Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Nicole 26736245
Ierakstīts

Bildes es teiktu, ka viņas, bet ar piebildi, ka labu laiku atpakaļ taisītas, jeb ļoti labi apstrādātas. 

Kā jau kolēģi iepriekš minēja, ir ok, bet nebūs tas, ko redzēsiet bildēs. Kā arī apstiprināšu, ka tur ir tuvu 38, toč ne 24 un 30.

Kopsummā neko īsti daudz nav ko piebilst. Attieksme tik tiešām laba, tējas kafijas. Kamēr orālo taisa tikmēr Tavu roku paņem, lai viņu padarbini. Izlikās viss diezgan sasteigts, bet manuprāt viņai pati par sevi tāda maniere ar seksu nodarboties. No tās sērijas kurai patīk ātri un bez žēlastības :)

Reizi varat aizstaigāt, ja vispār nav opciju.

Link to post
Lana 24817912
Ierakstīts

Kr. Barona/Elizabetes tagad atrodas.

TLDR: Ja nu kādam slinkums lasīt zemāk esošo burtu daudzumu, tad 6 balles (par laipnu attieksmi un izskatu, vairāk īsti nebij ko vērtēt)

Sanāca arī aizstaigāt pie šīs dāmas, cerot pieredzēt kaut ko patīkamu, balstoties uz iepriekšējām atsauksmēm. Nuuu ko, lai saka kungi, izskata ziņā tik tiešām simpātiska dāma ar labu augumu un viss natureļ. Skaistā apakšveļā un uz papēžiem ap kādiem 185cm būs, ja nu kādam tas svarīgi.

Process, man personīgi, ne visai uzrunāja, un principā jaunskungs biksēs bija ar mani solidārs, tādēļ uz haltūru parakstījās arī ne uzreiz, un ne ar lielu gribēšanu. To saprotot, paķēru MBR, un tur sākās man iepriekš neredzētas SPA procedūras loceklim ar smidzināmajiem dezinfekcijas līdzekļiem un kaut kādi vēl gēli. Guļu mazā ahujā gaidu, kad tad asinis dislocēsies no galvas uz locekli..

Orālais ir ok, bet sasteigts izlikās, varbūt dēļ MBR (bet ja nu nepatīk tas, priekš kam piedāvāt, arī ne visai sapratu)

Nu ta beidzot pie maksimālās koncentrācijas un nedaudz maģijas tiku pie galvenās daļas… Un te, nu bļe, es visu saprotu dabrs ne no labākajiem, bet kaut pāris patskaņus var izdvest, lai vismaz rodas tā samākslotā bauda un tas klientu loks vēlētos atgriezties pēc vismaz kaut kādām emocijām. Bet diemžēl neko pat tuvu tam, tā arī nesagaidīju. Tā arī misionārā, skatīdamies katrs savā stūrī ar Dieva palīdzību tiku pie gaidītā finiša un devos uz dušu. 

Kopsavilkumam, ko lai saka, it kā nekas slikts un nekas arī labs nebij, vārdu sakot - nekāds. Varbūt mums tie horoskopi nesaskanēja, nav ne jausmas, taču tāda lūk pieredze. 

Sekojoši uz otro raundu viennozīmīgi vēlmes aiziet nav, jo ir varianti daudz aizraujošāki, kur tā pēcgarša ir daudz patīkamāka. 

Link to post
Anastasia 281024**
Ierakstīts

Sanāca apciemot šo daiļavu ar. Ko lai saka, bildes atbilst tam, ko ieraudzīju dzīvajā, pat teikšu, ka biju patīkami pārsteigts. Simpātiska seja, savien gadiem ļoti labi saglabājusies un nav nekas tāds acīs uzkrītošs, ja raugās no tūninga perspektīvas. Nezinu kam tur par cietu krūtis ir bijušas, bet ja hanteles šad tad sanāk pacilāt, tad saspiežas tīri labi rokā. Figūra ar laba. Manā skatījumā uz doto brīdi pats optimālais 40+ variants.

Par procesu var piekrist iepriekš minētajam. Mutiskais redz, ka pieredze ir iekrāta un tiek izmantota pilnībā, detaļās domāju nav vērts iedziļināties. Process, kā process nekas pārdabisks nebij, aktīva izbauda procesu, gribi tā, gribi šitā.

Uzrunāja arī patīkama attieksme. Iespējams apciemošu vēl, ja būs tieksme pēc kaut kāda milf/mature varianta. Kaut gan par mature istī mēle nepagriežas nosaukt :)

Link to post
Sasha, 31, 28929353
Ierakstīts

Ir būts ar divas reizes. Manā skatījumā pat ļoti labs variants, ja balstītites uz vietējām baļļu sistēmām, droši iepērtu 8.

Nav sajūtas, ka mēģina sasteigt laiku. No sākuma pat bija pašam jocīgi, kad sākās dialogi un nebij ekšena kādu laiku. Parasti visas ķeras uzreiz pie lietas, tādēļ esi pieradis pie scenārija.. sveiki/duša/gulta/duša/visu gaišu. Te sanāca pat sakarīgu dialogu aizvadīt. Man personiski tāda attieksme uzrunāja.

Bildes, manā skatījumā gan ir labi apstrādātas, jo dzīvē izskatās mazliet citādāk. Taču seja ir simpātiska. Par pārējām ķermeņa daļām iepriekšējais apraksts atbilst rakstītajam. Mutiskie uz otro reizi bij labāki, pirmīt likās dikti par maigu, taču visu var pašam pakoriģēt. Process, uz cik fantāzijas pietiek, procesu pati izbauda, jeb arī ļoti labi tēlo. Tā vai citādi ir tās naudas vērts.

 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.