Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Адель (18 gadi) +37126921624
Ierakstīts
14 hours ago, Leosexual said:

Nedomāju, ka kāds liktu viņas īsto bildi publiskā eskort saitā, ja viņai nebūtu 18.

Pat suteneri nav tik stulbi.

Suteneriem ir kriminālatbildība neatkarīgi no tā, vai tā meitene ir vai nav pilngadīga. Tāpēc nevar izslēgt, ka viņiem ir pie kājas.

Ierakstīts
1 minute ago, cucispeps said:

Расскажи, что по-твоему случилось бы, если бы ты переспал с той 17-летней. 

Te būs Krimināllikuma 164. panta trešā prīmā daļa. Un nepilngadīga ir līdz 18. Nu bet katram pašam sava risku apetīte jāizvērtē.

(31) Par nepilngadīgas personas prostitūcijas izmantošanu —

soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar probācijas uzraudzību.

Ierakstīts
3 minutes ago, ABC12345 said:

Intereses pēc uzrakstiju, uzjautāju vai pie tikšanās var uzrādīt pasi (uzraktiju arī ka var droši bez varda uzvarda rādīt, tikai gadu) un mani maigi pasūtija dirst un teica ka neko nerādīšot.

Nu man šis “atrakcions” liekās diezgan sketchy, liela cujka, ka meitenei nav 18 un ka nav viņa tur diezko labprātīgi 

Parasti ja uzjautā uzrādīt pasi, tad bez problēmām rāda piesedzot vardu uzvardu..

Droši vien mēs visi te šajā forumā esam kaut cik materiāli nodrošināti, ja jau šāds hobijs. Līdz ar to daudziem būtu ko zaudēt, ja orgāni apciemo izpriecu laikā. Attiecīgi katrs tad pats vērtē savu apetīti gan uz risku, gan uz tvirto augumiņu 😀.

Annita (25) 20280383
Ierakstīts
On 2/12/2025 at 3:00 PM, murka555 said:

Būs Rīgā no 14. februāra! Tagad 20 rozes par stundu, Ģertrūdes iela netālu no Avotu ielas krustojuma. Tālrunis nav mainījies! Tikos 2024. gadā un varu pievienoties collina85, šī feja man joprojām ir all-time favourite! Redzēs, kā man patiks šoreiz!

Biju! Feja joprojām sniedz augsta līmeņa servisu. Dievīgi skūpstās, minets ar tehniku, un var grozīt kādā vien grib pozīcijā. Un arī reāls GFE!

Annita (25) 20280383
Ierakstīts

Būs Rīgā no 14. februāra! Tagad 20 rozes par stundu, Ģertrūdes iela netālu no Avotu ielas krustojuma. Tālrunis nav mainījies! Tikos 2024. gadā un varu pievienoties collina85, šī feja man joprojām ir all-time favourite! Redzēs, kā man patiks šoreiz!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.