Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Anna 25391062 ( 22348237 )
Ierakstīts
pirms 2 stundām, Blackwhale teica:

Pluss tu atstāj normālu čaukstošo, attiecīgi varbūt kādam tas ir fetišs, aiziet un attiekties pret skuķi tā, ņemot vērā, kādā industrijā viņa darbojās.

Tu pret viņu kā pret palietotu mēbeli, viņa pret tevi kā pret pustukšu naudas maku, uz atpisies.

Romantika 😂👍 Tā tik turpināt!

Link to post
Natalie (29), 20455201 ( 25377524 )
Ierakstīts
pirms 3 stundām, Eino teica:

Apbrīnoju, kā var apkalpot 5-7 vīriešus dienā! Tas ir aptuveni 14 koki, un tā mēnesī dienas 20 nomaukt! 🤔

Es apšaubu šo jo grūti noticēt ka mūsu mazajā Rīgā 20 dienas no vietas atradīsies 5-7 vīrieši kas katrs ir gatavs nolocīt zaļu papīru+ :D

Zemajā cenu segmentā vēl noticētu, par 2 zilajiem papīriem tur kkādi Ravšani un Džamšuti kas to vienu kontaktu saviem ciltsbrāļiem vēl nodod :D

 

Link to post
Polinka69 (20) 29740769
Ierakstīts
pirms 10 minūtēm, balovnik teica:

Я писал, что некоторые товарищи, которым девочка не сделала скидку, сразу стараются её опустить, а ни я её опускаю или обсираю! Я не торгуюсь с феями вообще и даже если девочка не понравилась я просто не пойду к ней и не стану здесь плакаться что она что то сделала не так.

Man arī šķita ka tu papildināji manis teikto 👍 Biedrs ne tā saprata un aizsvīlās, temats jūtīgs 

Link to post
Polinka69 (20) 29740769
Ierakstīts
pirms 1 stundas, balovnik teica:

Вот зачем обижаете девочку? Если не понравилась, ну напишите вот это и то, ну не надо приплетать  порносайты или ещё что нибудь. Что вы как малолетки которым девочка старше на один год уже старуха и можно мешать с грязью!!!!!!

Tāpēc ka tādi kapeikpisēji nekad nebūs apmierināti. Naudas žēl bet pisties gribās 😃

Link to post
Duo Elizavetta (Dana) un Alenka
Ierakstīts
pirms 4 stundām, bomber teica:

pacēla telefonu īsam zvanam (par ko pirms procesa pabrīdināja), un vienlaicīgi runāja un sūkāja ar visām attiecīgām skaņām 😀

Man ir bijis otrādi, es runāju - meiča zīž, bet šitā nav sanācis 😂 Ar viņu var uz priekšu sarunāt ka viņai kāds piezvana? Jeb zvanītājam būs jāpiemaksā? 😂

Link to post
FERNANDA ANAL, 28 (+353 830 783 ***)
Ierakstīts (rediģēts)
pirms 5 stundām, pornking304 teica:

mēģināja iznicināt Fernandas anusu ar savu 20cm stobru, kas viņai ļoti patika.

Bravo 😂👏👏👏 Eposs!

Edit: ziņkārības mākts, pajautāšu: tu viņas “pusiju” redzēji? Man kkā Googlēt negribās - vai tiešām viss tik briesmīgi? :D

Rediģēja daredevil85
Link to post
Anna 25391062 ( 22348237 )
Ierakstīts
pirms 49 minūtēm, pifpafz teica:

Cerēji uz 25 gadīgu skuķi, beigās sagaidīja mamma pro milfene. 😀

Tā nekad nav gadījies, par laimi. Apzinos ka gadi gandrīz visur ir +5 😁 Ar retiem izņēmumiem. Bet nu arī, ir bijušas 30 gadīgas kas izskatās uz 23 un otrādi, tā kā gadi vien neko neizsaka, jāvērtē pēc kopējā tēla 

Link to post
Anna 25391062 ( 22348237 )
Ierakstīts
pirms 1 stundas, pifpafz teica:

Vai arī pisečku pret atsauksmi. 😀

Ja citās nozarēs tiek plaši izmantots influenceru/affiliate marketings, kāpēc lai šeit būtu savādāk?

Vai arī elementāri atšķiras gaumes 🤷🏼‍♂️ Te dažs labs tāds estēts, ka var kg un cm apkārtmēru uz aci noteikt :D Savukārt cits labprāt un ar patiku piš Siguldas Iruci un Lienes ielas meičas tādam jau būtu afigennijs apgreids. 

Vēl tas, cik katrs piedomā klāt tām bildēm ko redz sludinājumā. Es, piemēram, ja redzu ka bildēs ir zeķturi un veļa, to arī sagaidu. Un protams ka ir vilšanās ja durvis atver šortos un t-kreklā.

Link to post
Anna 25391062 ( 22348237 )
Ierakstīts

Tiem, kam patīk izteikti “maucīga” izskata un uzvedības fejas, iesaku aiziet. Dāmai ir 33, šajā sfērā ir labu laiku, ceļo apkārt pa pasauli ar pelmeni pa priekšu, bet atšķirībā no vairākuma, laika gaitā ir kaut ko iemācījusies un profesionālā degradēšanās pagaidām iestājusies nav. Pēc procesa sarunas laikā ieminējās ka letiņi sevi kopj mazāk kā dienvideiropieši :D

Ņēmu uz 30min, tīri intereses pēc un nenožēloju. Bildes atbilst uz 80%, tagad man šķita ka lūpas bija vairāk uzkačātas. Silikons tiešām kvalitatīvi uztaisīts.

