm mazāk! Bet ja tu atnāc ar smaidu un pozitīvu attieksmi un iemācies dažus komplimentus un pieklājības vārdus spāniski,tu vari noplūkt to karstasinīgo augļi, izbaudīt un saprast, kāpēc Columbs kuģoja tieši uz turieni! 

Columbs kuģoja savā ziņā par ""sautīgu mērķu"" un nācijas labā vadīts lai attīstītu ekonomiku spāņiem vai kam tur nevis iebāzt pa naudu kādai latino meitenei. 

Link to post
Sofia (20) 20056718 (27183062)
Ierakstīts
On 3.10.2022. at 19:46, traxer teica:

Varbūt tas bija konkurenta an tireklama. Tagad visiem grūtie laiki. Pat fejas cīņas par klientiem. Liela konkurencija un klientu maz. 

ja jau būtu tik liela konkurence un klientu maz tad nebūtu tā kā tagad ir .

Link to post
Karina Real (20) 25922002
Ierakstīts
pirms 6 stundām, Leosexual teica:

Gāju tikai tāpēc ka neviena regulārā šodien nestrādāja. Pirms lieldienām arī negribējās zilas olas 😁

Kopumā 6/10 - ja nav nekā labāka, var pa lēto izšauties. Augums viņai super.

Paņēmu 30min pa 80

Bildes fake, bet meitene ļoti līdzīga. Bilde ar datumu fotoshops.

Attieksme 4/10, pieklājīga bet totāli konveijeriska. -3 punkti par to ka smirdēja pēc cigaretēm. 

Minets - 6/10, neslikti dēļ konveijera, centās dziļi bet īsti nesanāca.

Sex - 7/10, normāli dabiski vaidēja, viss ok

Izskats 7.5/10, augums uz 9/10 dupsis ideals, pupi labi, viduklis slaids. No muguras perfekti. Seja 6/10 diemžēl. 

Apartamenti 7/10  labs dzīvoklis viss normāli

Kārtēja vidējā pieredze pēc kuras es daudz vairāk novertēšu regulārās. Žēl ka man atmiņa īsa :D

Precētie veči, kuriem ir labs sekss ar sievu, droši pasakiet šo argumentu viņai kā iemeslu iešanai pie fejām. Viss loģiski. 

https://puh.lv/lv/cat-escort-and-massage/ad-photos-are-mine-100i/7738883.html

image.thumb.png.628c6657724493cdf1dc013685ab36eb.png

kas tur pa lēto? pa leto butu ja 30. eiro uz tām saucamajām 30 min kas visdrīzāk ir ap 20 min.

Link to post
Katya - 27189097. Merķeļa 7
Ierakstīts
On 10.11.2023. at 02:10, Ummis teica:

Bunkurā vai gloryholā ar varēji aiziet mazak naudas jātērē uz "desainajiem"   

bēdām nav pamata saldusMartin... pats izvēlējās "ceļu" vai arī lai doma līdz saviem izteikumiem. moš paņēmois būtu noķēris kādu lauku minku un iebāzis.  naudu kabata būtu.

Link to post
On 12.05.2023. at 18:19, sidlav55 teica:

 nē , tur man rādās  vini sagājuši sviestā  kaut kā savādāk... bet lai iet pupās tie .a...marokāņi.    nezinu kādas problēmas Tev ar veselību,  bet es daru to ko viens ārsts no sirds iesaka visiem  ,, gribi dzīvot , kusties!,,        nevis pārslogo smagos treniņos , bet kusties.  es to vien daru, eju ar kājām , liftu nelietoju, malku no meža vedu ar riteni un zāģēju ar neasu zāģi.  peldos jūrā stundām... jūtos gandriz ideāli. pat savā vecumā 2-3 mēnesi esmu spējīgs ar mīlestību nodarboties , kas ir vislabākais treninš organismam. varbūt ari Tev tas var noderēt?  bet ja gribi šo to apspriest par šo tematu , uzraksti  beztēmā, kādā no topikiem.  

man iekrita vairāk šitas tas nekā par tām meičām un cenām..."malku no meža vedu ar riteni un zāģēju ar neasu zāģi.  peldos jūrā stundām" Nu gan ar rokas zāģi? un ar riteni ved? a ko ar riteni var atvest? 

A par meičām un cenām. PIem. ir ir lv piemēram savā veidā mazākas iespējas kā lietuvā. tur var arī bū† zemākas. Bet vispār tas viss ir kā jau spriežu relatīvi. Un reāli ir tā ka es lasu tos komentus daži ir tādi nu moins liekas ka mēs runājam nevis par meitenēm sievietēm kā cilvēku kurām ari ir savas seksuālāš vēlmes, bet rodas sajūta ka es kā vecis strādāju un tad ir veikalā tāpat kā desa kuru vajag nopirkt jo gribas ēst ir meičas kuras stāv un ka gribas viņas paņem un var nobaudīt. un tas ir tikai vienīgais veic kā vecim dzīvot bez maz. saprotu ka tas tā nav, bet tāda asociācija radās dažus te palasot. Un ja tāda ir tā pieeja ta nav brīnms arī kāpēc tās cenas tādas ir. Jo tiešām ir indivīdi kas uzskata ka nav cita veida ja grib seksu. Kuat ko sapiķot utt. lai varētu dabū†, jo citādi nedod.

