Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Anna 25391062 ( 22348237 )
Ierakstīts
54 minutes ago, kick_ban said:

Kāds sakars te ar precēšanos? Stāsts bija par to, ka dažu LV bāleliņu uzvedība, attieksme, runasveids pie viņas ciemojoties esot bijusi zem katras kritikas, bet kopumā par mums teica, ka 90% forši, inteliģenti un patīkami cilvēki.

Jā, un tieši tāpēc daudzas meitenes nevairās likt svešas bildes un darīt citas tamlīdzīgas lietas. Interesanti, kā būtu, ja atnākot pie fejas un ieraugot, ka tā nemaz neizskatās tā, kā bildēs, vidusmēra klienta reakcija būtu mazāk inteliģenta un patīkama!? Iespējams, ka situācija tirgū būtu mazliet savādāka!? 

Link to post
Aleksandra 20561813
Ierakstīts
12 hours ago, Andris102 said:

Cerēdams uz laimi uzrakstīju piektdien pa dienu šim numuram un atbildēja sestdien 8:00 no rīta...

Noteikti tur operators izklaidējas un meitene sen jau gabalā, bet nu ar šitādu rīta pārsteigumu kāds paliks bez ģimenes un uz ielas. 

Kungi esiet uzmanīgi. 

Ja tevi var izmest no mājām tādēļ, ka aizgāji pie prostitūtas, tad jau drīzāk tev, nevis mums, būtu jābūt uzmanīgam un jāapdomā dzīve ;) 

Link to post
Polinka69 (20) 29740769
Ierakstīts
1 hour ago, sidlav55 said:

tas ka trahers pēc Tevis alkst , pa gabalu redzams , bet izskatās , ka arī Tu  kaislīgu jūtu pārņemta,  visu laiku viņu uzkurini.  vai arī esat sarunājuši par reklāmas veidošanu šeit, jo citādi visu būtu watsup vai pm  salikuši pa plauktiņiem.

Tu jau varētu čatot kaut kur citur, bet tā vietā piekakā visu forumu 🤷‍♂️

Link to post
Сабринка (30 gadi) - 22368433
Ierakstīts
1 hour ago, Nol1f3r said:

Спрос есть, значить цену можно повысить! В любом случае, я конечно всё понимаю, но цены на эскорт становиться всё выше, а уровень падает, тем более за каждую доп услугу надо доплатить. 170 за час уже как то многовато кажется 

Здесь время от времени появляется один пользователь, который активно рекламировал свой опыт с эскорт-девушками в Великобритании. Мне раньше казалось, что это перебор, но посмотрев на местное предложение и соотношение цены и качества, волей-неволей начинаешь думать, что идея о секс-турах не такая уж и абсурдная.

5 minutes ago, Kaktus said:

Недавно прилетел с Арабских Эмиратов был в Абу Даби и скажу так .Покатался по клубам и хорошо отдохнул с девушками которые в основном с России и Украины и тд. Цены на полный комплект сто 💯 сто педесят девушки на любой вкус .У нас цены очень завышены ,может потому,что нету выбора.

150 за какое-то конкретное время?

Link to post
Сабринка (30 gadi) - 22368433
Ierakstīts
4 hours ago, glamurla said:

Esmu bijis reizes trīs, pirmā reize bija tiešām kā pieminēja autore kaifanul, tāpēc ar nepacietību gaidīju vēlreiz dāmas gastroļus, sagaidīju, otrā jau bija nu tāda, ne kā pirmā atdeve apmēram ap 50% no pirmās reizes, karoče norakstīju uz meiteņu lietām, sagurumu, mēness fāzēm utt, kas tur vēl var būt. Izdomāju trešo reizi, pārbaudīt, arī tā bija jau tikai uz 50% no pirmās reizes, karoče, vairs neēsmu bijis un netaisos, kur nu vēl par lielāku ciparu. Parasti atstāju kādi 10-15% vairāk, kā teikt zeķubiksēm.

Man pilnīgi tas pats bija ar vienu ukrainieti. Pirmajā reizē nu pilnīgi GFE, otrajā - atstrādāja bez īpaša entuziasma, trešajā -  no sērijas "labi, ņem mani priekšā, bet es tikmēr pagulēšu". Un vispār šķiet, ka vairumā gadījumu par līmeņa saglābāšanu var vien sapņot.

Link to post
Сабринка (30 gadi) - 22368433
Ierakstīts
10 hours ago, Sabrinaa1 said:

но мне что бы принять мужчину нужны финансовые вложение, оплата квартиры, уборка за которую я иногда плачу, или делаю сама, купить средства для уборки! Полотенца купить, стирать каждый день для вас, сухие и чистые что бы были

арома свечи, диффузоры это толко лишь бытовые моменты

сейчас о личных затратах, белье всегда встречаю в белье, каблук чулки которые рвутся( в момент страсти не выходит контролировать этот момент )  а чулки 10€

презики лубриканты игрушки дивайсы я тоже их покупаю каждый раз для вас и себя, что было приятно обои паринерам

ну писать сколько стоят мои крема вари косметика я не буду, это личное !
и главное время, я даю вам время всю себя , поэтому цена моя такая! 
я не оправдываюсь, хочу приоткрыть элементарные вещи, на которые мужчины по своей природе не обращают внимание ) 

Мадам, вы не обязаны отчитываться о своем бюджете, но раз уж вы об этом заговорили, то давайте по-честному:  маржа в проституции очень высокая, и именно поэтому вы и другие девушки ей и занимаетесь. Конечно, чулки и белье стоят денег, но рассказывать в контексте проституции о том, как это дорого,- это примерно то же самое, как я, работая в ИТ, жаловался бы, что весь мой доход уходит на зарядку ноутбука ;) 

Link to post
Сабринка (30 gadi) - 22368433
Ierakstīts
11 minutes ago, Tor69 said:

Что мешает зарабатывать больше? И ходить к феям 2 раза в неделю, а не 2 раза в месяц?

Дело вкуса конечно. Тут самое офигенное в разнообразии и новых ощущениях. 

Что мешает тебе ездить на Ламборджини и иметь личный самолет?

Link to post
Сабринка (30 gadi) - 22368433
Ierakstīts
14 hours ago, Sabrinaa1 said:

Я теперь тоже буду кометы писать, о противных наглых мужчин 😉😘

справедливо будет же 💋

Пиши в духе эротических историй: "Он опрокинул меня на постель, и я затрепетала, почувствовав, как его жаркие губы целуют мою шею, а его ловкие пальцы пробираются в мои намокшие от возбуждения трусики". Ну, кароче, всё такое. 

Link to post
Алеся (21) 28380324 (20300475,22389072,24962137)
Ierakstīts
23 minutes ago, Leosexual said:

Šonedēļ biju vēlreiz, atkal nozaga gandrīz 10min mana laika.

Šoreiz mēģināju spēlēt pa viņas noteikumiem, iet cauri viņas konveijeram vnk, bet tāpat atrada nonstop par ko piepisties.

Ja iepriekš piepisās "ko komandē?" tad šoreiz "ko tik kluss?" :D 

Ja pirmā reizē čīkstēja "ko tik agresīvi drāz?" tad šoreiz "ko tāds apatisks?" :D

ir laikam cilvēku tips kuram vienmēr iekšēji ir slikti un tad meklē veidu izgāzt uz cita.

nav bijusi feja ar kuru man mazāk sapasētu "vibe" :D

viņas izskats perfekts priekš manis, ar pareizu attieksmi ietu 2x nedēļā

Tas jau sāk izskatīties pēc nopietnām attiecībām :D 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.