Man bija viena jaunībā draiskule kas pie beigšanas raudāja, a varbūt neraudāja bet squirtija ar acīm!
šai toreiz prasīji kas pa hui-u, teica ka to nekontrolējot!
Šitā līkas ka tā arī sevi dēvējusi visu laiku, bija pazudusi pusgadu točna, ir būts kādi 2 gadi atpakaļ pieņēma senā masažņikā uz Avotu ielas, kur bija pārtapis par dzīvikli ar saunu vannenē! Bija sametusies kopā ar Blondy, vai Malenkaja, maza auguma blondu meitēnu, kuru patika rūnīt. Šī ar pazudusi, ka padomā pat runnga palika cietāka, kā bija darbināta,laikam būs jāaizskrien pārlādēt. Labi ka nu pieņem citur.
On 2.10.2024. at 14:33, Vladislavs Denisenko teica:
Ir kāds bijis pedeja laika ?
Kopš pacēla praisu nav bijusi vēlme šo apmeklēt, ir citas labākas par to ko prasa, bet nu katram savs. Domāju ka ir prom nesludināt jau mēn. 2 a varbūt pietiek ar pastāvīgajiem.
Atskaite, biju pagājušo nedēļ, liekas ka šī startēja zem trim profiliem Katja, Barbie un Mila, arī sarakstē lokācija bija viena,pie kā es biju bildes un realitātē viena un tā pati Barbie, gribējās kautko tievu, un trāpiju, pirmais iespaids līkas ka būs pa kārnu,kad ieraudzīju, pagara ap 170, nav petite bet skinny,pēc gala nomazgāšanas izvilku plusus un ķēros pie ģēlas, ņēmu īso programmu un visu ar gumiju,minets labs, ilgs, uzkāpa virsū padarbojas tas plus, gari nipeļi varēja paraustīt neiebilda, tā kā frontalais skats mani nepārāk, liku šo četrāpus no aizmugures, atzīšos šaurākie gurni un mazākais dibens ko esmu drāzis, gūžas platums ap 30cm, patika ka ir dibenvaigi, parasti kārnajām tie nav, aizmugurējā ac pie ieešanas mirkšķinājās, tas reāli uzvilka, negribējās vēl beigt, liku vēl pasūkāt, tad atkal četrāpus un piemetu zābaku. Tā ar nofokusētu skatu beidzu pasākumu, kas palicis atmiņā, vai iesaku jā, vienreiz var. Bet liekas ka ir prom, šonedēļ nav redzēti sludekļi.
Sveiciens, biju piekāpis pie šās, un arī uzkāpu uz šās, bildes viņas, ir biku pagurusi salīdzinot ar bildēm realitātē kādi 5kg klāt, nekas atmiņā paliekošs, augums ir ok pagara, man tomēr patīk kompaktākas, dāma sevi kopj, attieksme laba, orālais, ar gumiju, mēģina dziļi, bet līdz galam neizprot kas tas ir. Virsū kāpj, pēc tam grozi kā gribi, krūtis interesantas formas, likās ka kautrējas par tām, no galu aiztikšana izvairas, kā minēts vāverē pīrsings, arī tā vieta nav aiztiekama, ja liksi no muguras tad turēs pirkstus pie vāveres, un tupēs šī ar kājām kopā, tā kā profesionāle, starp pozām pazelē kas plus, lieto daudz želeju, vai iešu vēl, nu varbūt vēl vienu iespēju došu, varbūt kaut kas pamainīsies, apartamenti jauni, labi, takse atbilstoša.
Uzraksti dāmai atbildēs, un nobombardēja ar video un foto, vienā video kur rāda savu bumbieri pamanīju kkādu izaugumu pie brūnās acs, man novīta, es neiešu!
Какие у неё допы вообще есть ? В переписке не озвучивает, судя по отзывам много чего...
Ze šiem šit ka neatbild par dopiem, tā ir kantora neizdarība man neko neatbildēja laikam esmu melnajā sarakstā, šobrīd ir LT, uzrakstīju uzreiz atnāca pilns apraksts ko pa cik piedāvā ar visiem dopiem, adresi, blad atkal leišiem viss labāk, a te ja painteresējies ko piedāvā tātad jāiet, a ka pajautā adresi, klusums, vai kā aņikā začem tebe adres tak prihadi! Ibio! Labi par dopiem Alīmenis 8desmit ziedi, pipec uzskrūvējusi, MBR 5desmit, kuni un 69, 3desmit, nomest strutu uz ādas 2desmit. Tā kkā.
Man bija līdzīga pieredze. It kā meitene visu dara labi, izskats arī labs, bet nepamet steigas sajūta. Biju vakara pusē, uz dvieļu žāvātāja brīvu vietu nebija un vairāki mitrie dvieļi metājās pa istabu. Nu nezinu, kas par GFE tur var sanākt ar tādu trafiku 🤷♂️ Domāju, ka arī pauze starp klientiem 10-15 min.
Ātrajam variantam varbūt der (dienas pirmajā pusē), bet es noteikti neatgriezīšos.
Arī tā pati pieredze un attieksme, biju kad šī bija pie mums iepriekšējā reizē, sapratu ka bija Italijā pirms atgriezšanās pie mums, viss itkā ir meitēnam seja, augums, darbībās varētu nesteigties, nevilina vairs pie šīs, tāds nojāts variants, tāda nu viņas izvēle.
Sanāca ieskriet pie šīs meitenes. Viss ap šo dāmu ir labā līmenī un kvalitātē, bet viens mīnusiņš gan ir. Lai arī centos uzturēt sarunu, diezko vairāk par jā vai nē no viņas pagrūti izspiest. Pēc sludinājuma apraksta, iedomājos, ka netikšu pie vārda, bet ... 😆
Viens ir skaidrs, raksta vairāk nekā runā. 😆
Vai iešu vēl?
Hmm, kāpēc nē!
Gūlta ir viņai tagad, kkad lasīju ka viens biedrs mīcijies pa grīdu ar šo uz matrača, jo gūlta neēsot bijusi!
Nu nezinu, vakar nevarēju saprast labako pieejamo variantu, bet beigas izlemu ok, iešu noprovēt šo, bail protams ka salauzīšu.
Bet atveroties durvīm, nu viss, bildēs vel izskatas nedaudz gaļa uz kauliem, bet tur lidz gaļai kā no rigas lidz alūksnei. Izlemu tomēr doties pa kāpnēm atpakaļ.
Katram savas, bet šis jau bija slimīgi.
Paldies, par to arī baidījos, vienā otrā bildē nu dikti skelets redzams, un skeletu purināt negribas, tad jau labāk čuguna radiātorā bāzt.
Ir jauns skinny zaķis parādījies sludeklī ir foto ar seju un līdzīgiem tatoo kā MMašai izmētāti pa augumu, sludinās pūkā, kā Liza 23, varbūt kāds ir bijis?!
Ierakstīts
Man bija viena jaunībā draiskule kas pie beigšanas raudāja, a varbūt neraudāja bet squirtija ar acīm!
šai toreiz prasīji kas pa hui-u, teica ka to nekontrolējot!