Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Karina 27153648
Ierakstīts

Tas gadījums, kad aprakstītais tik tiešām sakrita ar realitāti.

Detalizēti par apmeklējumu nav jau vērts iedziļināties, kolēģi jau visu ir aprakstījuši var teikt līdz sīkumam, atliek tik gaumes moments, kas nu kuram vairāk tīk jeb netīk.

Bildēm atbilst, pat teiktu, ka tas retais gadījums, kad tik tiešām ko atsūta to arī satiec dzīvajā, pat uzkrāsojusies (šis man bija pārsteigums)

Minets labs dziļš ar lūpukrāsas pēdām uz komrāda. 

Seksā, kā dvēsele kāro, grozi cik fantāzija un lokanība atļauj.

Tīri pēc attieksmes laipna, bet izlikās samērā kautrīga, iespējams pēc atkārotām vizītēm tā attieksme var palikt labāka (bet tas tīri subjektīvs novērojums)

Ņemot vērā cenu, viennozīmīgi rekomendēju, tik tiešām sarūgtināti nebūsiet.

P.S. Uzvedamies labi, lai šādas dāmas vēlāk grib atgriezties atpakaļ un izdaiļot mūsu nerātnās dienas. Diemžēl nav to labo variantu mums tik daudz, cik gribētos.

Катя 22349067
Ierakstīts

Ir būts pāris mēneši atpakaļ. 

Izdevumi: Manuprāt uz to brīdi 8 sarkanie bija par 30min.

Vērtējums: Subjektīva lieta, es teiktu kādi 7-8 var iedot. Man personīgi viss apmierināja, patīk mazās čiepas.

Dzīvoklis: Tad bij Brīvības ielā, mazs bet kārtīgs, nav kam piekasīties

Labierīcības: Parasti pirms doties jau ofisā pasēžu uz poda, pie fejām šo funkciju nelietoju, ja nu vēl kāds haļavnais rimmings uzpeld, tad gan neērti var sanākt.

Attieksme: Laba, laikam neseko, grozi kā vien vēlies procesu izbauda.

Izskats: Bildēm atbilst, gadi 30+ es teiktu.

Minets: standarta nekās tāds, ko vērts atzīmēt, 7.

Sex: 8, kā jau minēju man personīgi patīk mazas dāmītes. Šīs dibeni var vienā plaukstā paņemt

Tā, ka ja neesi bijis, droši vari aizčāpot. Domāju vīlies nebūsi. 

Anastasia 281024**
Ierakstīts

Sanāca apciemot šo daiļavu ar. Ko lai saka, bildes atbilst tam, ko ieraudzīju dzīvajā, pat teikšu, ka biju patīkami pārsteigts. Simpātiska seja, savien gadiem ļoti labi saglabājusies un nav nekas tāds acīs uzkrītošs, ja raugās no tūninga perspektīvas. Nezinu kam tur par cietu krūtis ir bijušas, bet ja hanteles šad tad sanāk pacilāt, tad saspiežas tīri labi rokā. Figūra ar laba. Manā skatījumā uz doto brīdi pats optimālais 40+ variants.

Par procesu var piekrist iepriekš minētajam. Mutiskais redz, ka pieredze ir iekrāta un tiek izmantota pilnībā, detaļās domāju nav vērts iedziļināties. Process, kā process nekas pārdabisks nebij, aktīva izbauda procesu, gribi tā, gribi šitā.

Uzrunāja arī patīkama attieksme. Iespējams apciemošu vēl, ja būs tieksme pēc kaut kāda milf/mature varianta. Kaut gan par mature istī mēle nepagriežas nosaukt :)

Sasha, 31, 28929353
Ierakstīts

Ir būts ar divas reizes. Manā skatījumā pat ļoti labs variants, ja balstītites uz vietējām baļļu sistēmām, droši iepērtu 8.

Nav sajūtas, ka mēģina sasteigt laiku. No sākuma pat bija pašam jocīgi, kad sākās dialogi un nebij ekšena kādu laiku. Parasti visas ķeras uzreiz pie lietas, tādēļ esi pieradis pie scenārija.. sveiki/duša/gulta/duša/visu gaišu. Te sanāca pat sakarīgu dialogu aizvadīt. Man personiski tāda attieksme uzrunāja.

Bildes, manā skatījumā gan ir labi apstrādātas, jo dzīvē izskatās mazliet citādāk. Taču seja ir simpātiska. Par pārējām ķermeņa daļām iepriekšējais apraksts atbilst rakstītajam. Mutiskie uz otro reizi bij labāki, pirmīt likās dikti par maigu, taču visu var pašam pakoriģēt. Process, uz cik fantāzijas pietiek, procesu pati izbauda, jeb arī ļoti labi tēlo. Tā vai citādi ir tās naudas vērts.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.