Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Zlata (30) 25322901 ( Эля , Sweet Girl )
Ierakstīts

Tania (30) 20536175

Sludinājums (no www.puh.lv):

❤️❤️❤️СЕКСУАЛЬНАЯ ДЕВУШКА🍓СЛАДКАЯ🍓 С шикарной ГРУДЬЮ🍒 И КРАСИВОЙ ПОПОЙ 🍭, ВСТРЕЧУСЬ С ЩЕДРЫМ МУЖЧИНОЙ ДЛЯ ОТЛИЧНОГО СОВМЕСТНОГО ОТДЫХА. 🍓❤️🍌💦 ФОТКИ РЕАЛЬНЫЕ💯%
📞Тел. +371 205 36 175

Meklēju šo sludinājumu formumā, neatradu atsaukmi, tādēl nolēmu nopublicēt savu pirmo atsauksmi, aizejot bez formuma rekomendācijām. Savādāk tikai izmantoju jūsu atsauksmes, jāpienes ir arī sava riska artava. Ceru ka noformēšu visu pareizi, bez būtiskiem pārkāpumiem, esiet saprotoši.

Pa telefonu meitene runāja krieviski, bet cik sapratu nav krieviete. Apliecināja ka viss būs kā sludinājumā aprakstīts, par pamatpakalpojumu grib sešus sarkanos par 30 un desmit sarkanos par 60

Apmeklējums:

Meitene pieņem daudzdzīvokļu mājā V ielas rajonā, pieļauju ka daudzi zin, par kuru ielu es runāju. Apkārtnē nav problēmas novietot auto bez maksas, adresi ar navigāciju viegli atrast. Mājas kapņutelpa tīra, māja nav nolaista, dzīvoklis tīrs un sakopts, vienīgi varēja redzēt ka viņa tur arī dzīvo, attiecīgi žāvējās dvieļi un šāda tāda batavuha bija izmētāta. 

Meitene smuka kaut arī foto ir pieķūnēti, un frizūra neizskatījās tik smuki, kā bildēs. Figūras atbilstība foto - ap 95%, vecums varētu būt atbilstošs, uzņemšana laipna un draudzīga, duša tīra, bet paklājiņš pie dušas bija slapjš, varēja saprast, ka nesen vēl bijuši klienti, vai arī pati mazgājusies, dvielis svaigs un sauss! Uz galda stāvēja viņai 3 telefoni un zivtiņas, laikam maina numurus. Domāju, ka portālā viņa maina vārdus.

Procesa apraksts: Ienācu iekšā, sasveicinājos, vienojāmies par 30 min. iegāju dušā, iznācu, viņa uz reizi pati pienāca klāt, dejojot un glāstot mani pakāpeniski pati izģērbās, čalis noreaģēja. Pēc tā gultā, kārtīgs minets, lēni, ātri, dziļi, dažādi ņēmās, reāli bija kruta! Pēc tam sex. viss ar prezervatīvu, no sākuma līdz beigām. Pati viņa to arī noņēma, iedeva saveti, rūpīgi, pieklājīgi un sterili. Kā pie daktera. 

Izdevumi seši sarkanie

Vērtējumi: 8/10

Dzīvoklis: 8/10

Labierīcības: 7/10 - bija slapjš paklājiņš, tas man nepatika

Attieksme: 10/10

Izskats: 9/10 - varēja matus tomēr sakārtot, kā bildēs

Minets: 10/10

Sex: 10/10

Vai iegriezīšos ciemos vēlreiz: Jā

Screenshot 2023-08-04 at 17.25.04.png

Anastasia 281024**
Ierakstīts

Izlasot atsauksmes izmēģināju pirmo reizi aiziet, patīkami pārsteidza, ka visas uzrakstītās atsauksmes atbils patiesībai. Man nosauca septiņus sarkanos par trīsdesmit un dipadsmit par sešdesmit. Laikam tādiem, kuri nav sportiskā formā ir savādāki skaitļi. Paldies visiem komentētājiem, ļoti noderēja atsauksmes, biju uztraucies, ka aiziešu un pretī būs abloms. Tik tiešām bija viegli.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.