Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Polinka69 (20) 29740769
Ierakstīts
On 15.08.2023. at 00:38, anduvanags teica:

Apmeklēju šo dāmīti pirmo reizi pavisam nesen. Pēc izskata simpātiska. Atnācu smaidīgs ciemos, bet šķita galīgi ne omā. Ienākot Acīs vispār neskatījās, un ļoti lietišķi komunicēja.

Iepriekš vienojāmies  uz h plus anal.

Atbraucu teica,ka ir tikai pus h un pēc h jau citur jābūt. Nu ok..

Norēķinājos, dušā uz gultu..

Nu kaut kā stipri viduvēji  šķita, gan oral ,gan klasika. Dupsis tīri forš. Bet tā neieinteresētiba nosita vaibu, pat grūti beigt bija, lai gan biežāk ir tieši pretēji.

Deguns vai nu tecēja vai varbūt alerģija,bet šņurkājās tik bieži,ka škita, ka varbūt arī lieto kaut ko un athods un tapēc tik slikts garīgais.😅 ceru,ka kļūdos,bet tā doma galvā visu laiku bija

Kopumā eksperimentam ok, bet otreiz neitu laikam

Kāda tāme?

Link to post
Skinny
Ierakstīts
pirms 25 minūtēm, Zilonis veikala teica:

Papildus info kasē: 

izmaksas 0,5 - 3zilie un 1 sarkanais vai 1h - 2orandžie un viens zilais. Lokācija - Brīvības un Dzirnavu stūris pa lielm. (slavena adrese)

Vērtējumi:

Attieksme: 7 - Formāla, bet draudzīga. Var iztikt..

Izskats: 8 - Dāmai ir ap 35 (seja un grumbas nodod), bet augums izteikts Petite - uz 45kg. Krūtis kvalitatīvi taisītas, labs maziņš silikons - no dabas dēlis 100% ir bijis, krūšu gali lieli - spici, staipīgi - pieļauju ne 1 vien mazais ir izbarots - pieminu to apzināti, jo nav traki jūtīgi - atļauk spaidīt, taustīt, spēlēties. Ja neskaita seju un tuningu augums viņai kā 16-18gadniecei.

Minets: 8 - Mēreni labs, ar centību - ņēma cik dziļi spēj - to var redzēt. Kamēr sūkā visu laiku sten (izdod kaut kādas skaņas) - no sākuma tas likās dīvaini, bet uz beigām tas jau sāka uzjautrināt.   

Sex: 18 - kompresija ir! Grozi kā gribi, drāz cik stipri vēlies - pretenzijas neizsaka. Bet šeit ir tā situācija, kad ir jādara tas ar prātu, jo tas vēl ir labs jautājums - "ko salauzt tur ir vieglāk gultu vai meiteni"! :D 

Kopējais vērtējums: 10 baļļu skalā: 8 - iesaku!!! Petite cienītāji novērtēs, bet tur nav arī anoreksiķe.. 

P.s. teica, ka būs Rīgā vēl 3-4 dienas - līdz oktobra beigām.. Beet teicās, ka atbrauks vēl...

Cik viņa gara aptuveni?

Link to post
Skinny
Ierakstīts
pirms 2 stundām, edyior teica:

Bildes viņas 100%.

Bodytype - maza, petite. Labas kājas, īsas, šauras, māk locīties apkārt, glāstīties un ar mēli, siekalām plosās ap locekli. Mākslīgas krūtis un gari nipeli, bet patīk arī, ka tos kairina.

Face - 8/10

Blow - 10/10, darīja visu cik māceja, dzili, lavas turēt aiz matiem, triekt un plosīt apkārt gar seju.

Sex - 9/10, īsta petite, vēderu un gurnus var gandrīz aptvert, saplēst kā teikt (plosot vņu arī gultas kāju ielazu =D ), kompresija laba. No muguras ņemot sajūta ka īstu mazo ņem un lāvās plosīt sevi uz nebēdu.

Valdoa - Ru

Vai ietu vēl - jā. Atrdoas pie Radisson Blue Esplanāde +-

Kāda tāme?

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.