Peace ✌🏼

Link to post
Anna 25391062 ( 22348237 )
Ierakstīts
pirms 1 stundas, pifpafz teica:

Grieķi gan ir piekasīgāki. 

Norāda gan uz filtriem, gan uz seju. Arī vecums viņiem neatbilstot, saukā par pro milfu. :D

 

https://www.bourdela.com/escorts/anastasia7-yourangels/ 

Var izlasīt izmantojot google chrome iebūvēto tulkotāju.

Nez, neko super negatīvu tur neizlasīju. Tas ka bildes apstrādātas - tas visām ar profesionālām bildēm ir, es vienmēr selfiju prasu ja tikai prof bildes stāv.

Tas ka minimāli aktīva - ko citu var gribēt no meitenes kura ar šo pamatā nopelna un dodas “tūrēs”? N-tos krānus dienā redzot viss entuziasms pazudīs..

PS. Bijis neesmu, īsti nav manā gaumē, bet moš aiziešu uz pus-h ja būs galīgi garlaicīgi.

Link to post
Melnādainās
Ierakstīts
On 22.10.2023. at 09:28, xtris teica:

Ko tu sauc par ziemeļiem? Tak ne jau burjatu skaistules?

Ne tak 😂 Norvēģijā ārpus Oslo pilns ar meičām no Ziemeļāfrikas valstīm. 180-200 eiropas rozes un var dabūt skaistu gara auguma šokolādi uz stundu, pusotru. Strādā centīgi. Esmu dzirdējis, ka dažām draudzenes tā ir pat apprecējušās, laikam tāpēc katrs baltais krāns tiek apstrādāts kārtīgi ar perspektīvām uz nākotni.

Oslo gan jau ka arī ir, varbūt pat lielāka izvēle, bet neesmu mēģinājis. Neredzu jēgu jo tur viss 2x dārgāk.

Link to post
Sofi 20582377
Ierakstīts

Īsi un konkrēti.

Dzīvoklis normāls, parkings kā visur jebšu kā paveicas, dvielis mitrs. Meitene pieklājīga, bet intereses maz. Komunicē OK angliski, ja kādam tas ir aktuāli. Brauc turēs pa visu Eiropu, rūdīts zaķis, skaiti veterāne. Pēc ķermeņa tipa līdzīga Darinai/Kaķim, Angelai kad tā bija tievāka, ne tieva ne resna. Seja... Nu tā. Vecums ap 30. 

Pats vairs neiešu, raitā tempa piekritējas nav mans lauciņš. Dopus neprasiju, takse kā minēta sludinājumā. Man šķiet ka viņa pie mums jau ir bijusi, bet ar citu imidžu. Kaut gan hz, no manis Šerloks nekāds. Peace ✌️

1.jpg

Link to post
Melnādainās
Ierakstīts

Veči, kuri ved tās Latinas - uz mūsu negatīvajām atsauksmēm reaģējot, jūs atvedāt tos begemotiņus ar cerību ka šīs būs centīgākas? :D

Uzklabināju dažām, atsūtīja foto bez fotošopa, normālā leņķī. Jēbal! Uz 160cm auguma pie 80kg. Vaigi lielāki, atvainojos, par manu dirsu. Un grib 180 “rozes” par 1h :D Varētu saprast ja viņām būtu skaista seja, bet tur nevar līdz galam saprast vai tas ir dzimis par sievieti vai pārtaisīts. 

Dvēseles kliedziens :D

Link to post

Apartamenti 6/10

Seja 4/10, ja salabotu uzacis un uzliktu kvalitatīvu kosmētiku izvilktu līdz 6.5/10

Ķermenis 6/10, feins dibens un kājas, krūšu īsti nav. Vecums +5~.

Attieksme 6/10, biju pusdienlaikā. Kopumā draudzīga, bet no dzīves drusciņ nogurusi. Muļķības nerunāja, sarunās baigi neiesaistījās.

Process 5/10, biju gaidījis lielāku aktivitāti. Parasti nav problēmu izkustināt ledus karalienes, bet nu ... Kaut kā mums neaizgāja. Tā jau darbību tehnika nav slikta. Dzirkstelītes nebija un tēlot vai to aiškilt viņai nebija vēlmes. Ne gluži konveijers, ļenganam virsū gumiju nemauca un par to paldies. Kkā tā.

Vairs neiešu. Iesaku tikai tiem, kuriem patīk skatīties uz labu pakaļu doggijā un kuriem nav pretenziju pret meičas pasivitāti. Kompresija ir OK.

Link to post
Императрица / Maria (27-33) 24988280
Ierakstīts
pirms 6 stundām, nav_svariigi teica:

Secinājums (ne pormo reizi) man ir viens- kā Tu pret feju, tā viņa pret tevi. 

Ja atnāc, nomet naudu, apugulies uz muguras un gaidi, kad feja atsradās, nu tad viņa arī atsrādās "na otjebisj". Ja fejai atnes kaut vairāk nekā naudu un pasaki pāris komplimentus, tad var sanākt pat ļoti patīkami pavadīta stunda.

Tavi vārdi da pisējiem ausīs, āmen

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.