 

Link to post
Polinka69 (20) 29740769
Ierakstīts
On 17.03.2023. at 11:39, Leosexual teica:

 

Sekss-10 (ļoti pakļāvīga, dara visu, vaid kad vajag un perfekti rada ilūziju, ka pašai patīk)

Noteikti iešu vēl.

 

Gan ir traki ka jājiet pie iluzionistēm seksā. diez vai tad var dot 10.  

Link to post
Сабринка (30 gadi) - 22368433
Ierakstīts
pirms 2 stundām, glamurla teica:

Biju kkur 2 nedēļas atpakaļ, nu labākais variants no iebraucējām top 1 no 2022g izskats mani apmierināja, nebiju vīlies salīdzinot ar bildēm no sludekļa, kompakta ar labu augumu, un ar labu attieksmi, un izpildījumu, reversais sverhu bija labs, māk ar savām būlkām klapēt, zelē ar labi man patika, es iešu vēl.

skaidrs. daudzi šejienes forumieši skries tagad tur... un vēl sabojāsies ja šita reklamē un lieli. labak nelieli tik traki un nereklamē lai pēc tam nepaliek sliktāk.

varbūt tas skaitas  izvēlīgs nezinu, bet pašlak uz šo momentu labi ja dažas 4-5 uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmas ir tādas kas ar to nodarbojas no visiem tiem sludinājumiem entiem kas ir netā pieejami par kurām man vispār ir kaut kāda intrese. parējās lai iet strādā maximā pa kasierēm ja nav iespēja cita.

Link to post
Сабринка (30 gadi) - 22368433
Ierakstīts
On 2022.11.30. at 17:05, Marc84 teica:

Sludinājums:

Миниатюрная страстная я) приглашу в гости
Приватно, пожалуйста в Watsap 

image.thumb.png.37102808559d0dc7389a640488939a73.png

 

Biju šodien apciemojis šo meiteni. 

Whatsappā sarakste - atbild ātri. Sarunājām tikšanos pāris dienas iepriekš un dāma nosūtīja uz Kungu ielu Vecrīgā. 

Takse 3 zilie par pusstundu vai 6 zilie par 1h. Iekļauts sex, minets, masāža. Nekādus papildpakalpojumus neprasīju un arī nepiedāvāja. 

Palūdzu meitenei uzvilkt zeķturus un kādu smuku apakšveļu. Meitene sagaidīja laikā un apģērbusies, kā biju vēlējies. Sākumā likās tāda nedaudz sakautrējusies, bet pēc tam jau atplauka. Dzīvoklis tīrs, silts, dušas telpa tīra ar svaigiem dvieļiem. Pēc dušas tad ķērāmies pie lietas, neliela priekšspēle un tad meitene ķērās pie mineta. Viss labi, strādā ar mēli, paņem arī dziļāk, pati sev uz dibena uzspiež želeju un atļauj kārtīgi šo iesmērēt (visur!). Pēc mineta šī iekārtojās reverse cowgirl un ķērās pie lietas, ļoooti aktīvi. Pamainījām dažas pozas un pirmais sets bija galā. 

Pēc tam taisīja foršu masāžu un kamēr to veica, tad vairāk izstāstīja par sevi. Meitene ir no Ukrainas un aizbēgusi no Energodaras. Viņas dzīvokli ir atņēmuši un tajā iemitinājušies orki. Tāpēc lūdzu neapvainot viņu. Par Rīgu un Latvijas vīriešiem ir sajūsmā, jo visi ir laipni un izskatīgi, atsķīrībā no Berlīnes, kur bijusi pirms tam. Tā meitene ir ļoti vienkārša un draudzīga. Rīgā būšot līdz 25. decembrim. 

Pēc masāžas ķērāmies klāt pie otrā seta un tad jau izmēģinājām visas pozas. Nav nekas pretī pret dažādību, cenšas un ļauj ņemt sevi tā kārtīgi. Pēc otrā seta nedaudz pagulējām kopā un tad jau devos projām. Bija forši. Nebija nekādas steigas un uzskatu, ka price performance ļoti labs, atšķirībā no tām Spānijas vai Kolumbijas oportūnistēm. 

Izskats: Meitene atbilst tai, kas ir fotogrāfijā, bet acīs gan redzams nogurums. Augumā viņa ir pamaza, bet ne tieva un ne resna. Krūtis īstas un augums ir foršs un tvirts. 

Kopumā ļoti laba tikšanās. Vienkārša un dabūju to, ko gribēju - vienkārša, skaista un draudzīga sieviete. 

 

Edit: Tel. Nr. +371 27 152 957

 

Es ar biju pie vienas ukrainietes. Diemžēl ta nebij uz pusi tik atsuacīga un atklāta  kā šī... Diemžēl bij sliktāk. Nebiju pārak apmierināts pēc tam un arī nauda it kā puslī∂z nebij to vērts. tagad zināšu ka šita ir labāka.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.